....söyleyecek çok şeyi olduğu halde susan kadın.

EsinBanu

İnsanlık İnce İş
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.140
14
158
Diğer
Kızlar, söylecek bir çok şeyi olan kadın sizce neden susar?

Son düzenleme:
Kendimi düşündüm de.Bazen susmak iyi oluyor.:6:Kapalı bir kutu oluyorsunuz.Gizemli ama bir o kadar da tehlikeli.

Ben çoğunlukla kırmamak için susarım.Beni pek seven yoktur da.:27::1:Aksiyim,huysuzum.:25:

ben genel olarak değil de kendi açımdan cevap vermek istiyorum söyleyecek çok şeyi olmasına rağmen susan kadın ya gururundan ya da korkusundan susuyordur :34:

soyleyecek cok sey olup da artık susuyorsam ,pes etmısımdır bıkmısımdır yorulmusumdur

cunku soyle soyle sonuc degısmıyordur ;nato mermer nato kafa :27:

Söylediklerimin bir işe yarayacağını bildiğim ya da en azından öyle umduğum her zaman konuşurum. İkisi de umurumda değilse konuşmanın da gereği yok.

benimde söylemek istediğim hatta haykırmak istediğim çok şye var eşime ama çogu zaman susmayı tercih ediyorum bazen susmak konuşmaktan daha asilce onlar zaten gözlerindende anlayabiliyorlar bazen bakışlarımdan erisin sözlerimden degil...

ben ben ahhh ben çok susuyorum.sırf kimse üzülmesin kimsenin kalbi kırılmasın diye.

susmak bazen en büyük haykırıştır:31::31:

Bence bir kadın susuyorsa karsı taraf onun icin artık gercekten anlamını yitirmistir.
Kadın bir mücadele icinde degilse hersey bitmistir.

karsimdakiyle mucadele edecek gucum kalmadiginda,ben A derken israrla B diyorsa beni anlamayacagindan susarim..
gercekten biktirmistir o insan artik beni..cok sey soylemek isterim ama icimde patlamak zorunda kalir..

Susan kadın, VAZGEÇMİŞTİR mücadele etmekten...
Hani derdini anlatmaya çalışan, sorunları çözmeye çalışan kadınlara, sürekli dırdır ediyor derler ya..
İşte, dırdır eden kadın varsa hayatlarında mutlu olsunlar..
Susuyorsa, BİTTİKLERİNİ anlasınlar...

karşıdaki anlamıyorsa,anlıyor da işine gelmiyorsa,söylediklerinin karşı tarafa bir tesiri yoksa...susar

ben asil olarak görüyorum böyle kadınları. sanki sabırla onunda karşılığını alacağı günü bekler gibi geliyorlar bana.
bazense karşısındakinden umduklarını bulamayacaklarını bildikleri için susuyorlarmış gibi geliyor.

Ben kendimde şahsen söyleyecek çok şey olmasına rağmen sustum çünkü birşey söylemeye değmeyeceğini ve anlayacak kapasitede olsaydı o duruma getirmezdi zaten diye düşündüm ve sustum.

Kelimeler kadının yaşadıklarını anlatamayacak kadar hafif kalmaya başlamıştır.

kendi adıma cevap vereyim genelde insanları kırmak ortamı germek istemediğim için susarım ama bu ne kadar doğru bilmiyorum kimseyi üzmeyeyim derken ben üzülüyorum:5:kocama da sadece o çok sinirlendiği zaman çocuklarımın yanında tartışma büyümesin diye yada sinirden anlatsam da anlamayacağı için susarım:19:ama genel olarak bir kadın özellikle ilişkisinde susmayı tercih etmişse o adamı gözden çıkarmıştır umudunu yitirmiştir kafasında bitirmiştir demektir:31: en azından ben kocamın deyimiyle dırdır etmeyi bıraktığımda kocamı da bırakırım birşeylerin düzeleceğine dair ümudumu kaybettiğim için:19:

söyleyecek çok şeyim var şu an konuşsam belki evlere,şehirlere sığmaz... Ama ilk kez susuorum bugüne kadar konuştuğum herşeyi artık yutuorum... Nereye götürürse artık bu beni,bugüne kadar konuştum da ne değişti ? hiç birşey, bide susalım bakalım... Ve bencede söyleyecek çok şeyi olduğu halde susan kadın ya çok sevdiği için kırmak istemiodur ya da artık onun için bi anlam ifade etmiodur, ben bu ikisinin tam ortasındayım...

Back
X