Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

günaydın güzel bir gün diliyorum hanımlar

Gunaydin kizlar antalyada denize giren çocuklar vardi bu sabah ne guzel bir memleket yarabbim. Her sehri ayri guzel. Selam ve dua ile kalin opuyorum sizleri

Kizlar size bir sey anlaticam. Boynumda fıtık cikti birde duzlesme dun gece acaba nasil geçer diye araştırma yapıyordum. Bi sitede adamın 32 cesit bitkiden hazirladigi mucize diye bir krem var. AgriDa mucize krem diye yazin cikacak simdi içeriğini uzun uzun anlatmayayum ama mutlaka bi on dakikanizi ayirip yorumları okuyun neyse bu krem infertiliyede iyi geliyirmus bugun kremi yapan adami aradim biraz konustuk benin fitiktan kocam in durumundan sakali çıkıyor mu kocanın dedi evet dedim o zmaan uzulme hallolur dedi sonra ameliyat gecirdi mi diye sordu iki gun once varikosel ameliyati oldu dedim keske yapmasaydinuz tuh dedi beni bi guzel avuttu belki bebeginin olmamasi senin icin daha hayırlıdir kizim dedi bende kkoyuverdinm aglamayi neyse bu ilaci kendi buldugu icin kimseye vermiyorum dedi buraya geelmellisiniz dedi. Ne kadar dedim 5 ila 10 bin arrasinda dedi tüp bebek parasi benimki zaten kabul etmezde yinede bi sorayım demiştim yine caresiz kaldik vay arkadas allah yardımcımız olsun

arkadaşım hepimiz bi umut bişeyleri araştırıp acabamı diyoruz ama bitkisel hazırlanan birşey nasıl bukadar pahalı olur beşbin onbin ne koyuyoki içine bu kadar.maalesef bizim gibi bi umut peşinde koşan insanların üzerinden para kazanmak ta çok kolay.ne demek ameliyat oldun diye tüh vah etmek.düşünki bi rahatsızlığın var ameliyat olman gerekiyor olamıyacakmısın belki allah benim yaşaşamı istemiyodur deyip.bana çok saçma geldi adamın dedikleri.çaresiz kaldık diye düşünme sakın herşeyin bir zamanı var eşin iyileşsin değerleriniz artsın paranıda çar çur etme inşallah gerek kalmaz ama tüp bebek yaparsan lazım olacak .ve umudunu kaybetme hiçbirzaman bizi ayakta tutan o

Dogru söylüyor sun canim agzina saglik inşallah hayirli olmuştur bizim icin ameliyat sinirlerim cok haraboldu. Allah yardimcim iz olsun

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Avatar cnm sen içini ferah tut eşinin değerleri düzelecek inşallah. Millet affdersiniz de yice saçmalamış o e Allah aşkına bin yok daha neler ...

günaydın iyi pazarlar hanımlar.

Kızlar güzel bir pazar günü geçirmenizi diliyorum yürekten...

Full of Love ısırgan çayını mesela günlük 3 4 bardak için hazırlayıp süsem ve sabah öğle akşam ısıtSam eşime olur mu acaba.

Sen nasıl ediyorsun

ben 1 defa demliyorum ondada 2 bardak içiyor cnm taze olması gerekiyor diye biliyorum .

3bardağa gerek yok bence ama karar senin tabiki cnm.

ben 1 defa demliyorum ondada 2 bardak içiyor cnm taze olması gerekiyor diye biliyorum .

10dk demleme süresi dime. Sonra süsüyoruz hani ozaman da ılık gibi oluyor ben tekrar ısıtiyorum acaba nekadar doğru

10dk demleme süresi dime. Sonra süsüyoruz hani ozaman da ılık gibi oluyor ben tekrar ısıtiyorum acaba nekadar doğru
Çay gibi düşünmemek lazım ben ılıtıyorum sonra içine limon katıp içirtiyorum zaten su gibi dikleyip içiyor keyifli değil ki tadı .Sanki ısıtmak tekrardan çok doğru değil gibi geldi bana ama bilemiyorum cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…