- 14 Mart 2010
- 7.933
- 6.860
- 723
- Konu Sahibi december90
pamuk helva aldıkların çok güzel, özellikle çerezliklerin kapaklı olması çok iyi, güle güle kullanmayı nasip etsin allahQUOTE]
Cok tesekür ederim canim rabbim hepimize agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin, bende cok begendim cerekliklerimi büyük kücük kaseleriyle daha var onlarida aldim daha gelmedi henüz takim yapicam kendime böylelikle. Mutfak esyalarim cogulukla kirmizi olmaya basladi istemeden
ben hiç yaşamadım bundan öncekinde yaşadım gibi şeyler olmuştu gerçi sürekli tartışıyoduk o bana bağırıyordu ben ona hadi ya takma kafana bu kadar canım hiçbir şekilde yaranamıyrsun nankörler dün eski sevgilim bana neler dedi varya şok olursun ben hiçbirini haketmedim ...
Anlat canım dinlerim ben
ben suanda öyleyim canim bi dokun bin ah isit valla pisman olursun. cok ama cok doluyum bu konuda.
selam kızlar;
2 haftadır çeyiz almıyorum kendime...kendime bişeyler aldım hazır heryerde %50.%70 indirim varken...mont,çizme,pantalon...birazda kendime çeyiz yapayım dimi ama??
iyi yapmissin canim, birazda kendimize ceyiz yapalim...Peki aldigi o kadar esyayi nereye sigdirdin benim odamda yer kalmadi simdiden napcam bilmiyorum..