Merhaba ben yeni üye oldum. Kafam o kadar karışık ki yardımlarınıza ihtiyacım var.Ben 22 yaşındayım bundan 3 sene önce biriyle tanıştım çok seviyordum resmen gözüm ondan başka bişey görmüryodu.Ama benden 12 yaş büyüktü ve evlenip boşanmıştı birde çocuğu vardı bense bekar olduğum için haliyle çevremdekiler yakıştırmıyodu ve ayrılmamı istiyorlardı ben yinede herşeyi göze almıştım onla olmak istiyordum.Ama bazen o kadar ilgisizdiki bana karşı kendi kendime diyordumki ben bunun için herşeyi göze almışken belki ilerde ailemi bile karşıma alacakken o neden bu kadar sorumsuz bunun içiçn değer mi diye çok düşündüm onunda beni çok sevdiğinden emindim ama vurdumduymaz tavırları beni deli ediyordu yeter artık buraya kadar dedim ve herşeyi bitirdim ayrıldık neyse bundan kısa bi süre sonra dedemin teyzemlerin çok ısrarı üzerine görücüye çıkmayı kabul ettim çocuğu ilk görüşte hiç birşey hissetmedim hatta kesinlikle olmaz diyordum ama akrabalar bi tanı belki seversin çok iyi çocuk işi gücü yerinde sana değer verir falan filan diyip beni ikna ettiler.Ama babamın haberi yoktu dedemlere geldiler beni görmeye.Ben kesin bi karar vermeden babamın karşısına çıkarmak istemedim çünkü baskı yapmasından korktum.Neyse bu çocukla görüştüm gerçektende okadar iyi biriydiki karşıma hiç böyle biri çıkmamıştı .bana çok değer veriyodu ve her isteğimi yapmak için elinden geleni yapıcak biriydi.1 ay görüştüm tam ısınıyorken eski bi davası yüzünden cezaevine gireceğini öğrendim ve beni bukadar seven birini yüz üstü bırakmak istemedim 9 aylığına içeri girdi. Suçuda önceden nefsi müdafa amaçlı birini yaralamış ve herşeyi anlattı bana dürüstlüğündende etkilendim mutluydum onunla belkide mutlu olduğumu sanıyordum bilmiyorum.neyse cezaevine girdi hergün arıyo bana çok bağlandı sürekli evlilikten bahsediyoruz düğün nişan falan ailelerde biliyor artık dışarı çıkınca nişan yapıcaz.Onu çok aşırı sevmiyorum ama ilerde seveceğime inanıyorum.Ama eski sevgilimde sürekli aklıma geliyor ve demekki hala unutamamışım diyorum.nişanlanıp nişanlanmama konusunda çok kararsızım resmen kendimle savaşıyorum.Bu arada benim dedem çok dedikoducu bi adam eğer nişandan vazgeçersem ne namus bırakır bende ne birşey bütün sülalede adımı çıkarır ve babamın kulağına giderse büyük olay çıkmasından korkuyorum.. Şimdi ne yapmalıyım bu güzel kalpli insanla evlensem gerçekten mutlu olurmuyum eski sevgilim tamamen aklımdan çıkar mı yoksa evlenincede onu düşünüp beynimle bu çocuğa ihanet etmiş olur muyum? LÜTFEN Bİ AKIL VERİNNN...