- 25 Aralık 2013
- 1.182
- 1.662
Merhaba arkadaşlar lütfen bana da yardımcı olun eklemiş olduğum dosyada dün yaptırmış olduğumuz sperm testi sonucumuz var.Sonuçların yanına kalemle yazdığım rakamlar mart ayında yaptırmış olduğum sperm testi sonuçları.. O zaman doktor eşime proxeed plus ve klomen vermişti.eşim 1 kutu proxeed plus ve 2 kutu klomen kullandı. fakat başka nedenlerden dolayı tedaviyi yarıda bıraktık.şimdi tedaviye kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz.İlk yaptırdığımız sperm testinde sadece hareketlilik sorunu vardı sperm sayısı 63 milyondu.Şimdiki teste ise toplam sperm sayısı 34 milyona düşmüş yerinde hareketlilik %10 artmış diğerlerinde pek değişen bişey olmamış.Toplam hareketlilik 30,5 dan 37'e yükselmiş.Burda önemli olan ileri harekli spermin yüksek olması lazım ama ileri hareketlilik %17 araştıra araştıra kendi çapımda bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.
Son sperm testini henüz doktora göstermedik bir kaç gün içerisinde göstereceğiz.Yine aynı şeyleri diyeceğini ve aynı ilaçları vereceğini biliyorum.Sonuçta vermiş olduğu ilaçları tam olarak kullanmadık 6 ay kullanmamız gerekiyordu.
Bu noktada kafamın karıştığı konu ise bir yandan doktorun vereceği ilaçların yanında test sonucumuza göre hangi kürü kullanmamız gerekiyor?Bir çok kişi kürlerle iyi sonuç almışlar..keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu özü,keçiboynuzu pekmezi,taze havuç suyu,arı sütü bal polen karışımı,zeytinyağında bekletilmiş kuru incir vs.daha bir sürü kürler..Benim hangisini uygulamam gerekiyor bilemiyorum kafam çok karışık.Ayrıca ilk sonuçtan sonra eşime keçiboynuzu kürünü yaptım 2 gün içti daha içemedi her içişten sonra midesi bulandı içmem ben bunu dedi.Sizden ricam keçiboynuzu kürünün dışında hangi kür bize uygun olur bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
Son sperm testini henüz doktora göstermedik bir kaç gün içerisinde göstereceğiz.Yine aynı şeyleri diyeceğini ve aynı ilaçları vereceğini biliyorum.Sonuçta vermiş olduğu ilaçları tam olarak kullanmadık 6 ay kullanmamız gerekiyordu.
Bu noktada kafamın karıştığı konu ise bir yandan doktorun vereceği ilaçların yanında test sonucumuza göre hangi kürü kullanmamız gerekiyor?Bir çok kişi kürlerle iyi sonuç almışlar..keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu özü,keçiboynuzu pekmezi,taze havuç suyu,arı sütü bal polen karışımı,zeytinyağında bekletilmiş kuru incir vs.daha bir sürü kürler..Benim hangisini uygulamam gerekiyor bilemiyorum kafam çok karışık.Ayrıca ilk sonuçtan sonra eşime keçiboynuzu kürünü yaptım 2 gün içti daha içemedi her içişten sonra midesi bulandı içmem ben bunu dedi.Sizden ricam keçiboynuzu kürünün dışında hangi kür bize uygun olur bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.