....söyleyecek çok şeyi olduğu halde susan kadın.

söyleyecek çok şeyim oldugum halde susuyorum çünkü KARŞIMDAKİ BENİ ANLAMIYOR ,YORULDUM

kadın konuşuyorsa, bağırıyorsa, kızıyorsa hala umudu vardır sevdiği erkekten... ammaaa bir kadın susuyorsa artık ümidi kesmiştir.. :ssz: susan kadın için bitmiştir bir erkek.. :ssz: o da bittiği için bende, susuyorum 1 aydır..

geçmişinde çok yara almış üzülmüş acı çekmiş ise geleceginin mutlu geçmesi için hepsine sünger çeker ve içini susturur kendide susar....olması gereken budur..

Susan kadın, VAZGEÇMİŞTİR mücadele etmekten...
Hani derdini anlatmaya çalışan, sorunları çözmeye çalışan kadınlara, sürekli dırdır ediyor derler ya..
İşte, dırdır eden kadın varsa hayatlarında mutlu olsunlar..
Susuyorsa, BİTTİKLERİNİ anlasınlar...

Biz mi kendimizi yanlış ifade ediyoruz, ya da karşıdaki bizi hiç anlayamayacak kadar dar kafalı mı bencil mi bilmiyorum. Ben de sustum artık. Artık tartışma bile yapmak istemiyorum. Kalbim kırılıyor, içime atıyorum ve susuyorum. Zaten anlatsan da aradan kısa bir süre sonra tekrar aynı şeyleri konuşurken buluyorsun kendini. Bunu farketmek çok incitiyor...

ne kadar söylesen de karşında ki hep başka tarafından anladığı için susuyordur. sahsen ben bundan dolayı susuyorum

Ben tam boyle bir kadinim artik. Soyleyecek cok seyim var, eskiden soylerdim de. Ama gordum ki beni anlamiyorlar, gordum ki ciddiye almiyorlar, susuyorum artik. Yoruldugum icin ve artik vazgectigim icin

ya öyle kadın var mı, varsa ben niye öyle olmaıyom yaa:14:. aklıma gelen dilime dökülüyo. :30:

Söyleyecek çok şeyi olduğu halde susan kadın;
Derdini anlatmayı çok denemiştir ,çok çabalamıştır.Ne zamanki söylediklerinin bişeyleri değiştirmeyecegine kalbiyle inanır işte o zaman susar ve gitmeye hazırlanır..

Back
X