- 28 Haziran 2019
- 99
- 40
- 88
- Konu Sahibi Papatya571
-
Evet analizde morfoloji değeri yoktu dr. istememiş olmalı. Bi dahaki gidişimizde onuda istiycektir herhalde . Takviye olarak keçiboynuzu kürü ve kuru yemişli ballı bi macun var karışım onu yapıyorumTestinizde ileri hizinizda dusuklük var sadece.
Birde morfoloji kac goremedim.
Diģer degerleriniz gayet normal. Morfolojide duzgunse bu değerle gebelik olabilir
Bi kac takviye yapin.
Kızlar bu eşimin 2.testi yorumlatabilir misiniz tam anlayamadım özellikle normal ve anırmal olana kısmı hiç anlamadım
[/QUOTE morfoloji de %40 oranında anormal sperm olması çok doğal ama daha üst seviye sizinki neredeyse tamamı anormal şekilde ama şükür ki az da olsa normal olan sperm örnekleri var. Fakat tedavi gerektiriyor zannımca. Eşiniz sıcak ortamdan uzak durmalı C vitamini almaya özen göstermeli. Bu durumda aslında mikroenjeksiyon tedavisi veta tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olabilirsiniz. Bana kalırsa çok beklemeden bi uzmanla konuşup görüşlerini alın ve gebelik için acele edin.
Gerçekten bukadar kötü mü durum
Aslihan durumunuz okadad kotü degil.Gerçekten bukadar kötü mü durum
Ama üst kısmında morfoloji yüzde 4olmalı yazıyor netten baktm 4ve 15 arası iui diyor ve henüz ilaç vermedi bizeMorfoloji çok onmeli sperm şekli bozukluğu var eşinde. Çünkü anormal morfolojisi %93 Bu yüzden beklemenin pek bi manası yok gibi dr. Neden sadece bu ilacı vermiş anlamadım. Daha iyi bi yere gidin bence . Şuan tıp çok ilerledi tüp bebek tedavisinden önce aşılama yapılıyor bu sizin için çok iyi bisey. Ama madem dr. Ilaç vermiş inşallah size verilen sürede gebe kalırsın da bunlara gerek kalmaz
Evet bende öyle düşünüyorum bana sadece ultrason ile baktı kan tahlili yaptı doktor bişeyn yok eşin gitsin dedi smdi bu durumu iyiy ise eşimn benm tekrar gitmem lazm alttan muayene olacagım sanırımAslihan durumunuz okadad kotü degil.
%7 morfoloji ve %45 hareket az deģil.
Biraz takviye alin deneyin.
Kesinlikle vahim durumunuz yok oyle.
%0 morfolojiyle kalanlar var.
Senin esinin yuzde 7 işte.Ama üst kısmında morfoloji yüzde 4olmalı yazıyor netten baktm 4ve 15 arası iui diyor ve henüz ilaç vermedi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?