Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

ewt kesinlikle sölediğin her şeye katılıyorum. sanki 1 tanede kalori yokmuş gibi:)) zaten bu zamana kadar düzenli beslenmemi bozmamın (diyetimi:) ) tek nedeni kaçamaklar olmuştu. tüm verdiğim kilolara ihanet ettiğimi düşünerek kendime ve bütün vücuduma cezayı kesiyordum diyeti bozuyordum. ama sanırım doğru yolu buldum. dönmek yok artık:) Dilerim emek veren herkes ben de dahil hedeflediğimiz kiloya ulaşırız. teşekkür ederim sizlere..

kötü bişi yaptım sanırımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yemek yemeye erindim 1 bardak süt
3 tane meyveli olan liğht bisküvidenn yedim

Şimdi dusunuyordumda kızlar iyiki 31 Mart gunü bu siteye girmişim iyiki sizleri tanimisim yoksa hala kimbilir hangi cabalarda bosa kürek sallıyor olacaktım...
Herkez birseyler ister para cocuk is es eşya ev araba.. Benim bu hayattaki inanın tek istegim zayıflamak... Insanlarda tek kıskandıgim seyde bu zayıflıkları olmuştur..15 günde 3 kilo verebildim belki ama kendim için yapabildiğim en büyük şey bence ..
Midemde refiu vardı 15 gündür bir kere bile ağrımadı...
Su anda tek merak ettigim soru bu serüvenin sonunda ki BEN....
Aklıma ne geldi kızlar esim bana bir is seyahatinden dönerken bir pijama almıştı sanırım 2 sene önce çok sevimli çok hoş bisey olmasına rağmen bir kere bile giyemedim denemiycekmisin dediğinde geçiştirdim girdim sonra ondan habersiz banyoda denedim sonuc şortu kicimdan gecmiyodu.... Öyle uzulmustumki anlatamam...
Esim sonra hatırladı sordu beğenmedin,i hiç giymedin diye yok çok güzelde şimdi kıs dedim yaz gelince giyerim .. Hep bahane ürettim... Şimdi ona girebilecekmiyim diyedusundum belkiozaman neden giymedigimi esime itiraf ederim:)))
Bugün ne giysemi izlerken bu kızların 36 beden olması bile benim canimi sıkmaya yetiyor:)))

Öğlen: 1 kase bugdayliyogurt çorbam 1,5 kepekligrisini şimdide sade şuraya nescafemi iciyorum 5 tesporagitcem canlarım aksamayumurtali salata yemeyi düşünüyorum

yine başım ağrımaya başladı ben ne yapacağım yaaaa

işte bahsettiğim buydu... Bu ağrı yalancı ağrı...
atak ağrı deniyor buna ama inanma...
Ağrı kesici de alma...
Bırak ağrısın, geçecek bir süre sonra emin ol...
Ve bir doktora git... Ama iyi bir doktor olsun..
Eğer ağrı kesici alırsan 2-3 gün sonra gene ağrı gelecek ve yine 2-3 tane ağrı kesici içeceksin..
Beni dinle ve doktora git...
Birde hergün bir tane bebe aspirini kullanmanı tavsiye ederim
Kanı sulandırır, migren hastalarında önerilen birşeydir
Ama bunu yine de doktora sorarak kullanman en iyisi
Kan testleri yapılması lazım, en doğru kullanma şekli bu olacaktır

kötü bişi yaptım sanırımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yemek yemeye erindim 1 bardak süt
3 tane meyveli olan liğht bisküvidenn yedim

Bir dahaki sefere 2 tane yiyelim lütfen...
Fazla değil ama şeker yüklemesi yapmışsın,
Şekerde yağa dönüşür unutmayalım

2 hafta = 3 kilo ))
Abowwww diyorum sadece ))
Bu serüvenin sonundaki sen'i bende merak ediyorum televizyonda göremeyeceğiz bu kez ))))
Ama biliyorum ki sonunda fıstık gibi olacaksın ))

Belim hala ağrıyor oy oy oy
Az evvel kuaföre gittim biraz güzelleşeyim diye, sıra vardı geri geldim...
Kuaföre yürümek bile canımı acıttı, ne yaptım belime acep?
dün spor yaparken çok zorladım sanırım
Öğlen kas gevşetici ilaç aldım ama banamısın demedi
bugünü yatarak geçirdim
tüm bunları yattığım yerden yazıyorum size ))
Yata yata karpuz gibi büyümem inşallah )))))

Soz ozman foto koycam canım hemde boy boy:)))
Ay yeterki zayıf olayım bakarsiniz bugün ne giyseme katılırım ozmanda:)

