• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm testi bakarmısınız lütfen

Princessoffamily

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
1.657
437
123
Hanımlar eşim sperm testi verdi gebelik olur ama takviyr kullan kuruyemiş al demiş bu takviyeyi önermiş anlayanlar bakabilir mi böyle olup doğal yolla gebelik olur mu 5 yıl önce kızım oldu ondan önce kimyasal olmuştu bi kaç ay denedik ama olmamıştı çok üzgünüm
30683.webp

Eklentiler

• 30684.webp
    30684.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 28
benzer değerlerle ben hamile kaldım. esimin tüm değerleir normal ama morfoloji %1di. ama esimde varikosel vardı. bize de takviye ve sabah aç karnına bir yk bal ile bir tk poleni karıştırıp yemesini istemişti. takviyeye başladıktan 1.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.

esin ağır spor yapıyor veya çok ayakta kalıyorsa bunları azaltsın, sigara alkol tüketiyorsa bıraksın. (gerci bizim çocuğu yaptığımız gece ikimiz de alkollüydük hfjfj)

benzer değerlerle ben hamile kaldım. esimin tüm değerleir normal ama morfoloji %1di. ama esimde varikosel vardı. bize de takviye ve sabah aç karnına bir yk bal ile bir tk poleni karıştırıp yemesini istemişti. takviyeye başladıktan 1.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.

esin ağır spor yapıyor veya çok ayakta kalıyorsa bunları azaltsın, sigara alkol tüketiyorsa bıraksın. (gerci bizim çocuğu yaptığımız gece ikimiz de alkollüydük hfjfj)
Allah sizi ya 😀 teşekkür ederim bilgi için allah bağışlasın

Back
X