Erkek İnfertilitesi Sperm testine bakar mısınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sayınız normal.
ileri hareketli sayınız 0 gözüküyor. onun 35 olması gerekiyor çocuk olması için.
ancak sondaki sayfada hazırlık aşamasında ileri hareketlilik yüzde 4 gözüküyor. bu demek oluyo ki ilaçlarla takviyelerle yükselcek.
bizimde sayımız cok yüksek 84 mılyon - ileri hareketli sayımız 0

doktor ilaç verdi ultrason kan tahlili muayene herseye bakıldı. sımdı ilaç ve takviyelerle yükseltıyoruz 2ay oldu 3. ayda test yapıcaz

canım sayınız normal.
ileri hareketli sayınız 0 gözüküyor. onun 35 olması gerekiyor çocuk olması için.
ancak sondaki sayfada hazırlık aşamasında ileri hareketlilik yüzde 4 gözüküyor. bu demek oluyo ki ilaçlarla takviyelerle yükselcek.

doktor ilaç verdi ultrason kan tahlili muayene herseye bakıldı. sımdı ilaç ve takviyelerle yükseltıyoruz 2ay oldu 3. ayda test yapıcaz

canım sayınız normal.

Kadın doğum doktorum sizin dedğinizi soledi tüp bebek uygun olur dedi. Şimdi napmalıyız bilemiyorum.

Kadın doğum doktorum sizin dedğinizi soledi tüp bebek uygun olur dedi. Şimdi napmalıyız bilemiyorum.
yaşın kaç canım?bence hemen tüp bebege yönelme hızı artıran bisürü yiyecek ve takviye var onları 3 ay kullandır hergun yedır 3 ayın sonunda baktın hıc duzelme yok ozaman yaptırırsınız tup bebek

Üroloji doktoru hızlı ve yavaşın toplamı Yani ileri hızın yüzde 32 olması gerektiğini söyledi bize .bence kötü değil değerleriniz tüp bebeklik bir şey yok biraz ilaçla takviyelerle hızlı ileri de artarsa olur inş normal yolla

yaşın kaç canım?bence hemen tüp bebege yönelme hızı artıran bisürü yiyecek ve takviye var onları 3 ay kullandır hergun yedır 3 ayın sonunda baktın hıc duzelme yok ozaman yaptırırsınız tup bebek
canım ben 6 yıllık evliyim 4 senedir korunmuyorum. Pkoluyum ve 27 yaşındayım aşılama ve tüp bebek olayına grcmedik genelde klomen çatlatma iğnesi falan eşim bundan bi kaç ay önce sperm arttırıcı ilaç kullandı 2 ay ama değişen bişey olmamıs sanırım.

Benim eşimin hızlı ilerisi 5 yavaş ilerisi 48 doktor iyi dedi değerlerine . Ama kaşın doğum doktoru aşılama önerdi ben de artık bilememiyorum ne doğru.çoğı laboratuvar yavaş ve hızlı diye ayırmıyor bile ileri hareket diye çıkıyo sonuç

canım ben 6 yıllık evliyim 4 senedir korunmuyorum. Pkoluyum ve 27 yaşındayım aşılama ve tüp bebek olayına grcmedik genelde klomen çatlatma iğnesi falan eşim bundan bi kaç ay önce sperm arttırıcı ilaç kullandı 2 ay ama değişen bişey olmamıs sanırım.
canım sadece ilaç kullanarak olacak şey değil ki o.
her gun bıtter cıkolata nar havuc suyu muz ceviz fındık badem
zeytınyagında bekletilmiş incir vericeksın ki faydasını göresin

Benim eşimin hızlı ilerisi 5 yavaş ilerisi 48 doktor iyi dedi değerlerine . Ama kaşın doğum doktoru aşılama önerdi ben de artık bilememiyorum ne doğru.çoğı laboratuvar yavaş ve hızlı diye ayırmıyor bile ileri hareket diye çıkıyo sonuç
herkes bişey soluyor. Kafam okadar corba oluyor ki neye bakıcagımızı bilemiyoruz.

