Selam kizlar, uzuuuuuun yillardan sonra bugun ilk defa gomlegimi pantolonumun icine koydum ve belime kemer takip dolastim... Zayif olmak guzel sey )) onumuzdeki sene kesinikle su kalan minik gobegimden de kurtulup beyaz atlet giyecegim ))) bu muhtesem bir sey yaw aynada surekli kendime bakmak istedim )))))
Haslanmis sebze tok tutar, ozellikle tuzsuz pistiyse Gİ orani dusuk olur ve tokluk hissi verir... Genellikle onerim (daha once onermistim bilmeyenler icin yaziyorum) koftelerinizi onceden hazirlayip buzluga atin, tavuk gogsunden fileto yaptirin buzluga atin, eger balik alabiliyorsaniz alip buzluga atin yada superfresh balik alip atin buzluga.. Ve aksamlari yemek dusunmeyin, aksamlari sadece izgara yiyin... Bu uc secenekten birini hemen buzluktan cikarin tost makinasinin arasinda pisirin... Yanina ya salata yapin yada buharda pismis sebze yapin... Aksam yemeginiz hem hafif hem doyurucu hemde muthis bir yag yakici olmus olur benden soylemesi ))
Minnakcim, ben gobegim icin surekli karin bolgemi calistiriyordum... Seninde yaptigin gibi otururken karnimi icime cekip birakiyordum, dizi izlerken ayaklarimi karnima cekip birakiyordum, mekik cekiyordum, internetten buldugum bir cok basit ve uygulanabilir hareketi yapiyordum.. Bel fitigim oldugu icin cok zorlayici hareketler yapamiyordum malesef o yuzden kolay ama karin kaslarimi calistiracak tum hareketleri yaptim... Hatta dus alirken karin bolgemi kabak lifle 100 kere ovdum sonra soguk suyla sok uyguladim )) 106 cm olan karin bolgem su anda 74 cm... Ve ben 65-70 cm arasina dusurmek icin ugrasiyorum su anda))
Soda ile ilgili bir arkadas soru sormustu ama kimdi hatirlamiyorum aklima gelmisken yazayim, eger gunde 3 litre ve uzeri su iciyorsan 1 sise sade soda icebilirsin... Aksi takdirde sodayi onermiyorum... Her sodada yaklasik 1 cay kasigi tuz bulunuyor, vucudumuza gereksiz yere zarar vermeyelim.. Sodanin zayiflatici bir ozelligi yok... İcerdigi tuz orani nedeniyle bobreklere zarar verir.. Eger icmek istiyorsan haftada iki kere suyla seyrelterek ve limonla tatlandirarak icmeni tavsiye ederim..
Su icemeyen arkadaslarim, gunluk 1,5 litre mutlaka icmeye calisin ki bu da 6 bardak demektir.. Hic icemediginiz gun mutlaka 6 bardak icin... Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su icmek ilk isiniz olsun boylelikle gun icinde kalan suyu mutlaka icersiniz ))
Hadi optum, isler gucler var hastasiyim bu dizininnnn peh peh peh peh