merhaba arkadaşlar ben yani katıldım aranıza.önceleri ben de deli gibi kozmetik ve giyim alışverişi yapıyordum ama çeyizlik ufak tefek şeyler almaya başladım artık :) Annem herşeyimi zaman zaman aldığı için pek bir eksiğim yok aslında.Her türlü dantel :) örgü vs mevcut.Mutfak eşyalarım da çok var :çok fazla ebat ve sayıda borcam,kahvaltılık kapaklı cam kaplar,2 tane 12 kişilik ,2 tane 6 kişilik yemek takım,çok eskiden alınmış emaye tencere seti :) yoğurt vs için kullanırım diye düşünüyorum,meşrubat,çay ve su bardakları,gümüş çay tepsisi,tefal clipso düdüklü,tefalin mini fritözü(kullanmam ama düdüklünün yanında hediyeydi),baharat takımı,karabiber değirmeni,bakır cezve,2 takım kahve fincanı (hediye gelmişti),hisar çelik tancere seti(bunun ebatlarını kendim seçip oluşturmuştum),jumbo çkb takımı 12 kişilik,cam çaydanlık takımı,vok tava,lazerli bıçak seti,elektrikli cezve.Hatırladıklarım bunlar.eksiklerim ufak tefekler:sahan takımı,yeni model bir porselen yemek takımı,günlük bir çkb takımı,fazladan çay tepsileri,elektrik süpürgesi ve ütü,kettle.bunlar hakkında karar veremedim.Yeni aldıklarım ise blender seti,4 takım çay bardağı,2 takım çaydanlık biri porselen-emaye ,diğeri çelik,tuzluk- biberlik,3 tefal tava,fazladan bir porselen demlik daha.Tavsiyeleriniz,gördüğünüz eksikler varsa belirtirseniz sevinirim.Herkese kolay gelsin :)