• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

pamuk helva aldıkların çok güzel, özellikle çerezliklerin kapaklı olması çok iyi, güle güle kullanmayı nasip etsin allahQUOTE]

Cok tesekür ederim canim rabbim hepimize agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin, bende cok begendim cerekliklerimi büyük kücük kaseleriyle daha var onlarida aldim daha gelmedi henüz takim yapicam kendime böylelikle. Mutfak esyalarim cogulukla kirmizi olmaya basladi istemeden

ben hiç yaşamadım bundan öncekinde yaşadım gibi şeyler olmuştu gerçi sürekli tartışıyoduk o bana bağırıyordu ben ona hadi ya takma kafana bu kadar canım hiçbir şekilde yaranamıyrsun nankörler dün eski sevgilim bana neler dedi varya şok olursun ben hiçbirini haketmedim ...
Anlat canım dinlerim ben

ben suanda öyleyim canim bi dokun bin ah isit valla pisman olursun. cok ama cok doluyum bu konuda.

selam kızlar;
2 haftadır çeyiz almıyorum kendime...kendime bişeyler aldım hazır heryerde %50.%70 indirim varken...mont,çizme,pantalon...birazda kendime çeyiz yapayım dimi ama??

iyi yapmissin canim, birazda kendimize ceyiz yapalim...Peki aldigi o kadar esyayi nereye sigdirdin benim odamda yer kalmadi simdiden napcam bilmiyorum..

en güzelini yapıyorsun ahh bende bir başlasaydım şu banka işine.
tatlıkıs ufak bi miktarla başlasan da olsun gene de başla, emin ol devamı geliyor :34: ben her ay yatıramıyorum ama akmasa da damlıyo işte birazcık :97:
muba home ürünleri oldukçada pahalı 2500tl - 3000 arası bişe :19: bende çok begendim ama o fiyatada alamam :32:
vuuuu 3000 e 2 yemek takımı alırım ben :9: ama çok da güzellermiş, aklım kaldı vallahi :31:
kızlar bu mutfak eşyalarında gri çelik olanları mı önerirsiniz, yoksa renkli porselenleri mi?
çelikler çok hoşuma gidiyor ama yıkandıktan sonra kurulamak gerekiyomuş sanırım üzerinde su damlacıklarının lekesi kalıyomuş, bir de sevgilim rengarenk olsun istiyo, içimiz kararmasın diyo :1: griler de hoş renkliler de.. kararsızım bu konuda :19:

pamuk helva aldıkların çok güzel, özellikle çerezliklerin kapaklı olması çok iyi, güle güle kullanmayı nasip etsin allahQUOTE]

Cok tesekür ederim canim rabbim hepimize agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin, bende cok begendim cerekliklerimi büyük kücük kaseleriyle daha var onlarida aldim daha gelmedi henüz takim yapicam kendime böylelikle. Mutfak esyalarim cogulukla kirmizi olmaya basladi istemeden

ben suanda öyleyim canim bi dokun bin ah isit valla pisman olursun. cok ama cok doluyum bu konuda.

iyi yapmissin canim, birazda kendimize ceyiz yapalim...Peki aldigi o kadar esyayi nereye sigdirdin benim odamda yer kalmadi simdiden napcam bilmiyorum..

canım anlatmak istersen dinlerim gerçekten soreun olmaz benim için istersen özelden de yazabilirsin yani.bend eöle doluyumki anlatamam..

bence de diğerlerini de kırmızı al ki takım olsun canım, hepsi bir örnek daha hoş olur :69:
bana da annişkom pembeli morlu boyadı bazı mutfak eşyalarımı, ben de diğer alıncakları morlu pembeli alıcam :12:

tatlıkıs ufak bi miktarla başlasan da olsun gene de başla, emin ol devamı geliyor :34: ben her ay yatıramıyorum ama akmasa da damlıyo işte birazcık :97:

vuuuu 3000 e 2 yemek takımı alırım ben :9: ama çok da güzellermiş, aklım kaldı vallahi :31:
kızlar bu mutfak eşyalarında gri çelik olanları mı önerirsiniz, yoksa renkli porselenleri mi?
çelikler çok hoşuma gidiyor ama yıkandıktan sonra kurulamak gerekiyomuş sanırım üzerinde su damlacıklarının lekesi kalıyomuş, bir de sevgilim rengarenk olsun istiyo, içimiz kararmasın diyo :1: griler de hoş renkliler de.. kararsızım bu konuda :19:

öle yapmaya çalışıcam bakalım canım bi bankayla görüşüm ben...
yoktan iidir canım birazcıkda olsa.
valla ben bekonun veya başka bşr markanın kırmızı eşyalarını alıcam renkli çok güzel duruyor yani ben bayılömıştım ama kredi kartı dolu olduğu için takımı alamamıştım malesef:(

canım anlatmak istersen dinlerim gerçekten soreun olmaz benim için istersen özelden de yazabilirsin yani.bend eöle doluyumki anlatamam..

