Sperm hareketsizligi

Ayyy inşallah sağlıklıdır sağlim kucağınıza alırsınız sağlıkla büyüsün. Bende burdan okuduklarımda hareket ettim hemen keçi boynuzu kürüne pekmezine başladık Yok hemen olsun demiyorum normal yolla bebeğimiz olsun diyorum inşallah umut oldun bana canım

Bizde eşimin tedavisine başlaıdktan iki ay sonra aldık bebek haberini bugün tahlillerim için kan verdim pazartesi kontrole gidicem ama ya gelişimi durduysa ya kalbini duyamazsam diye ödüm patlıyo en başta bende yükselmez kimyasaldır diye korktum sonra hızlı yükseldi kesin dış gebelik diye korktum keseyi bebeği gördüm şimdi de bunlar hiç bitmicek galiba canım. Allah güzel haberler almayı nasip etsin

Saol canim tesekkur ederim sanada bol şanslar :)

Vitamin kullanmadan İlk testte ileri hrk 22 çıktı... Daha sonra Promen k keçiboynuzu kürü ceviz fındık VS tükettik. İleri hrk 40 a çıktı... 1 ay hiçbişey kullanmadık ileri hrk 5 hareketsiz 90 çıktı... Vitamin devam etmeli iyiz sizce. . =( morfolojik 6 dan 4 e indi.. Canım çok sıkıldı bende dostinex kullanıyorum tam ilacım bitti eşimin hız düştü acil yardım=(

Arkadaslar merhaba 2 yildir bebek istiyoruz bir turlu olmuyor esim en sonunda sperm testi yaptirdi ve spermlerinde hareketsiz cikti simdi ne yapacagimizi bilmiyoruz esim cok strese yapmaya basladi carsamba gunu doktor randevusu aldik cesitli kür yapiyormus acaba işe yararmi diye endiseliyiz Boyle durumda olan varmi acaba

cnm genelde ilk test yanıltıcı olablir testin iki yada 3 kes tekrarindan sonra tedavi belirleniyor testinizi tekrar isteyeceklerdir... kan degerlerine falanda bakiliyor...

Canim keçi boynuzu pekmezi cok ise yarıyor ve keci boynuzu kuru sayisi morfoloji iyi olsunda hareketlilik hallolur bence

Biz ilk olarak öZel hastanede yaptırmıştık 11 milyon dediler keçi boynuzu kürü mesir macunu ne varsa kullandık 3 ay sonra tıp fakültesine gittik varikosele bakıldı. Yoktu . semen bakıldı 830 bin çıktı ötekiyle aradaki fark baya vardı. Progeny diye vitamin verdi 1.5 ay kullanın tekrar gelin dedi bakalım ilaç bitince gideceğiz bu şartlarda tüp bebek bile zor diyorlar biZe de ilaç vitamin desteği şart varikosel olup olmadığına bakılması şart moraller bizimde öyle

Bizde esimin uroloji muayenesinden sonra ilk adetle baslayacagiz tup bebek doktorumuz kontrolden sonra verilen ilaclari kullanp gelin demisti bzim sayimiz cok dusuk insallah micro tse olmayiz cok endiseliyim bu konuda

Bizde esimin uroloji muayenesinden sonra ilk adetle baslayacagiz tup bebek doktorumuz kontrolden sonra verilen ilaclari kullanp gelin demisti bzim sayimiz cok dusuk insallah micro tse olmayiz cok endiseliyim bu konuda
Varikosel var mı ki?? Bizde çıkmadı varikosel hormonları normal tsh normal ama sperm sayı ve hareket düşük morfoloji sıfır. Gerçekten moralimiz bozuk bu konuda tüp bebek bile garanti değil biZim değerlerin yükselmesi gerekiyor ama ondada bi gelişme yok. Keçiboynuzu da denedik arısütü ve poleni denedik mesir macunu denedik tam tersi düştü

esim şüpheleniyor varikoselden ama muayene olmadik daha kan degerlerine bakilacak 2 sperm testimz cok dusuktu zaten ilacla ve kurle yukselmesi icin en az 3ay kullanim gerekiyor yani kurlerde uzun zamam tuketilmesi gerekiyor bence birakmayin ilacsa ilac kullanicaz mecbur tup bebek garanti olmuyor erkek faktöründe zaten işte bizimki de sans doktorum sans faktorlerini yukselmeye caliscz omcelikle sigara kesinlille 3 5 ay icilmicek dna hasarina yol aciyor cok etkili kesince goreceksn farki dedi,azaltti ama iciyor genede bende zaten yok denecek kadar az iciyorum bakalim zaman neyi gostericek uroloji ameliyat derse istemiyorz onu tup bebek doktorumda bu surecte operasyon önermiyorum dedi

