Bende aynen sana katılıyorum canım 25ay emzirdim pek fark olmadı zaten sonradan topluyor kendini ama sık sık kilo alıp vermek daha çok sarkıtıyor. Gelelim bugün ne yediğime kahvaltıda 1yumurta 2dilim kepek ekmeği domates salatalık peynir şimdide yeşil çay içicem yeşil elmayla. Kahvaltımi 11buçukda yaptım öğle yemeği sayılır.
selam
yeni birgün yeni birhafta
bu hafta sonu buralar resmen yıkıldı bütün parklarda kermesler çocuklar için eğlenceler vardı yeğenimin gösterisi vardır artık anaokulundan mezun oldu keplerini attıartık kuzum benım 1 sınıf olcak ve çok mutlu
bende yıne ikigun hep yürüdm sabahları erken kalkıp parklarda spor yaptım ve arkadaşım p..... ve yuzun kuçulmuş dedi evet ben
tam tamına 71 kg oldum ve 23 nisan 69 kg benım bekliyor oluyor bu işler yaşasın
bende bir kız kardeş ona örnek olmak istiyorum çok güzel bir yuzu ve çok iyi bir işi var ama kılolu onu rahatsız ettiğinden emin ama işte beynıne hükmedemıyor bir kendine dur diye bilse süper olcak annem de ona üzülüyor bende anneme kızıyorum öle işte annemde rejım yapıyorum dyor nerden baksan günlük 2saat yuruyor ama nasıl biliyormusun elinde bir torba çekirdek ile
annem sabahları artık sirkeli ballı su içiyorum diyor faydası var ama yemesinden hiç ödün vermiyor annem işte
günaydın arkadaşlarrrr
hafta sonu diyettir sağlıklı beslenmedir hepsi gitti
hafta sonu kötü bir migren atağı geçirdim ve bütün gün bişey yiyemedim
düzensiz yedim
zaten regliyimm
ama bu haftaya 64,9 la başladım
hadi bakalım hayırlısı
ihşallah güzel ve sağlıklı bir hafta olur.
günaydın kızlarrrrrrr
1 domates
1 yumurta
1 salatalık
kibrit kutusu peynir
1 dilim ekmek şekersiz çay
BUGÜN OĞLUMUN DOĞUM GÜNÜ YAVRUM İYİ Kİ DOĞDUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Tam buğday ekmeğiyle yapılmış tostumu yedim çayımı içtim.Sabah kahvaltımı bitirdim.Bugün bende regl oldum karnım şiş.Keyfim yok.Öğlene sadece elma ve muz getirdim canım bişey istemiyor.Birazdan yeşil çay içicem.Öğlen arasıda gidip bir tartı alıcam artık kilomu söylemek istiyorum.Ne kadar ihmalkarım yaa
günaydın kızlarrrrrrr
1 domates
1 yumurta
1 salatalık
kibrit kutusu peynir
1 dilim ekmek şekersiz çay
bugün oğlumun doğum günü yavrum iyi ki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım,
Geçmiş olsun..
Bilirim o atakları bilirimmmmm
İlaç kullanıyor musun?
Doktora görünüyor musun?
Eğer doktor kontrolünde değilsen lütfen hemen bir doktora görün, sakın kendince ilaçlar kullanma !
Migren ataklarını hafifletmenin yolları bol su içmekten geçer...
Biliyorsundur mutlaka ama pirinç, beyaz peynir, çikolata ve şarap yasaktır
Migren atağının gelecceğini anladığında 1 fincan kahve içmeni tavsiye ederim
Bir çok ağrı kesici kafein içerir, o sebepten ağrı öncesi kahve içmek atağı baskılar
Ve her ne olursa olsun ayda en fazla 10 adet ağrı kesici içmen lazım... Daha fazla ağrı kesici içersen kortizon tedavi uygularlar !
O yüzden ağrı kesiciyi ayda 10 taneden fazla kesinlikle içme !
Ve migreni engellemenin yollarından biride düzenli beslenme, düzenli uyku ve spordur...