öğlen menüm

yoğurt / dereotu / pul biber karıştırdım
1 dilim çavdar ekmeği ile yedim

ara
yarım yeşil elma + yeşilçay

akşama semizotu aldım
doğrayacağım içine 1 bardak haşlanmış makarna (artık ölçümü değiştirdim, 1 bardak haşlanmış makarna (kuru değil))
dereotu, maydanoz ve limon...
Semizotu içinde bir çok vitamin (b vitamini) ve omega 3 (balıkla eşdeğer) içerir,
Ayrıca zayıflamaya katkısı fazladır, özellikle çiğ tüketildiğinde !
eğer seviyorsanız, hazır mevsimi de gelmişken bol bol yiyin derim ben ))
Bilginize kızlar ))

bende paylaşcam foto baskülümü almadım alıp tartlıp çekip devamlı yüklücem ay ay sıkılmazsınız dimi

soya çok üzüldm çıkarsam mı geri nedersin bu arada midem bulanıo hakaten saşıom ya ben bi koca pastanın yarısını yerdim oturunca şimdi 3 bisküvinin sekeri midemi kaldırdı

bende paylaşcam foto baskülümü almadım alıp tartlıp çekip devamlı yüklücem ay ay sıkılmazsınız dimi

Neden sıkılalım ))
Nasıl motive oluyorsanız onu yapın kızlar...
siz motive olun, kaçamak yapmayın, beslenme programına sadık kalın
isterseniz parende atarak dolaşın hiç önemli değil benim için ))
Üstelik hoşuma bile gider fotoğraf paylaşmanız, herkes görür ne kadar güzel zayıfladığınızı ))

aha bizede değiştimi makarna ölçüsü herkeseyse yaz yemiyim ya haftada bir yiyorum korkumdan buraya yazamam die

aha bizede değiştimi makarna ölçüsü herkeseyse yaz yemiyim ya haftada bir yiyorum korkumdan buraya yazamam die

Yoo size değişmedi...
Ben 3 aydır bu programı uyguluyorum...
Artık bana fazla geliyor yediklerim..
Size de fazla geliyorsa azaltırsınız, şimdilik azaltmanıza gerek yok...
Haftada 1 kere gayet ölçülü...
Max. haftada 2 kere zaten...
Ama isteyen haşlanmış şekilde 1 bardak ölçüsünü kullanmayı deneyebilir, az gelirse tekrar eski şekle dönebilir...
Yağsız ve tuzsuz olmasını unutmayalım ))

dr çok gittim sonuç yokkk

bir fincan kahve
1 fincan civanperçemi içtim

soya çok üzüldm çıkarsam mı geri nedersin bu arada midem bulanıo hakaten saşıom ya ben bi koca pastanın yarısını yerdim oturunca şimdi 3 bisküvinin sekeri midemi kaldırdı

Saçmalama yaaa
ne demek çıkarsam mı? Şaka yapıyorsun değil mi )))))
bir an ciddi sandım gözlerim kocaman oldu valla )))))

Eskiden bende öyle bir oturuşta koca bir pastayı tek başıma yerdim ama vücut belli bir sisteme alışınca artık fazla olanı istemiyor işte ))
Yavaş yavaş kendi düzenini koyuyor...
Şimdi ben normalden bir lokma fazla yiyeyim midem bulanıyor...
Çünkü midem dolu oluyor, onun üzerine bir şey ekleyince sinyal geliyor direkt "nereye yiyon doldum been alooooo" diye ))))))

Bundan sonra dikkat et yeter canım ))

dr çok gittim sonuç yokkk

bir fincan kahve
1 fincan civanperçemi içtim

O zaman başka doktor/doktorlara git...
Ben kaç doktora gittim bilemezsin...
Şu anda gittiğim doktorum çok iyi...
Migren ağrı kesicilerle tedavi edilmiyor, bunu çok iyi öğrendim...
2 senedir ağrı kesici kullanmıyorum...
Her ay en az 27 gün migren ağrısı çeken ben, son iki senedir ay içinde max. 2-3 gün ağrı çekiyorum (periyod zamanları) o günler bile ağrı kesici almadan geçiyor...
Bak, şu ana kadar söylediğim şeylerde yanlışım oldu mu bilmiyorum...
Belki olmuştur, belki olmamıştır, söylediklerimde şüpheye düşmüş olabilirsin
Ama emin ol ki, migren konusunda doktorlar kadar bilgi sahibiyim...
Her sene mr çekiliyorum...
Her 2 ayda bir kontrolüm, her 3-6-9-12 aylarda kan tahlillerim yapılıyor
Kullandığım ilaçlar ağır ilaçlar (kistler vb)
Ama 2 senedir ağrı çekmiyorum bunu biliyorum (periyod dönemlerimde çektiğimse migren ağrısından çok hafif)
Bu yüzden başka doktora git...
Sana doktorumun adını mesaj olarak göndereceğim,
Eğer mümkünse ona git
Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…