Erkek İnfertilitesi Sperm testi hakkında

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar merhaba
Geçen hafta adetliyken ben hormın testleri verdim ve değerlerim güzel geldi.
Doktorum da sperm testi istedi
O da bu şekilde öıktı.
Bu arada 8 aydor korunmuyoruz.
Martta kimyasal gebelik geçirdim.
Sizce sonuçlar nedir ?
Bilen anlayam arkadaşlar yorumlayabilir mi lütfen 🇸🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Eki Görüntüle 2677127 Eki Görüntüle 2677128
Bu degerleriniz Gayet iyi Hamile kalmaniza engel degil. Sayiniz cok iyi hareketi lik yeterli. Ileri hizli arti yavas in 30, ileri ve yerinde toplami 40 beklenir sizin de buna yakin ztn sayiniz yuksek oldugu icin yeterli. Bazi testler hizli ve yavas ileriyi ayirmiyor ztn. Morfolojiyi onemsemiyor doktorlar yuzde 1 olan bile hamile kalabiliyor. Bikez kalmissiniz yine hamile kalirsiniz bu degerler le.

Eşim 10 yıl önce varikosel ameliyat ı oldu şimdi ameliyatlık değil ama yine nüksetti... Ben bilgim yok bu tahliller hakkında ama iler i yazan yer 30 falan olması gerek diye okudum acaba yanlış mı okudum

Kızlar iki hafta önce sperm testi vermiştik özelde çok üzülmüştüm a+b 18 idi hareketsiz 67 bugün devlette baktırdı eşim o iki haftada antibiyotık kullandı çünkü testte enfeksiyon çıkmıştı bugün sonuçlar çıktı ve şok oldum a+b 44 olmuş hareketsiz 33 lüften ilk teste bakıp aldanmayın başka yerde de yapın enfeksiyon falan da hızı düşürüyor sanırım

Bu degerleriniz Gayet iyi Hamile kalmaniza engel degil. Sayiniz cok iyi hareketi lik yeterli. Ileri hizli arti yavas in 30, ileri ve yerinde toplami 40 beklenir sizin de buna yakin ztn sayiniz yuksek oldugu icin yeterli. Bazi testler hizli ve yavas ileriyi ayirmiyor ztn. Morfolojiyi onemsemiyor doktorlar yuzde 1 olan bile hamile kalabiliyor. Bikez kalmissiniz yine hamile kalirsiniz bu degerler le.
Öyle mi dersin :)
Ay biraz daha rahatladom ya
Eşiö sigarayı bıraktı
Fındık ceviz kabak çekirdeği veriyorım
Ve hergün 2 kaşık keçiboynuzu özü kullanıyor

Back
X