Migren düzensiz hiç bir şeyi sevmez...
Sevgilerimle
günaydın canım ))
harikasın her zamanki gibi ))
az kaldı hedefine ! çok istikrarlı gidiyorsun, deneyimlerini ailen için kullanarak onlarıda zayıflatırsın sen ))
geçen gün teyzemin eşi de benden liste istedi (pek uyacağını sanmıyorum ama neyse)
ona bir kaç küçük öneri de bulundum, ufak ufak önerilerime uyuyormuş ))
zamanla diğer önerilerimi de söyleyeceğim...
Böyle durumlarda asla bir anda senin gibi olmalarını bekleme
ufak tavsiyeler ver, zamanla onlar peşine düşecekler merak etme ))
özellikle senin iradeni ve ne kadar güzel zayıfladığını görünce peşinde koşarak zayıflayacaklar )))
DR GİTTİM
mr lar çekildi
migren ötesi yok
ama uzun süredir böyle atak geçirmemiştim
2 saat arayla 3 tane ağrı kesici içtim kahve içtim
civanperçemi içtim
banamısın demedi
akşama doğru biraz rahatladım şimdi iyiyim şükür
slm kızlar. sizleri uzun zamandır takip ediyorum harikasınız... ben başka topikteyim pek yazmak istemiyorum buraya. sizleri demotive edecek bişey söylerim diye. çünkü ben kilo vermeye çalışan ve bunun için çabalayan insanlara son derece saygılıyım ve hayranım. yaptığınız beslenme stili benimkiyle aynı. yaklaşık 2 aydır diyetteyim ve 1 gün bile kaçamak yapmadım. yediğim her şeyin doğal olmasına çok dikkat ediyorum. cnm neler neler istiyor ama aklıma hemen yaz ayını ve tartıyı getiriyorum. tekrar toparlanıyorum hemen. ilk diyete başladığımda diyetimi kırmaya çalışan o kadar insan vardıki anlatamam. sanırım bana inanmadıkları için böle yapıyorlardı. işte olsun evde olsun hep bol kalorili(isim vermeyeyim) ikramlarda bulunuyorlardı. hepsine hayır demeyi başardım. birgün eşim işyerime gelmişti ve şekerli bi ürün vardı önümüzde tabi ben değil eşim yiyordu. oda arkadaşım geldi hemen hani sen böle şeyler yemiyordun noldu dedi dalga geçer gibi. hemen yapıştırdım cevabı. ben yemiyorum dedim. eşim de ben yiyorum dedi. sus oldu adam. ve onlarda artık kabullendiler asla ikramda bulunmuyorlar. anladılar ne kadar kararlı olduğumu. bazen tartıda + görünüyorum ama hiç moralimi bozmuyorum. biliyorum ki onlar kilo değil şişkinlik. çünkü diyetime çok sadık davranıyorum. sizleri her daim takip edeceğim ve ben hepinize inanıyorum harika kilolar vereceksiniz. yolunuz çok güzel görünüyor. ayrıca soya tebrik ediyorum seni canı gönülden..
güzel temennileriniz için çokkkkkkkkkkkkkkk saolun
soyacım ben dün alışveriş yaptım eve işte aylık eşim bazı şeyleri almak istedi mısır patlağı işte burda yasak olan bi kaç bişi adama bir çıkışmısım ki hayırrrrrrrrr biz anlaştık yiyemem ben onları die şok oldu
ve bana yüzün falan ne kadar inceldi değişiosun göbeğin su gibi olmuş erio gercekten dio çok sevindim
bide ben artık şeker kaşığı varya onunla yemek yemeye karar verdim ve evdeki en küçük kaseye koyarak doğru bi adım mı sizce çarşamba 3. haftam olucak diyete başlayalı
bak aklıma geldi ben 20 dk olan sporumu 1 ayı tamamlayınca mı artırıyım 30 yada daha fazlaya porsiyonda küçülmeye falan yoksa böle devam mı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?