- 9 Temmuz 2015
- 500
- 474
- 40
- Konu Sahibi sebastianderki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim durumlar karışık boşver :) allah hepimize nasip etsin tez zamanda inşlahh (amin)keçiboynuzu pekmezi de yediriyorum kürünü de yaptırıyorum. senin durumun ne canım Allah sana da nasip etsin inşallah bu kadar çok isterken kucaklarımızı doldursun Rabbim
Allah razı olsun canım. Vallahı kimseye de söyleyemedim. içime atmaktan mahvoldum aylardır. eşim üroloğa göründü ürolog varikosel olabilir demiş ve tekrar sperm testi istemiş. sonra hareket yine düşük çıkmış ama sayısı çok iyi çıkmış. bu değerlerle sana ameliyat yapamam demiş. tüp bebek yapıp kendinizi yıpratmayın demiş. kadın doğumcu da bir ilaç verdi proxeedplus diye şimdi onu kullanıyoruz. ne yapacağımızı şaşırdık.
Canım seninle aynı şeyi bizde yaşıyoruz.seni çokke iyi anlıyorum hele etrafındaki herkesin inadına hamile kalması da yaraya tuz basmak misali canını yakıyor insanın.Eşime de Varikosel olabilir dedi fakat ameliyat yapmadı sperm sayısı iyi çıkınca .Şimdi pregnly kullanıyor eşim 3 ay sürecek tedavisi.Keçiboynuzu pekmezi yediriyorum bende inşallah faydası olur.Tüp bebek falan demedi bize ama 3 ayın sonunda 1 sene olacak korunmayalı.Sonrası Allah kerim..Rabbim hepimize de hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah.
merhaba , benimde 1 sene korunmasız ilişkinin ardından bebğimiz olmadı 15 aydır.bende herhangi bir problem çıkmadı eşimde hareketsizlik sorunu var toplamda hareketlilik %40-50 olması gerekirken %32 de .. Eşimin doktoru proxed plus ve klomen verdi.eşim 1 paket proxed plus dan 1 paket ve 2 kutuda klomen içti.yaptırdığı sperm testinden 1 ay sonra tekrar sperm testi yaptırması gerekiyordu. Başka sebeplerden dolayı ara verdi eşim ilaçlara testlere vs.Şimdi eşim önümüzdeki ay sperm testi yaptıracak ve ilaçlara devam edecek sperm testinden sonra.Eşiminde doktoru senin dediğin gibi içilen ilaçların 72 gün sonra etkisini gösterdiğini söyledi.Çocuğunuz olmayacak gibi bir şey söylemedi bize.Dediği şey şu yaşınız daha genç olur ama olması biraz zaman alır dedi.Bakalım bu yola nasıl devam edeceğiz bilmiyoruz.
Yukarda sonuçları yazmışsın ama pek anlamam ben anladığım hareketsiz spermin 0 olması.Doktorunuz hiç mi olumlu birşey söylemedi direk olarak aşılamaya karar verdi ya da tüp bebek.Değerler yükselmezmiymiş ilaçlarla ?
Biliyorum zor bir süreç fakat sabır lazım diye düşünüyorum..Bende çok istiyorum bebeğimin olmasını fakat kendimi bir şekilde teselli etmeye çalışıyorum.Öyle bir çağda yaşıyoruz ki ölümden başka herşeyin çaresi bulunur olmuş.Bizim mi bebeğimiz olamayacak ama normal yollarla ama tedaviyle..Emin ol bir gün gelecek bizimde kucağımız boş kalmayacak.Onun için bol bol dua edelim gerekli tedavi yöntemlerini deneyelim elimizden geleni yapalım yılmadan,pes etmeden..
Merhaba buralara biraz yabancıyım yeni üye oldum bir yıllık evliyim,6 ay denedik olmadı ben doktora gittim bir sıkıntım yokmuş,eşimde sprem hareketsizliği çıktı 70 gün boyunca proxeed plus kullanmasını söyledi kasımda gitcez durumda değişiklik olmazsa aşılama düşünüyoruz.bu durumda olanınız varmı olumlu sonuç alabildiniz mi? Aşılamada olumlu sonucunu yazanları görmedim daha [/QUOTE
eşiminde ileri hareket sayısı düşük doktoru proxeed plus vermişti 4.kutunun bitmesine yakın tekrar sperm testi yaptır dedi.bakalım önümüzdeki hafta eşim tekrar sperm testi yaptıracak sonuçları paylaşacağım.