Sozlum ve para konusu

LoveQueen

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
93
56
32
Benim sozlum cok eli acik ve genis bir insandir, herkese herseye bol bol para harcar. Bir ayakkabi begendim derim iki rengindende alalim der vs. ilk baslarda bana kesinlikle bir kurus para harcatmazdi, ben boyle birseye karsiyim zaten hayat ortak olmali herzaman, ve ben israrlarimla arada odedim ona sunu bunu aldim falan filan ama sozlumun bu durum hosuna gitti sanirim simdi benden surekli para istemeye basladi. Arabaya benzin doldurucam para versene, markette alisveris yapariz benim yanimda fazla yok sen odesene vs asla olmaz hayir vs demedim. Ben biryerden yardim aliyorum ayda 100 lira, annem babamin verdigi paradan haric, askim ben calismiyorum dedigimde ordan para geliyorya diyor.
Anne baba abisinden kesinlikle bir kurus almiyor, asil sinirimi bozanda bu zaten. Almamayi birak onlara bol bol para harciyor, benim icinde yapmiyor degil ama benden zaten karsiligini almis oluyor onlardan ise kesinlikle bir kurus almaz, neymis o calisiyormus anne babasindan alamazmis asla para, daha o vermeliymis.. sira bana gelince hic calismiyorsun demiyor ama aldigim 100 lirada gozu kaliyor. Son zamanlarda bu durum canimi sikmaya basladi, her bulustugumuzda bakiyorum bissuru para harcamisim. Alisverisi cok seviyor para harcamayi cok seviyor, eskiden ben tutumluydum su an benide kendisine benzetti, ne yapacagim bilmiyorum
Hem o'da benim icin neler aliyor harciyor ne olacak bende ona harcadigimda diyorum, bir yandanda arsizligi beni sinir ediyor
Siz olsaniz ne yapardiniz?

100 lira nedir ki kendi ihtiyaçlarını gideremezsin onla tabiki suan evli değilsiniz o yüzden çok bahsetme bu konulardan soz sahibi değilsiniz henüz

bir erkegin bende calısmıyorum sonra ee ordan 100 lira geliyor demesi ustelik daha sozluyken cok cok itici bir durum 100 lira para ya onamı ihtyac duyuyor..baskası akıl veriyor bence hani birden eli acık adamın boyle degişmesi cok garip oda cok sey almasın yani ama sanada bunu yapmasın

o aldığınız 100 liralik yardımda gözünün kalması hiç hoş değil. yok dediğinde karttan çekelim bile demiş. arsızca ya. hoşuna gitmediğini belli et, ama sende onun senin için harcama yapmasına müsade etme. bu konularda anlaşmak çok önemli, açıkça konuşmak da zor çünkü bunları.

bir erkegin bende calısmıyorum sonra ee ordan 100 lira geliyor demesi ustelik daha sozluyken cok cok itici bir durum 100 lira para ya onamı ihtyac duyuyor..baskası akıl veriyor bence hani birden eli acık adamın boyle degişmesi cok garip oda cok sey almasın yani ama sanada bunu yapmasın

bende boyle dusunuyorum ama ne yapabilirim demek istedigimde kiziyor bunu fark ediyorum
bende ailesinin akil verdigini dusunuyorum, sozlum eve devamli yiyecek icecek vs tarsi alan birisi, aynisindan bizede almak ister ben genellikle aldirmam ama ailesi bizede hep aldigini dusunuyor, oglumuzun parasi gidiyor saniyorlar ama halbuki ogullari benim parami yeme derdindee

o aldığınız 100 liralik yardımda gözünün kalması hiç hoş değil. yok dediğinde karttan çekelim bile demiş. arsızca ya. hoşuna gitmediğini belli et, ama sende onun senin için harcama yapmasına müsade etme. bu konularda anlaşmak çok önemli, açıkça konuşmak da zor çünkü bunları.

ben zaten asla ona harcatmak istemiyorum zaten tutumlu biriyim hep, sana ayakkabi alicam dedi bana bende 20 liraya begenrek bir bot aldirdim ama uygun fiyatta olmasinada dikkat ettim o 50-100 liralik seylere bakmisti hep istemedim ne gerek var diye
sonra o'da kendisine ayakkabi bakarken sende bana alirsin canim dedi tamam dedim, ama kendisine aldigi ayakkabi 89 lira bende alamam kusura bakma dedim alindi biraz ama ne yapayim ben hep uygun olsun diye bakarken onun umrunda degil

Açık söyleyeceğim ben olsam koşarak uzaklaşırım. Bir erkeğin ben çalışmıyorum deyip aldığın 100 liraya göz koyması kadar itici, berbat bir şey olamaz. Bir erkeğin onuru olmalı.
aslinda hic boyle degildi asla bana 1 kurus harcatmazdi ama buda benim zoruma gidiyordu ben israrlarimla bu sefer odeyeyim vs deyip odemeye baslayinca hosuna gitti simdi hep herseyi ben odeyeyim istiyor

Senin 100 tl mi muhtaç terbiyesiz insan da onur olur ne biçim erkek bu kadın parası yiyen erkekler çok berbat ve itici sende param yok de kes at devam ederse ilişkini gözden geçir cnm :KK12:

Erkeklerin tacizleri ille sokakta sarkıntılıkla olmaz.

Evde babanızın, kocanızın paranıza göz dikmesi de tacizdir.

Bu adam iyi bir adam değil.

Paranızı kullandığı için de değil...

Size ait olana sizin rızanız olmadan da el uzatabilecek bir karakterde olduğundan. :KK12:

Aldiginiz 100 lirada gozu olan adamin adamligina tukuriyim.
Birak kardesim..para icin degil bu adam menfaat adami..arsiz ince hesaplarin pesine dusen siradan biri.

aslinda hic boyle degildi asla bana 1 kurus harcatmazdi ama buda benim zoruma gidiyordu ben israrlarimla bu sefer odeyeyim vs deyip odemeye baslayinca hosuna gitti simdi hep herseyi ben odeyeyim istiyor
Oyle degildi boyle degildi ben bu hale getirdim diyip kendini kandirma..tamam sevgililer arasinda para soz konusu olmaz ama bu adam yuzsuz....

Ben çalışmama rağmen,hala öğrenci Olduğum için erkek arkadaşım para harcatmaz bana.kendi kazandığını kendine harca,sen öğrencisin der.senin aldığın alt tarafı 100 tl onamı göz dikmiş?100 tl nedirki,zaten bi market alışverişine git,elle tutulur bişey almadan 100 tl bayılıyor insan.erkek olan zaten kadının parasına göz dikmez o ayrıda,seninki tabiri caizse bozuk paraya metelik atıyor.bence evlenmeden düsün biraz

bu adam adam değil ki..ben olsam kullanırdım böylesini..şimdi iy mi oldu kıyamadığınız kişi..size kıyıyor..aç gözlü..bundan ne koca nede arkadaş olur..yol ver gitsin terbiyesizi..:KK35:

ailem o para biriksin kizim fazla ihtiyacin olmadikca kullanma evlenirken beyaz esyani alirsin demisti, cunku aileminde cok bir durumu yok annem rahatsiz sadece babam calisiyor
eskiden biriktiriyordumda artik su gibi gider oldu para yetmiyor

X