Erkek İnfertilitesi Sperm cansızlığı lütfen yardımcı olun

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hasgizsip

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
13
2
32
Arkadaşlar merhabalar. Bu siteyi her konu bakımından uzunca bir zamandır takip etmekteyim. Daha önceleri sadece takip etmekle yetiniyordum fakat bu defa da benim sizlere ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Biz 1 yıldır evliyiz, eşim 31 yaşında ve evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz çocuk düşünüyoruz fakat bir türlü olmadı, son çare doktora gittik, sorun bende sanıyorduk fakat sorun eşimdeymiş spermleri her şeyi normalmiş ama cansızlık sıfırmış. Doktorumuz Neofortil adındaki ilacı verdi bize de, 60 tablet olanını kullanmakta eşim. Böyle bir durumla karşılaşan ve ilaçtan olumlu yönde etkilenen var mı acaba?

Arkadaşlar merhabalar. Bu siteyi her konu bakımından uzunca bir zamandır takip etmekteyim. Daha önceleri sadece takip etmekle yetiniyordum fakat bu defa da benim sizlere ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Biz 1 yıldır evliyiz, eşim 31 yaşında ve evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz çocuk düşünüyoruz fakat bir türlü olmadı, son çare doktora gittik, sorun bende sanıyorduk fakat sorun eşimdeymiş spermleri her şeyi normalmiş ama cansızlık sıfırmış. Doktorumuz Neofortil adındaki ilacı verdi bize de, 60 tablet olanını kullanmakta eşim. Böyle bir durumla karşılaşan ve ilaçtan olumlu yönde etkilenen var mı acaba?

merhaba hoş geldin aramıza. spermiyogram sonucunu buraya yazarmısın lütfen hareket sıfır mı tam olarak nedir daha iyi anlarız böylece.

Tabii olduğu gibi yüklüyorum

Eklentiler

• 20150428_155312.jpg
    20150428_155312.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 421
Tabii olduğu gibi yüklüyorum
canım spermlerin ileri harekette sorunlu yani çok hızlı değil yoksa canlı değil diye bişey yok cnm. Hızını arttıracak şeyler kullanabilirsin dr.verdiğinin dışında keçi boynuzu carnitine gibi. Durumun hiçde kötü değil cnm.

Oh iyi bari birazda olsa rahatladım çok çok sağolun. Doktor bize direkt cansızlık var %0 ya ameliyat yada tüp bebekle çocuk sahibi olabilirsiniz dedi bizde iyice stres olmuştuk. Keçi boynuzu kürünü okumuştum birde onu deneyelim o zaman umarım işe yarar

Keçi boynuzu dediğiniz keçi boynuzu kürü mü acaba? Nereden bulabiliriz aktarlarda mı eczanelerde mi? Bir de fiyat hakkında bilgi verirseniz çok sevirim

Keçi boynuzu dediğiniz keçi boynuzu kürü mü acaba? Nereden bulabiliriz aktarlarda mı eczanelerde mi? Bir de fiyat hakkında bilgi verirseniz çok sevirim
evet cnm kür hazırlanıyor. Aktarlarda kilosu 12 16 tl arasında değişiyor

Bizim burda bi tanıdık aktar var ona gittik raporumuzla birlikte. Bize bi macun hazırlayacak şimdi. Daha önce hazırladığı kişilerin çoğu bebek sahibi olmuş, hatta onlarında numaralarını verdi arayın görüşün isterseniz diye. Ta Antep'ten gelmişler karı koca ikisinde de sıkıntı varmış ve umutsuzlarmış doktorlar bile olmaz derken macun sayensinde çocuk sahibi olmuşlar :/ Bizde bir de onu deneyelim dedik dua edin lütfen işe yarar umarım :KK43: Allah'ım isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın inşallah :KK43:

şifa olsun inşallah .Gelişmeleri yaz lütfen

X