- Konu Sahibi elifzeynep2008
-
insallah eylulcum, bizimde varikosel ameliyatı oldu 6 ay sonra daha dustu degerler, sonra farklı merkezlerde farklı degerler aldık aylar içinde, bi ara yuksek çıktı biyerde. simdi de yaptır diyorum ama esim spermiyogramı geciktirip duruyor, ocak ayından beri yani o yaarım kalan tup bebek tedavimizden beri hiç yaptırmadı, o surecte keciboynuzları, karakovan balları, zenceefiller, tarcınlar, ballar hepsi havada uçustu, iyi gelseydi hamilelik olusurdu diyor bazen ama been yılmıyorum havuç yapıyorum simdi, rakamı bilemiyorum yukselttimii yukseltmedimi..
plum ya supersin hakketen ne zor geliyo şu makineyi yıkamak :)) bi de taze sıkılmıs olmalı gece yatarken icmeli muhabbeti var ya eziyet resmen
mrb kızlar bu başlığa girdim bende.2 ay ara ile yaptırdığımız spermiogram testlerininin ikisindede hiç sperm bulunamadı benim eşimde..daha tam teşeküllü bi hastanede detaylı tahlil yapılmadı ama..neyse onuda yaptırıcaz alllahın izniyle...arkadaşlar ben keçi boynuzuna yeni başladım..zar zor içiriyorum plum senin gibi..beklemede nin sölediği vitamin ilacıda deniyim diyorum.beklemede alacak.ikimizde deneyelim...
bide bişi sorcam kızlar eşim bilgisayar oyunlarına çok düşkün,bilgisayarın başından kalktığı yok..acaba spermlere bi etki yaparmı sizce merak ettimde..
canım eşim 103 kilo.boyu 1.80.alkol ve sigara kesinlikle kullanmıyo.ama cola bağımlısı diyebilirim.adam lire litre kola tüketiyo..gerçi buaralar azalttı biraz ama yinede içiyo sürekli..tamam fındık cevizde deniyim canım benim ama fazla vermiyim diyorum boyuna göre çok kilolu çünkü..bi de tatlım şu havuç suyu ne şekilde uygulanıyo?anlatırsan sevinirim plumcum
kızlar ben proxeed plus a karar verdim, bu hafta içi alabilirsem alıcam daha gnc arginmax bitmedi ay başına kadar zamanım var. bakalım fiyat arastırması yapıcam simdi...
ugurbocugu, plumun da dedigi gibi ikisi aynı anda yapılmıyor. keçiboynuzunun tam zamanı su anda, bu senekilerden al canım, sonra 1,5 bardak su koy tencereye iyice kaynat, 5 tane filan keçiboynuzunu kır içine, kapat kapağını 3 dk kaynat, kapat altını 20 dk dinlensin, sonra siz koy 1 bardak oluyo zaten, soguyunca içir kocişine..
ben uygulamıstım yaz basında 2 ay, simdi havuc suyuna basladım 2 gundur.. havuc suyunu da yaparken aklında olsun, 1-2 damla z.yağı damlatcaksın içine ki vitamin aktif olsun canım...
leptop konusunda da sunu söleyebilirm ki yaydığı radyasyonu hesaba katmasak bile diz üstünde kullanıldığında ısınmaya neden oluyorlar ve erkekler için bu çok zararlı bildiğin gibi...
abur cubur ve cola konusundaki çözümüm ise şöyle; inatla almıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?