akşam evde ip atlasak alt kattaki komşular kapıya gelir mi ki?
Teşekkür ederiz grup olarak ))
Böyle motive edici sözler duymak bizi çok mutlu ediyor ))
İnsanların bu dönemi kabullenmeleri uzun sürüyor malesef... Ben 3 aydır bu şekilde beslenmeme dikkat ediyorum ama hala bana da teklif edenler var )) kibarca geri çevirip hatırlatıyorum ve hemen şöyle diyorlar "bir tanecik canımmm ne olacak, zaten güzel kilo verdin" ))
O bir tane verdiğim tüm kilolara ihanet canım ))
Umarız sende karar verdiğin hedefe sağlıklı bir şekilde ulaşırsın, ekip olarak güzel dileklerimiz seninle ))
Sevgilerimizle ))
yine başım ağrımaya başladı ben ne yapacağım yaaaa
kötü bişi yaptım sanırımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yemek yemeye erindim 1 bardak süt
3 tane meyveli olan liğht bisküvidenn yedim
Şimdi dusunuyordumda kızlar iyiki 31 Mart gunü bu siteye girmişim iyiki sizleri tanimisim yoksa hala kimbilir hangi cabalarda bosa kürek sallıyor olacaktım...
Herkez birseyler ister para cocuk is es eşya ev araba.. Benim bu hayattaki inanın tek istegim zayıflamak... Insanlarda tek kıskandıgim seyde bu zayıflıkları olmuştur..15 günde 3 kilo verebildim belki ama kendim için yapabildiğim en büyük şey bence ..
Midemde refiu vardı 15 gündür bir kere bile ağrımadı...
Su anda tek merak ettigim soru bu serüvenin sonunda ki BEN....
Aklıma ne geldi kızlar esim bana bir is seyahatinden dönerken bir pijama almıştı sanırım 2 sene önce çok sevimli çok hoş bisey olmasına rağmen bir kere bile giyemedim denemiycekmisin dediğinde geçiştirdim girdim sonra ondan habersiz banyoda denedim sonuc şortu kicimdan gecmiyodu.... Öyle uzulmustumki anlatamam...
Esim sonra hatırladı sordu beğenmedin,i hiç giymedin diye yok çok güzelde şimdi kıs dedim yaz gelince giyerim .. Hep bahane ürettim... Şimdi ona girebilecekmiyim diyedusundum belkiozaman neden giymedigimi esime itiraf ederim:)))
Bugün ne giysemi izlerken bu kızların 36 beden olması bile benim canimi sıkmaya yetiyor:)))
Öğlen: 1 kase bugdayliyogurt çorbam 1,5 kepekligrisini şimdide sade şuraya nescafemi iciyorum 5 tesporagitcem canlarım aksamayumurtali salata yemeyi düşünüyorum
bende paylaşcam foto baskülümü almadım alıp tartlıp çekip devamlı yüklücem ay ay sıkılmazsınız dimi
aha bizede değiştimi makarna ölçüsü herkeseyse yaz yemiyim ya haftada bir yiyorum korkumdan buraya yazamam die
işte bahsettiğim buydu... Bu ağrı yalancı ağrı...
atak ağrı deniyor buna ama inanma...
Ağrı kesici de alma...
Bırak ağrısın, geçecek bir süre sonra emin ol...
Ve bir doktora git... Ama iyi bir doktor olsun..
Eğer ağrı kesici alırsan 2-3 gün sonra gene ağrı gelecek ve yine 2-3 tane ağrı kesici içeceksin..
Beni dinle ve doktora git...
Birde hergün bir tane bebe aspirini kullanmanı tavsiye ederim
Kanı sulandırır, migren hastalarında önerilen birşeydir
Ama bunu yine de doktora sorarak kullanman en iyisi
Kan testleri yapılması lazım, en doğru kullanma şekli bu olacaktır
soya çok üzüldm çıkarsam mı geri nedersin bu arada midem bulanıo hakaten saşıom ya ben bi koca pastanın yarısını yerdim oturunca şimdi 3 bisküvinin sekeri midemi kaldırdı
dr çok gittim sonuç yokkk
bir fincan kahve
1 fincan civanperçemi içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?