Bizimkinde kullanıyor sigarayı ama azalttı sadece ben kullanmıyorum 2 ay kullandık kürleri olmadı canım 11 milyondan 830 bine düştü doktor bide çok umutsuz konuştu değerlerin yükselme olasılığı düşük dedi ilaçla deneyeceğiz dedi. Nasıl ağlıyorum ama tutamadım kemdimi eşim görünce ağlarken Oda üzüldü. Tavsiyem eşin bi ürolojiye gidip ultrasonla bakılsın varikosele ona göre tedavinizi bilirsiniz. Sabrediyoruz sabır diyorum derdi veren dermanı da verir diyorum ama sonuçları her gördüğümde boşuna ümitlene kendini kandırma diyorum

Hic sorma seni cok iyi anliyorm benm esimin sperm sayisi 0,2 cok dusuk 2 testtede diger degerleri olculemedi tabi sayi dusuk olunca cok kafaya takmadm ama 3 aydir gidemedik bi test daha istenecek bizden rapor cikacak tup bebek icin erkek faktorunden dolayi tup bebek doktoru bilgilendrdi bu konuda ama zaman kaybi oldu smdiye gitseydik.ilac.kullanip baslamis olacaktik esim yazim cok yogun calisiyor bu ay mutlaka urolojiye kontrol olup tup bebek doktoruna tekrar gidecgz tedavimiz kisin baslar heralde iste ben bu sureyi kafama takmaya basladim diken ustundeyim basarisizlikla sonuclanck diye bende pko var gec adet goruyorm daha once 6 ay klomen catlatma iğneleri kullandm meger esimden kaynaklanan nedenlerms bnm kullandiklarm hep bosa gitti doktor degistrdm en sonunda dediki esine keske once bakilsaydi bu degerle tup bebek olur.dogal yoldan olmaz,bizde haziranda tup bebege dosyalrimzi verdik urolojiye gidip gelin dedi doktor sans isi bizimki eger tek neden ben olsaydm tupe bile gerek kalmazdi onca ilactan sonra

Bizede vitaminleri kullanalım değerler yükselsin tüp bebek için rapor çıkaralım dedi henüz o ilaçları kyllanıyoruz eşimin sorununu da benim kadın Doğum doktorum bilmişti eşinle gelin test yapalım hersey o zaman çıktı doğru doktor önemli anlayacağın umarım hakkımızda hayırlısı olur bu iş bizi uğraştıracak diye düşünüyorum. Bazen isyana mı gidiyorum bilmiyorum yasak aşk yaşayanlar sevgililer filan ilişki yaşayanlar oluyo kazara gebelik oluyo yavrum sabileri çöpe atıyorlar biz istiyoruz olmuyo imtihan dünyası

Bizim 2 test dosyaya konuldu 3. testi de yaptirip koyarsak bide kan testi rapor cikmis oluyor 3 ay once doktor degerler yukselmeden digerini yaptrin raporunuz ciksn dedi dusuk degerler rapor cikiyor cunki bizim siddetli erkek faktoru yazdi dosyaya o an cok uzulmstm istedgnz zman baslariz demisti hayirlisi olsun bende ole dusunuyorm neler var kiymet bilmiyorlar hayirli evlat olsun saglikli olsn okadr cabaladiktan sonra kiymet bildirir rabbim bizlerede nasip olsun insallah

Amin inşallah

Bizde ilk defa yaptirdik sperm testi yarin doktora gidecegiz bakalim neler soyleyecek insallah cok kotu birsey cikmaz yasin gwnc demis doktor duzeltilir cok kotu degil sadece hareketsiz demis bakalim

Bizde iki gundur keci boynuzu suyu yapip iciriyorum esime bakalim yarin randevumuz var Dr de nasil bir tedavi uygulanacak soyleyecekler sorun sadece sperm hareketsizligi insallah herkes muradina erer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…