- 8 Şubat 2015
- 93
- 56
- 32
Benim sozlum cok eli acik ve genis bir insandir, herkese herseye bol bol para harcar. Bir ayakkabi begendim derim iki rengindende alalim der vs. ilk baslarda bana kesinlikle bir kurus para harcatmazdi, ben boyle birseye karsiyim zaten hayat ortak olmali herzaman, ve ben israrlarimla arada odedim ona sunu bunu aldim falan filan ama sozlumun bu durum hosuna gitti sanirim simdi benden surekli para istemeye basladi. Arabaya benzin doldurucam para versene, markette alisveris yapariz benim yanimda fazla yok sen odesene vs asla olmaz hayir vs demedim. Ben biryerden yardim aliyorum ayda 100 lira, annem babamin verdigi paradan haric, askim ben calismiyorum dedigimde ordan para geliyorya diyor.
Anne baba abisinden kesinlikle bir kurus almiyor, asil sinirimi bozanda bu zaten. Almamayi birak onlara bol bol para harciyor, benim icinde yapmiyor degil ama benden zaten karsiligini almis oluyor onlardan ise kesinlikle bir kurus almaz, neymis o calisiyormus anne babasindan alamazmis asla para, daha o vermeliymis.. sira bana gelince hic calismiyorsun demiyor ama aldigim 100 lirada gozu kaliyor. Son zamanlarda bu durum canimi sikmaya basladi, her bulustugumuzda bakiyorum bissuru para harcamisim. Alisverisi cok seviyor para harcamayi cok seviyor, eskiden ben tutumluydum su an benide kendisine benzetti, ne yapacagim bilmiyorum
Hem o'da benim icin neler aliyor harciyor ne olacak bende ona harcadigimda diyorum, bir yandanda arsizligi beni sinir ediyor
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Anne baba abisinden kesinlikle bir kurus almiyor, asil sinirimi bozanda bu zaten. Almamayi birak onlara bol bol para harciyor, benim icinde yapmiyor degil ama benden zaten karsiligini almis oluyor onlardan ise kesinlikle bir kurus almaz, neymis o calisiyormus anne babasindan alamazmis asla para, daha o vermeliymis.. sira bana gelince hic calismiyorsun demiyor ama aldigim 100 lirada gozu kaliyor. Son zamanlarda bu durum canimi sikmaya basladi, her bulustugumuzda bakiyorum bissuru para harcamisim. Alisverisi cok seviyor para harcamayi cok seviyor, eskiden ben tutumluydum su an benide kendisine benzetti, ne yapacagim bilmiyorum
Hem o'da benim icin neler aliyor harciyor ne olacak bende ona harcadigimda diyorum, bir yandanda arsizligi beni sinir ediyor
Siz olsaniz ne yapardiniz?