- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
Kim yapıyo bu karışımı ki canım bilinmeyen bişey de yemeyin bişey filan olur Allah korusunDun gittik Dr ye karisim verecek esimin sperm harketliligi duzelsin diye bakalim yarin yollayacaklar insallah ise yarar guzel haberler alabiliriz sonucunda
Merhaba kızlar. Bebek sahibi olmak istiyoruz ama eşimde hareketsizlik var ve ameliyat olması gerekiyormus. Benim değerler normal çıktı Aynı sorunu yaşayan ve ameliyatsız cocuk sahibi olan var mı.
Bize de progeny diye takviye edici ilaç gibi vitamin gibi bişey verdi sabah akşam aç içiyorEşime sperm hareketi sayisi icin Sanfertil diye takviye onerdi gunde 1 tane kullaniyor anadolu yakasındayız temin edebildik umarim ise yaracaktir
Bize de progeny diye takviye edici ilaç gibi vitamin gibi bişey verdi sabah akşam aç içiyor
Valla canim ot karisimi verdi cay gibi demleyip iciriyorum gunde 2 kere ayin 7 sinde tekrar randevumuz var bakalim insallah you bir sonuc alirizKim yapıyo bu karışımı ki canım bilinmeyen bişey de yemeyin bişey filan olur Allah korusun
İyi akşamlar canım 5 gün geçmiş ovü veya gebelik testi varsa yapsana bi çıkar inşallah.Kizlar bugun fark ettim regli donemim geceli 5 gun oldu bugun kahve rengi akinti ve pembe man geldi acaba bu neyin nesidir anlamadim bilgisi olan varmi
Canim yani regli biteli 5 gun oldu ama ilk defa Boyle birsey geldi basimaİyi akşamlar canım 5 gün geçmiş ovü veya gebelik testi varsa yapsana bi çıkar inşallah.
Ama adet olmuşsun??? Yani adetin az mı oldu eskisi gibi miydi bilemedim yanlış bişey de demek istemiyorum bende tecrübesiZim bu konudaCanim yani regli biteli 5 gun oldu ama ilk defa Boyle birsey geldi basima
Cok degisik bir durumdayim canim hic anlamadim esimde sperm hareketsizligi vardi onun icin 2 haftadir doktorun verdigi bitkisel caylari iciyordu ama bu kadar erken gebelik olurmu bilemedim ayni sekilde bende bilincsizimAma adet olmuşsun??? Yani adetin az mı oldu eskisi gibi miydi bilemedim yanlış bişey de demek istemiyorum bende tecrübesiZim bu konuda
Bizimde aynı sorunumuz olduğu için ben tüp bebeğe hazırladım kendimi hiç takip bile etmiyorum inan sadece ilaçlar bitsin semen analizini yapalım ve tedaviye başlayalım diye bekliyorum. Ama insallah senin gebelikle alakalıdır umut olursunuz bizlereCok degisik bir durumdayim canim hic anlamadim esimde sperm hareketsizligi vardi onun icin 2 haftadir doktorun verdigi bitkisel caylari iciyordu ama bu kadar erken gebelik olurmu bilemedim ayni sekilde bende bilincsizim
Insallah canim olursa direk haber verecegim insallahBizimde aynı sorunumuz olduğu için ben tüp bebeğe hazırladım kendimi hiç takip bile etmiyorum inan sadece ilaçlar bitsin semen analizini yapalım ve tedaviye başlayalım diye bekliyorum. Ama insallah senin gebelikle alakalıdır umut olursunuz bizlere
Hayırlı haberlerle bekliyoruz :)Insallah canim olursa direk haber verecegim insallah
Esimin bir ay once sperm test sonucunda spermler cansizdi dun yine test yaptik ve yine hepsi cansizdendi sayisindada gerileme oldu bu bir ayda promotilkeci biynuzu kuru kullandi ama malesef hic etki etmemis umutlanmistim birazcikta olsa etki etmistir dedim ama husrannnnn
Bizimde öyleydi 3 ay önce yine biraz iyiydi 11 milyon dediler artsın diye keçiboynuzu kürü ve neler neler yemedi... en son 1,5 ay önce kontrol için gittiğimizde berbat çıktı milyon bile değil 830 bin!!! gibi bi değer bize kesin ve net normal yolla gebelik olamaz tüp bebek dediler
Şuan kullandığı bi vitamin var onu kullansın bitsin tekrar semen analizi yapılacak ve umudum yok. Rapor çıkartmak için uğraşacağız bu kez de merkez arayışına gireceğiz maalesefBizede ayni sekilde direk tup bebek dediler dedim belki kullanacagimiz seyler etki eder ama gerileme gorunce cok uzuldum 42 milyondan 12 milyona geriledi bir aydir adama neler yediriyorum bunun icin ama galiba caremiz tup bebek ins onunla cocuk sahibi oluruz Allahim hepimizin yardimcisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?