kızlar size nacizanee fikirlerimi söylücemmm 7.5 kilo verirkenn yaptıklarımm.
bol limon tükettim içtiğim suya sıktımm ;;;sodaya sıktımm,
yeşil çayyımı mutlaka içtim kahvee çayy çok nadir içtim.kolayı ağzıma sürmedimm.her yemekten yedimm pasta bile yedim ama ölçülü yedimm.1gün kaçırdıysam diğer gün dikkat ettim.çok su içtim benim en büyük hatam su aklıma bile gelmezzdi diyetten önce idrarımm çok koyu olurdu.ama birgün doktorumda bi diyetisyen idrar ne kadar koyuysa böbreğin o kadar suya ihtiyacı var dediğini duydumm veee bol bol su içemeye başladım günde 1.5 2 lt içiom bu bile benim için büyük başarıı.bol bol idrara çıkınkii ödeminiz sökülsünn.kızartmaalardan uzak durun.suyu çok hızlı içmey,n yudum yudum için ve en eöenmlisi geçen bi diyetisyennnin dedğiği o kadar mantıklı kii benim yaptığım şeyii söylediibişeyii yerken bu bana kilo aldıracak die yersenizz o size kilo olarak geri döner dediiiben hep yemek yerken kilo alıcam die oturuodum sofrayaa,yiyorum ama bak hemen nasıl şiştimm nasıl kilo yaptım diodum artıkkk yiyorum ama bu beni zayıflatacak diyormm.
terleminde çok büyük etkisi varr.sarın streç filimleriii göbeğinizeee yada poşet giyinki sizi terletsin öyle yapın sporunuzu ev temizliğiniziii