Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sözlümü aldattım çok seviyorum onu ama neden yaptım bunu bilmiyorum 1.5 ay sonra nisanimiz olacak Allah ın izniyle ama cok mutsuzum aldattigim erkek de beni tehdit ediyor evlenemezsin kimseyle bozarim o isi diye ne yapacağımı bilmiyorum cok zor durumdayım
Duygusal bisey hissetmedin mi hic kendisine?Gerçek olmadığını nerden çıkarıyorsunuz anlamış değilim gerçek ve cok Üzgünüm keske gerçek olmasaydi. Cinsellik denebilir işte birliktelik olmadı ama bas basa kaldik bişeyleryasadik ben de buna izin vverdim.gercekten cok Üzgünüm ya
söyleyemem cok üzülürDürüst olup kendin soylemelisin. Hem adamin tehdit etmesine gerek yok, kimse bilmeyecek bile olsa sozlunun bunu bilmeye hakki var
duygusal bir sey yokDuygusal bisey hissetmedin mi hic kendisine?
Bazi hatalar uzulmekle pisman olmakla gecmez.buda oyle bi hata.o nisanlin insallah herseyi ogrenir...Gerçek olmadığını nerden çıkarıyorsunuz anlamış değilim gerçek ve cok Üzgünüm keske gerçek olmasaydi. Cinsellik denebilir işte birliktelik olmadı ama bas basa kaldik bişeyleryasadik ben de buna izin vverdim.gercekten cok Üzgünüm ya