Sper testinden anlayan varmı?

suz35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
402
453
33
38
Eşimin test sonuçları kafamı çok karıştırıyor. 1 senedir çocuk sahibi olamıyoruz. Dr.gidiyoruz sürekli hiçbir sorun yok diyor. Hatta eşimin sonuçları içinde kötü değil dedi. Ama benim aklım kalıyor. Çünkü hala hiçbir sonuç alamadık. ben sürekli yumurta kaliteleştirici (klomenten ve progestan) ilaç kullanıyorum. onu da dr çok kafama taktığım için yardımcı olması açısından veriyor. Onun dışında sorun yok.eşimin testini de ilk 3. denemizde yaptırmıştık. Sonuçları yazsam anlayan çıkarmı? :(

Anlayan arkadaşlar muhakkakki vardır ama önemli olan hekiminin ne dediği ..için neden rahat değil ki..

Eşimin test sonuçları kafamı çok karıştırıyor. 1 senedir çocuk sahibi olamıyoruz. Dr.gidiyoruz sürekli hiçbir sorun yok diyor. Hatta eşimin sonuçları içinde kötü değil dedi. Ama benim aklım kalıyor. Çünkü hala hiçbir sonuç alamadık. ben sürekli yumurta kaliteleştirici (klomenten ve progestan) ilaç kullanıyorum. onu da dr çok kafama taktığım için yardımcı olması açısından veriyor. Onun dışında sorun yok.eşimin testini de ilk 3. denemizde yaptırmıştık. Sonuçları yazsam anlayan çıkarmı? :KK43:
bulunduğunuz şehirdeki arastırma hastanesinin genetik bölümüne gidin eşin ve sen kan vererek genetik test yaptırın

klomen sürekli kullanmak iyi değil diye biliyorum , dr kontrolünde mi kullanıyorsun klomeni?

adet 3. günü hormonlarına bakıldı mı senin amh değerin kaç.

eşine varikosel için bakıldı mı?

senin rahimine bakıldı mı , perde miyom , kist, polip var mı?

bulunduğunuz şehirdeki arastırma hastanesinin genetik bölümüne gidin eşin ve sen kan vererek genetik test yaptırın

klomen sürekli kullanmak iyi değil diye biliyorum , dr kontrolünde mi kullanıyorsun klomeni?

adet 3. günü hormonlarına bakıldı mı senin amh değerin kaç.

eşine varikosel için bakıldı mı?

senin rahimine bakıldı mı , perde miyom , kist, polip var mı?

evet dr kontrolünde kullanıyorum klomeni. geçen ay ve bu ay içtim. 1 senenin 7 ayı her ay dr kontrolüne gidiyorum. ultrasonda takipteyiz sürekli. Yumurtlama oluyor, yumurta da çatlıyor. ama bir türlü hamilelik gerçekleşmiyor. hormon testlerimde çok iyi (TSH,estradol,LH,FSH,prolaktın) bunlara bakıldı.bir tek prolaktinde çok az yükselme var.Oda normalmiş. eşimin sperm testinde de hareketsiz sperm %60 diyor işte bu kafamı çok karıştırdı. Ama dr buna da normal diyor. birtek genetik test yaptırmadım. Onu duymamıştım onu da yaptırayım olmadı :/

Anlayan arkadaşlar muhakkakki vardır ama önemli olan hekiminin ne dediği ..için neden rahat değil ki..
çünkü hareketsiz sperm oranı %60, konsantrasyon 34 milyon,lokasit her sahada 6-7 yazıyor sanki normalden biraz düşük gibi ama sıkıntı olsa dr da söylerdi. Ahhhh benim sabırsızlığım işte :(

Back
X