....söyleyecek çok şeyi olduğu halde susan kadın.

Çok kırıldığımda susarım. Karşı tarafın beni anlamasını beklerim. Çünkü konuştuğum zaman çok kırıcı oluyorum.

Son düzenleme:
Hic susmam belki sadece bazen karsimdakini kudurtmak icin susarim ...

sinirlenince susan bi insan olarak : daha buyuk bi problem cikmasin diye, veya karsimdakinden artik beni anlamasi umudunu kestigim icin susarim

ayrilik sonrasi soyleyecek cok seyim oldugu halde susuyorsam: hersey bitmistir. zaman harcayip konusup halletmeye calisacagim, ve yurutmeye hevesli oldugum bi iliski degildir artik o.

susan kadın vazgectiği için,
her sey anlamsızlaştıgı için,
yoruldugu için,
anlaşılmak için,
üzmemek için vs vs susar :)) susan kadın tehlikeli ve gizemlidir

Sözün bittiği yere gelinmiştir,
Gurur lazımdır artık

yada

Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil modunda susarak konuşuluyordur.

Belki soğuk yanlizlik hep ona uğradığı içindir............
Belkide ruhu bedeninden göç etmiştir icinede hüzün yerlesdigi icin..

Beni, sevgimi, dostluğumu, arkadaşlığımı haketmeyenleri önce Allah'ıma havale ederim, sonra tek kalemde silerim, susarım, kaybolurum...beni kaybedenler düşünsünler....

Anlatmaktan,konuşmaktan dilimde tüy bittiği halde karşımdaki beni anlamıyorsa değişmek için çaba göstermiyorsa artık konuşsamda bişey fark etmeyeceğini bildiğim için susmayı tercih ederim.

söyleyecek çok şeyim olduğu halde susuyorsam . artık sözlerimin bir şeyi değiştireceğine inanmadığım içindir yorulduğum içindir ve en önemlisi konuşursam her şeyin daha kötü olacağına inandığım içindir.

karşısındakine artık değer vermeyi bırakan bir kadındır.zira ne dese boş olacaksa susup çenemi yormayım bari der

Korkuyordur.

Kavga çıkmasın diye düşünüyordur.

Veya söylecekleri için uygun zamanı bekliyordur, taşı gediğinine oturtacaktır.

Yani bu sebeplerden susuyordur.

konuşuyorsam eğer, umudum vardır,
konuşmuyorsam umudumu kaybetmişimdir de ondan susarım, ama susarsam çok pis susarım :27:

Artık her şeyden yorulmuştur ve susar en çokta susan kadın tehlikelidir bence...

söylersen dırdır etmiş oluyorsun erkeklerin gözünde susarsan vazgeçmiş bu yüzden erkekler vazgeçilmeyi kabul edemez anca o zaman anlar bizi

karşısındaki söylediklerini anlamayacaksa ve her söylediğin sözcüğü evirip çevirip kendine kullanılabilir bir savaş aletine çevirecekse ve herşeyden önemlisi adam cahilse kadın susar....

Back
X