sperm hic yok

sedakumsal

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
67
7
27
İlkin spermimiz 2 milyon ilaç tedavisiyle 6 milyon oldu dun gittik hastanye sifir hic klmamis neden olmuş olabilir artarmi geri

Cnm ,benim esim proxeed plus kullanmisti ,artti spermleri ama yuzde 80 i hareketsizdi ,ikinci tup denememizde tuttu ,ameliyat falanda oldu cok bisey degismedi onemll olan hareketlilik ,vakit kaybetmeden tup bebek merkezine gidin biz cok vakit kaybettik ,yasim 38 5 sene gecti ilacti ,ameliyatti ha duzelir ha duzelir derken

Cnm ,benim esim proxeed plus kullanmisti ,artti spermleri ama yuzde 80 i hareketsizdi ,ikinci tup denememizde tuttu ,ameliyat falanda oldu cok bisey degismedi onemll olan hareketlilik ,vakit kaybetmeden tup bebek merkezine gidin biz cok vakit kaybettik ,yasim 38 5 sene gecti ilacti ,ameliyatti ha duzelir ha duzelir derken
Birde bitkisel seyler her bunyeye iyi gelmiyor ben sadece keciboynuzu kuru yapmistim herseyide icmeye karsiyim ,yan etklieri olabiliyor

Bide rapor cikarabilirsiniz ,universitelerden ,simdi ozelde bile geciyo raporlar yari fiyatina iniyor masraflar ,ilaclar

Teskkr cnm cevabin için dun tüp bebk merkezine gttik hc sperm yok ameliyat gerekeblr dedi 7 milyar tüp bebk ilc dahil hayrsili bklm tutarmi tutmaz mi bilmiyrm

Seda hanim varikosel ameliyati oldu mu eşiniz nasil bir ameliyat doktor bize de benzer şeyler dedi her doktori degistirdigimizde başka seyler çıkıyor zor bir ameliyat mi?

Eşim varikosel ameliyatı oldu. .
3yildir oluyor. .
Hiç gebelik oluşmadı ..
Ameliyat ve proxeed rağmen çok değişmedi. .

Allah yardımcınız olsun üzülmeyin benim amcamda aynı problem vardi 8 yıl boyunca çeşitli tedaviler gördüler olmadı ümitlerini kestiler ve evlat edindiler sonra süpriz bir şekilde yengem hamile kaldı ve bir oğulları daha oldu. Allah'tan ümit kesilmez yeter ki isyan etmeyin. Umutsuzluğa kapilmayin. Bizde de ayni problem var evet zor bir durum zaman geliyor bende ağlıyorum ama dönüp yine de şükrediyorum eşim yanimda ona bişey olmasin da. Doktor eşime de varikosel ameliyatini önerdi ama ben sıcak bakmiyorum ya daha kötü olursa ya ona zarar gelirse diye zor bir ameliyat mi?

benim eşiminde spermi 14 milyondu bi ara mikrop fln kaptı vüçudu ara verdik testlere 3 ay snra tekrar test yaptırdı 5 milyona düşmüş şok olduk tabi dr sigarayı bırak havuç ye dedi sadeçe 3 ay snra gel düzelir dedi tmm sigara etken ama okadrda değil diye düşündüm açıkçası snra internetten proxeed plusı buldm aldık ilk ay 8 milyon 2. ay 15 milyon 3. ay 67 milyon oldu hareketlilik iyi sadeçe morfoloji %4 ama % 2 ile hamile kalan bile varmış bizde bayağı işe yaradı ilaç ama 6 ay mutlaka kullanmak gerekiyormuş tamamen düzelmesi için yani ilk aydan düzelmiyo diye bırakmayın hemen ilaçı bnde daha hamile kalamadım ama Allahın izniyle kavuşuruz inşallah bebeklerimize

X