- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 33
- Konu Sahibi selcanevrenn20
-
Öyle miSayınız iyi aslında ama ileri hızlı hareketli yok ve Morfoloji düşük..benim eşimde de aynı sıkıntı var tabi sayı daha da az... Proxeed plus kullanıyor 3 ayda etkisini gösteriyor.
Deneyebilirsiniz
Canım sanki seni temmuz ağustos topiğinden hatırlıyorum aynı kaderi paylaşıyoruz tam olarak ben de adetin 3. Günü gittim bende bi şey çıkmadı eşimde sıkıntı çıktı o kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ki anlatamam kaç gün kendime gelemedim ama sonra buna da şükür dedim biz elimizden geleni yapalım keçi boynuzu vitamin takviyeler falan ben düzelir diye umut ediyorumKızlar merhaba
Geçen hafta adetliyken ben hormın testleri verdim ve değerlerim güzel geldi.
Doktorum da sperm testi istedi
O da bu şekilde öıktı.
Bu arada 8 aydor korunmuyoruz.
Martta kimyasal gebelik geçirdim.
Sizce sonuçlar nedir ?
Bilen anlayam arkadaşlar yorumlayabilir mi lütfen
Eki Görüntüle 2677127 Eki Görüntüle 2677128
Merhaba tatlımCanım sanki seni temmuz ağustos topiğinden hatırlıyorum aynı kaderi paylaşıyoruz tam olarak ben de adetin 3. Günü gittim bende bi şey çıkmadı eşimde sıkıntı çıktı o kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ki anlatamam kaç gün kendime gelemedim ama sonra buna da şükür dedim biz elimizden geleni yapalım keçi boynuzu vitamin takviyeler falan ben düzelir diye umut ediyorum
Canım benim ben de 5 ay falan denedim sonra hastaneye gittim rahim filmi çektiler meğer tüpler tıkanmış neyse açıldı sevindim dedim artık olur... sonra eşimin sonucu çıktı ileri hız 7 doktor hemen ürolojiye gidin sıkıntı var dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen ama toparladım çünkü düzeliyormuş ya hiç sperm olmasaydı canım yine umut var bence sizde varikosel lökosit falan çıktı mıMerhaba tatlım
Doğrudur
Çok uğraşıyorım 8 aydır
Herşeyi denedin...
Sizde ne sorun öıktı ?
Bugün çok kötüyüm çok kötü yaşıyorum şnan ki
Hadş ya çok üzüldümCanım benim ben de 5 ay falan denedim sonra hastaneye gittim rahim filmi çektiler meğer tüpler tıkanmış neyse açıldı sevindim dedim artık olur... sonra eşimin sonucu çıktı ileri hız 7 doktor hemen ürolojiye gidin sıkıntı var dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen ama toparladım çünkü düzeliyormuş ya hiç sperm olmasaydı canım yine umut var bence sizde varikosel lökosit falan çıktı mı
Canım sayılarımız iyi hem who ileri hareket 32 olmalı diyor bizim 20 ye yakın bence düzelir ben umutsuz vaka olarak görmüyorum.. bi gebeliğim var benim de canım düşük yaptım 7 haftalıkken demek oluyor yani bi sperm yeterHadş ya çok üzüldüm
Ama düzelir herslde dimi
Belkşde aylardır bsn bu yüzden kalamıyordum hamile
Çok üzgünüm bugğn gerçekten
Canım sayılarımız iyi hem who ileri hareket 32 olmalı diyor bizim 20 ye yakın bence düzelir ben umutsuz vaka olarak görmüyorum.. bi gebeliğim var benim de canım düşük yaptım 7 haftalıkken demek oluyor yani bi sperm yeter
Canım ben bi defada hamile kaldım hem de ilk korunmasız ilişkide asla üzülme doktor 1 tane yetiyor dediHadş ya çok üzüldüm
Ama düzelir herslde dimi
Belkşde aylardır bsn bu yüzden kalamıyordum hamile
Çok üzgünüm bugğn gerçekten
kız bende ilk hamileliğimi 2.ayda hemen kaldımCanım ben bi defada hamile kaldım hem de ilk korunmasız ilişkide asla üzülme doktor 1 tane yetiyor dedi
Anladım kuzımCanım sayılarımız iyi hem who ileri hareket 32 olmalı diyor bizim 20 ye yakın bence düzelir ben umutsuz vaka olarak görmüyorum.. bi gebeliğim var benim de canım düşük yaptım 7 haftalıkken demek oluyor yani bi sperm yeter
Benim de aynısı canım yaaa... rahim filmi falan çektin mi canım benim ondan olmuyormuş düşükten sonra kapanmış rahmimKız bende
kız bende ilk hamileliğimi 2.ayda hemen kaldım
Ama daha olmadı
Olamıyor
Yok yani aslında doktır gerek yok dediBenim de aynısı canım yaaa... rahim filmi falan çektin mi canım benim ondan olmuyormuş düşükten sonra kapanmış rahmim
Canım mesela ben de öyle yapsam hep eşimden kaynaklı sanacaktım ama tüplerim kapalıymış şu ana kadar ondan olmuyormuş... kuzum üzülme düzelir ki umutsuz olma lütfen ilk günler ben de öyleydim ama sonuçta 70 milyon sperm var aşılama var tüp bebek var allahtan umut kesilmez kiYok yani aslında doktır gerek yok dedi
Eşimden önce sperm görmek istedi
Oda böyle çıktı
Çok üzgünüm
Yarın doktora gidicemCanım mesela ben de öyle yapsam hep eşimden kaynaklı sanacaktım ama tüplerim kapalıymış şu ana kadar ondan olmuyormuş... kuzum üzülme düzelir ki umutsuz olma lütfen ilk günler ben de öyleydim ama sonuçta 70 milyon sperm var aşılama var tüp bebek var allahtan umut kesilmez ki
Tedavi ile düzelebilecek olacağını söylersin canım stres kötü etkiliyormuş zaten...Yarın doktora gidicem
Eşim üzülsün istemiyorum
Ona bunu nasıl anlatıcam bilmiyorum...
EVetTedavi ile düzelebilecek olacağını söylersin canım stres kötü etkiliyormuş zaten...
Normal canım ileri hızlı bi tık daha iyi olabilirdi ama asla kötü değilSlm hanımlar. Bu test hakkında fikri olan var mı Eki Görüntüle 2678193
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?