kizlar bizim hizimiz 21di yavas hizimiz 10du olmuyordu 1 yil olmadi ilk ilac kullandigimiz ayin sonunda ileri hiz 21 yavas hareket 44 oldu toplami yuksek oldugu icin cok sukue ben hamile kaldim bu degerle hiz onemli ama ikisinin toplami olsada oluyor yeterki hareket ertinler.

canım sadece ilaç kullanarak olacak şey değil ki o.
her gun bıtter cıkolata nar havuc suyu muz ceviz fındık badem
zeytınyagında bekletilmiş incir vericeksın ki faydasını göresin
yok ya bunları takviye olarak kullanmıoruz aklımıza geldikçe malesef

yok ya bunları takviye olarak kullanmıoruz aklımıza geldikçe malesef
canım bunları gunluk olarak kullanın
bunların yanında da haftada 1 balık yiyin. bolyeşillik marul salata tarzı.
nohut yemegı mercimek kuru fasulye bunlarda folik asit bolca var.
en önemlisi ıspanak brokoli
bu gibi faydalı yıyecekler tüketin

herkes bişey soluyor. Kafam okadar corba oluyor ki neye bakıcagımızı bilemiyoruz.
Ben de aynı durumdayım Bi doktor iyi diyo diğeri kötü. Ama bu gösterdiğim üroloji doktoru bu konuda iyi birisi o normal dedi. Murat mermerkaya instagramdan testini at istersen müsait olunca cevap veriyor

Sizin değerleriniz nasıl canm kaç yıldır istiyorsunuz

kizlar bizim hizimiz 21di yavas hizimiz 10du olmuyordu 1 yil olmadi ilk ilac kullandigimiz ayin sonunda ileri hiz 21 yavas hareket 44 oldu toplami yuksek oldugu icin cok sukue ben hamile kaldim bu degerle hiz onemli ama ikisinin toplami olsada oluyor yeterki hareket ertinler.
Canım sizin kaçıncı ayın sonunda oldu bebiş 😄 biraz da vakti var allah ne zaman dilerse de biz çok sabırsız davranıyoruz 😞

Saol canım peki ne yapalım biraz daha mı bekle diyosun bu arada 4 senede hiç hamilelik düşük vs. olmadı.

Ben de aynı durumdayım Bi doktor iyi diyo diğeri kötü. Ama bu gösterdiğim üroloji doktoru bu konuda iyi birisi o normal dedi. Murat mermerkaya instagramdan testini at istersen müsait olunca cevap veriyor
bakarım canım 4 yıldır aynı yerimde sayıyorum sanki artık cözüme ulaşmasını istyrm

Kızlar sizlerle paylaşayım benim yaptıklarımı eşimin ileri hızı yüzde 2 yavaş yüzde 3 idi . Morfoloji de yüzde 3 idi . Bunları yaptım şükür hamileyim masallah . Rabbim bebeğime ve bana sağlık versin
Reçeteyi veriyorum . Sizlere de saglikli bebekler diliuotum .
sabah geceden zeytin yağına konmuş 2 kürü incir
sabah aktardan aldığımız bal+polen+ari sütü karışımı bir tatlı kaşığı
sabah saraçoğlu tarifi keciboynuzu kürü 1 bardak

öğle vakti evicap 200 lük e vitamini
öğle keciboynuzu özü soguk sıkım

akşam supradyn energy focus 1 tane

gece uyumadan önce 1 t.kasigi bal karışımından
gece uyumadan önce 1 bardak keciboynuzu kürü

bunlari 2 ay kullandi. Ağustos ayında keciboynuzu kürünü bıraktık her gece 5 tane havucu soyuyordum uyumadan içiyordu. Inanın bunları yapmak zor degil bakmayın böyle okuyunca çok gibi durmasına.

Back
X