Erkek İnfertilitesi Sperm testi - kimyasal gebelik

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Papatya571

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
99
40
88
Yardımcı olacağınızı umuyorum. Eşimin Sperm sayısı ve hızında düşüklük var dedi dr. ama bi ilaç veya tavsiye de bulunmadılar. 5 ay önce kimyasal gebelik olmasına rağmen halen gebelik yok eşimin test sonucları aticam aşağı. 2.test için 2 haftası ra tekrar digicez hastaneye. Bu arada keçiboynuzu kürü yapıcaz. Sperm testi için dr. pek bi yorum yapmadı bu konuda bilgisi olanlar yaza bilir mi? Yorumlariniz bizim için çok değerli lütfen yardımcı olunuz. Teşekkür ederim..

Bu da benim eşimin sonuçları hemen hemen aynı , ama bizde hiç gebelik oluşmadı ne yapacağız bilmiyorum , eşim 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu 5.5 mm ameliyattan önce daha kötüydü ameliyattan sonra bu 2. Test , her testte artış oluyor , sizde en azından gebelik oluşmuş bizde daha birşey yok bekliyoruz ama hamile kalabilmişsen yine kalırsın canım

Eklentiler

• 269751C4-FEBB-45C1-8BE8-DC73472920C9.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 339
Sizin adınıza çok üzüldüm. Değerler yakın birbirine sizinkinde biraz daha düşük varikosel den kaynaklanıyor sanırım. Allah şifa versin inşallah. Benim eşim ilk defa test yaptı ama teste baktığımda cok az bi sonuç gördüm yani dr. daha ayrıntılı bi analiz istemeliydi diye düşünüyorum. Devlet hastanesinde yaptık tesri acaba o yüzden mi özen gösterilmedi?

Bide siz özel hastaneye mi gittiniz sizden ne tür testler istediler yani şuan varikosel sorunu bittiyse dr. Sizden ne istiyor şuan beklemenizi mi yoksa ilaç mı verdi?

Dr. Bize 2. Test için 20 gün sonra gelin dedi ve ultrasonda da bakılacak galiba dedi. Bu ne için anlamadım

Testinizde ileri hizinizda dusuklük var sadece.
Birde morfoloji kac goremedim.
Diģer degerleriniz gayet normal. Morfolojide duzgunse bu değerle gebelik olabilir
Bi kac takviye yapin.

Testinizde ileri hizinizda dusuklük var sadece.
Birde morfoloji kac goremedim.
Diģer degerleriniz gayet normal. Morfolojide duzgunse bu değerle gebelik olabilir
Bi kac takviye yapin.
Evet analizde morfoloji değeri yoktu dr. istememiş olmalı. Bi dahaki gidişimizde onuda istiycektir herhalde . Takviye olarak keçiboynuzu kürü ve kuru yemişli ballı bi macun var karışım onu yapıyorum

Testlerinizi mutlaka tüp bebek merkezinde yaptırın çünkü orada detaylı inceleme yapılıyor , bizim testler daha kötüydü çok şükür varikosel ameliyatı iyi geldi değerler her testte yükseliyor doktorumuz bi mucize beklemiyoruz dedi eşim birde martta test yaptıracak eğer o testte de yükselmeye doğru gidiyorsa bekleyeceğiz canım

Kızlar bu eşimin 2.testi yorumlatabilir misiniz tam anlayamadım özellikle normal ve anırmal olana kısmı hiç anlamadım

Eklentiler

• _20200123_171007.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 290
Kızlar merhaba benim eşimin de sperm testi sonucunda sayı az çıktı totalde 8.8 milyon ileri hareketli %62.5 morfoloji 10.9 doktor sayı dışında sorun yok diyip klomen başladı bu şekilde sayı artar mı doğal yoldan gebelik olur nu sizce

Evet sayı fazlasıyla az ama hızı yüksek olduğu için hamile kalma olasılığı daha yüksek oluyor. Zaten bu durumda sizin yumurtlamanizda önem kazanıyor o yüzden dr. kolomen vermiş yumurta uyarıcı olarak. Inşallah doğal yollarla olucaktir. Eşiniz içinde sperm artırıcı yiyecek kürler var onları demelisiniz. Çok faydası olur . Biz şuanda kullanıyoruz. Eşimin sperm sayısı artsin diye keçiboynuzu kürü + fındık fıstık ceviz bal karışımı yapıyorum. Bende incir kürü uyguluycam kendime ki hamilelik olasılığı artsin buda doğal bi yumurta uyarıcı ve çatlatıcı.

Gerçekten bukadar kötü mü durum

Morfoloji çok onmeli sperm şekli bozukluğu var eşinde. Çünkü anormal morfolojisi %93 Bu yüzden beklemenin pek bi manası yok gibi dr. Neden sadece bu ilacı vermiş anlamadım. Daha iyi bi yere gidin bence . Şuan tıp çok ilerledi tüp bebek tedavisinden önce aşılama yapılıyor bu sizin için çok iyi bisey. Ama madem dr. Ilaç vermiş inşallah size verilen sürede gebe kalırsın da bunlara gerek kalmaz

Ama üst kısmında morfoloji yüzde 4olmalı yazıyor netten baktm 4ve 15 arası iui diyor ve henüz ilaç vermedi bize

Aslihan durumunuz okadad kotü degil.
%7 morfoloji ve %45 hareket az deģil.
Biraz takviye alin deneyin.
Kesinlikle vahim durumunuz yok oyle.
%0 morfolojiyle kalanlar var.
Evet bende öyle düşünüyorum bana sadece ultrason ile baktı kan tahlili yaptı doktor bişeyn yok eşin gitsin dedi smdi bu durumu iyiy ise eşimn benm tekrar gitmem lazm alttan muayene olacagım sanırım

Kızlar bende hamile kalamiyorum eşimin sonuclarini yorumlayabilirmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-11-09-26-56.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 123
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…