Erkek İnfertilitesi Sperm testi yorumlayabilir misiniz lütfen çok merak ediyorum

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Lebenweise

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
854
299
303
Ankara
Kızlar anlayan varsa bakabilir mi lütfen. Hareket hızları nasıl sizce ?

Eklentiler

• IMG_20201008_125758.webp
    IMG_20201008_125758.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 125
Total sayı 23 milyon düşük oluyor bu ama hareketi iyi sanki, konsantrasyon yazmıyor yani ml deki sperm sayısı. O çok önemli, Sayı için keçi boynuzu kürü kullanabilirsiniz çok etkili

Total sayı 23 milyon düşük oluyor bu ama hareketi iyi sanki, konsantrasyon yazmıyor yani ml deki sperm sayısı. O çok önemli, Sayı için keçi boynuzu kürü kullanabilirsiniz çok etkili
Evet sayı düşük geldi bana da . Ama hareketlilik kısmında sadece çizgi varya o kafama takildi . Keciboynuzuna başlama zamanı geldi . Çok teşekkür ederim 🙏

Evet sayı düşük geldi bana da . Ama hareketlilik kısmında sadece çizgi varya o kafama takildi . Keciboynuzuna başlama zamanı geldi . Çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim. Kür olarak kullanacaksın dimi :)

Bizde eşimin sonucunu dün öğrendik konsantrasyon 800bin baya düşük bu yüzden morfolojide bakılmamış. Bugün kan ve idrar verdi yarın ultrasona girecek. Nasıl bir yol izlemeliyiz bilmiyorum 😔

Sonuçlar bu şekilde.

Eklentiler

• Screenshot_20201008_131057.webp
    Screenshot_20201008_131057.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 125
Bizde eşimin sonucunu dün öğrendik konsantrasyon 800bin baya düşük bu yüzden morfolojide bakılmamış. Bugün kan ve idrar verdi yarın ultrasona girecek. Nasıl bir yol izlemeliyiz bilmiyorum 😔
Kruger yöntemi Galiba sizin ben de anlamadım hepsinde aynı kriterler yok. Sayı kac çıktı. Uzulme keçiboynuzu havuç suyu ile baya fayda görenler var

Çakşır otu kökünün suyu mu ne varmış tehlikeli diye okudum hastanelik olanlar varmış. Çakşır otunun suyu iyi geliyormuş kökünün suyu karaciğer enzimlerini yükseltiyormuş. Sizin değerler bizimkilere göre iyi. Gruger yöntemi nedir.? Sayı 800 bin. Tıkanıklık varmı diye bakacaklar yarın.

Çakşır otu kökünün suyu mu ne varmış tehlikeli diye okudum hastanelik olanlar varmış. Çakşır otunun suyu iyi geliyormuş kökünün suyu karaciğer enzimlerini yükseltiyormuş. Sizin değerler bizimkilere göre iyi. Gruger yöntemi nedir.? Sayı 800 bin. Tıkanıklık varmı diye bakacaklar yarın.
Sizin test yöntemi güzel detaylı bilgi vermiş bizimki öyle değil. Söylediğim yöntem ile bakılmış sizinkine. Ne yapacam bilemedim valla ben de prolaktin vardı çözüldü şimdi de bu çıktı of.

Evlenmeden önce benimde çok az yüksekti şubatta kadın doğum uzmanına gittim sıkıntı yok çok az enfeksiyon var gebeliğe engel olmaz dedi. Ovülasyon testiyle deniyorduk şubattan beri gebelik elde edemeyince doktora bu sefer eşim gitti. Sıkıntı meğer eşimdeymiş. Sıkıntı etme sizin değerlerin yükselme olasılığı var zaten 15 milyonun üzerinde olması iyi biraz düşük sadece oda yükselir takviyelerle.

Back
X