Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ...Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

whiterose00 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Selam bayanlar
yardım bekliyorum sizden. Bende çocuk sahibi olmaya çalışan bir bayanım.
bugün aşılaman oldu. İnşallah tutar
bize sperm testi sonucunu verdiler. Hiç anlamıyorum bu değerlerden. Doktor iyi dedi ama zaten kötü bile olsa moralim bozulmasın diye doktorum asla kötü yorum yapmaz. Şimdi değerleri yazıcam benim için yorumlar mısınız
sperm yoğunluğu 68.000.000/ml
1.saat hareketli sperm:%55
A)hızlı ileri hareketli: %25
B) yavaş ileti hareketli: %20
C)yerinde hareketli:%10
D)hareketsiz:%45
YIKAMA sonrası hareketli sperm:%80
Yorumlarsanız sevinirim.

Aminnnnn canım inşallah bu yolda çok önemli bir adım attınız. Nasıl geçti ameliyat cnm eşin nasıl ?

önemli bir bilgi çok teşekkürler..

morfoloji yazmamışsın fakat diğer değerler çok iyi maaşallah. Bebişin geliyor inşAllahhh.

morfoloji yazmamışsın fakat diğer değerler çok iyi maaşallah. Bebişin geliyor inşAllahhh.
Canım amin inşallah. Sadece bunlar yazıyordu. Sperm yıkaması yapıldı. Sınucunu verdiler. Hiç bişeyde anlamadım.
İnşallah allah isteyen herkese nasip etsin

Canım amin inşallah. Sadece bunlar yazıyordu. Sperm yıkaması yapıldı. Sınucunu verdiler. Hiç bişeyde anlamadım.
İnşallah allah isteyen herkese nasip etsin
amin canım inşallah. Sonunu yaz lütfen bize de.

avatar33 canım geçmiş olsun Allahın izniyle bu ameliyatla şifa bulur eşin ve bebeklerinize tez zamanda kavuşursunuz..
Evet gerçekten de erkek infertilitesi yüzünden bir çok çift çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyor.. misal eşimin iki eniştesinde aynı sorun var.. ve bunlar en yakinlarimiz.. okadar çok çift sayabiliriz ki artık malesef

Ameliyat iyi gecti kizlar esimde simdilik bi sıkıntı yok ama sabaha kadar buradayız. 4 damarini onarmislar. Hayirlisi artik ne diyeyim rabbim yüzümüze güler inşaallah.

Cook Sağol canim inşallah hepimiz kavusucaz bebeklerimize burdaki cift parasal sıkıntılardan tüp bebek düşünmüyor. Herkesin türlü türlü sıkıntısı var. Yinede halimize sukurler olsun.

Ameliyat iyi gecti kizlar esimde simdilik bi sıkıntı yok ama sabaha kadar buradayız. 4 damarini onarmislar. Hayirlisi artik ne diyeyim rabbim yüzümüze güler inşaallah.
amin inşallah. Çok geçmiş olsun.

Cevabın için teşekkürler canım, bizde de sebep birtürlü bulunamıyo herşey normal sperm yok Allah hepimizin yardımcısı olsun umut oldun bana, inşallah kendiliğinden hamile kalırsın arkadaşım.

Cevabın için teşekkürler canım, bizde de sebep birtürlü bulunamıyo herşey normal sperm yok Allah hepimizin yardımcısı olsun umut oldun bana, inşallah kendiliğinden hamile kalırsın arkadaşım.

Amin. Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın..

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

whiterose00 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Günaydın kizlar. Buradan bi arkadaş söylemişti sanırım, keçi boynuzlarını çekiçle kiriyorum diye. İki gündür ben de öyle yapıyorum,küçük küçük parcaliyorum ve sari değil de suyu kırmızı oluyor . inşallah daha etkilidir boyle

Inşallah şifa versin canim emeklerin bos olmasin

Kendim keşfettim :) ben yapıyorum cnm kıpkırmızı çıkıyor suyu gerçektende ve daha tatlı.Özü böylece daha çok çıkıyor yapmana çok sevindim şifa olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…