cok tesekür ederim canim...

bence de diğerlerini de kırmızı al ki takım olsun canım, hepsi bir örnek daha hoş olur :69:
bana da annişkom pembeli morlu boyadı bazı mutfak eşyalarımı, ben de diğer alıncakları morlu pembeli alıcam :12:

oy oy canim masallah nazar degmesin size:nazar: aslinda erkekler pek sevmiyor sanki öyle renkli renkli mat seylerden hoslanirlar daha cok ama hakli renkli olunca civil civil insanin ici aciliyor mutfakta evin en güzel ve en cok kullanilan yeri. malum..

heleki mutfakta büyükse kızlar gelinlik yatak pdası felan balıyor muusnuz

Benimde aklım kaldı ama çok pahalı canım yaaa 1500 -2000 filan desee eee hadi dicem ama 3000 dedi yahuu :44: birde mesela karacada parça kırılınca kırılan parçayı verip yerine yenisini alabiliyormusun. bunda öle bişe yoksa bi tabak kırılsa hem takım bozulcak hemdeee içim gidicekk. hele ki ben degil de bir başkası kırmışsa olay çıkıcak :62: acıkkkk indirime filan girse bariiii :66:

iyi yapmissin canim, birazda kendimize ceyiz yapalim...Peki aldigi o kadar esyayi nereye sigdirdin benim odamda yer kalmadi simdiden napcam bilmiyorum..[/QUOTE]

canım odamda iki tane tek kişilik yatak var onların bazaları 2 kapılı bir dolap dolabımın üst kısmı yatagımın başucu ayy ne bileyim işte annemin bazasının altı falan hep benim eşyalarımla dolu :)

canım odamda iki tane tek kişilik yatak var onların bazaları 2 kapılı bir dolap dolabımın üst kısmı yatagımın başucu ayy ne bileyim işte annemin bazasının altı falan hep benim eşyalarımla dolu :)

:9: ayni benim gibisin canim desene benim birde odam kücükcük adim atacak yer kalmayacak yakinda dolabiminda orta kismi cökecekti orayi bosallti korktum :27:. Simdi annemlerin odasina basladim esyarlimi yigmayi. Kardesimin salonundda var bi kac parca cok kizyor..:1: Benim yatagim malesef bazali degil altida dolu ama aklima getirdin ben bosaltim oraya koyayim esyarimi üzerinede ortu falan örterim ki fazla tozlanmasin...

Son düzenleme:
cok tesekür ederim canim...

oy oy canim masallah nazar degmesin size:nazar: aslinda erkekler pek sevmiyor sanki öyle renkli renkli mat seylerden hoslanirlar daha cok ama hakli renkli olunca civil civil insanin ici aciliyor mutfakta evin en güzel ve en cok kullanilan yeri. malum..
canım işte benimki tam tersi hep renkli şeylerden hoşlanır, mesela ben gri göz farı kullanmayı çok severim, o mor sür mavi sür yeşil sür der :1: zaten evlenince bulaşıklar ona ait olcak :63: o yüzden gri çeliklerden alıp bi de onları kurulama eziyeti çektirmiyeyim çocuğa :1: renkli renkli yıkarken içi açılır :1:
Benimde aklım kaldı ama çok pahalı canım yaaa 1500 -2000 filan desee eee hadi dicem ama 3000 dedi yahuu :44: birde mesela karacada parça kırılınca kırılan parçayı verip yerine yenisini alabiliyormusun. bunda öle bişe yoksa bi tabak kırılsa hem takım bozulcak hemdeee içim gidicekk. hele ki ben degil de bir başkası kırmışsa olay çıkıcak :62: acıkkkk indirime filan girse bariiii :66:
hehe aynen :66: ayy içim parçalanır vallahi, rahat yemek yiyemem :1: bi de ben yemek takımımı ancak 4- 5 yıl sonra alıcam o zamana kadar ohooo fiyatı azalmıcağı kesin :19:

2. Olan resimde = 3,372.tl
3. Olan resimde = 2,191.00 tl
1. Olanı bilmiyorum :50:

1 küsür olsa hemen alırdım ama ben sitesinde fiyat yoktu mail attım bilgi amaçlı bu fiyatları vermişlerdi

pardon ben yanlış görmüyorum dimi:53::53:
Kendimize yatak odası takımı o fiyata be yuhh artık abartmışlar yaa

aynen katılıyorum...
Ne kadar beğensemde almazdım ben...
3 bin e çok şık bir yatak odası takımı ya da salon takımı alırım daha mutlu olurum şahsen :31:

yani değmez kırıldığı anda bir parçası pek heves kalmaz insanda kullanmak için değmez canım..
Kesinlik katılıyorum canım
bu arada kızlar isimlerinizi yaz<sanıza??
Ben burcu:3::1:

Back
X