sperme alerji olabilir mi?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
arkadaşlar 5 aydır korunmuyoruz.çocuğumuz yok henüz.fakat bendeki bazı belirtiler kafama takıldı.en son mantar oldum.vajinal fitilin yarısında adet oldum.daha bir ağrılı geçti adetim.neyse adet bitti.bu sefer kuruluk başladı. çok ürün almayı düşündüm.fakat öncesinde doğal ürün deneyip en son eczaneden sprey almaya karar verdim.aktara da danıştım ama çocuk için tabi 2 bitkisel çay ve bir karışım aldım.karışım çekilmiş keten tohumu ve çörek otu ağırlıklı. balla karıştırılıp yenecek dedi aktar.sabah akşam.karışımı dediği gibi yaptım.ilaç içmekten nefret eden kocama yedirdim.bende yedim.ertesi gün önceki akşam ilişkiye girdik.eşime faydası az oldu.beni de özellikle ateş bastı ne yapsam terlemem bitmedi.durup durup terledim.eşimde terleme vb hiçbirşey yok ben cayır cayır yandım resmen.en son duş alınca rahatladım.kuruluk problemime bi nebze çözüm oldu da diyebilirim.onun harici farkettim ki.
1)daha önce eşime antibateriyal sabunla penisini yıka dedim.o prezarvatif takmayı tercih etti o zaman ilişkide kaşıntı kuruluk olmadı.fakat korunmadığımızda.boşalmasından önce sonra kaşıntım bazende yanmam oluyor.
2)eşim bir kere pubik bölgesini kaşırken dedim ki kaşıntı yanma var mı penisinde. o da öyle bir şey yok. sadece bacaklarımın arası kaşındı dedi.eğer onda bir şey yoksa benim bu kuruluğuma çözüm olsa da kaşıntımın tamamen kaybolmamasının sebebi sperme alerjim olabilir mi?

Tüm bu öğelerin arasında gözüm bir "doktor" ifadesi aradı, ancak bulamadı.
Kaşıntı için çözüm arayan siz, eczaneden kuruluk spreyi alıp, aktardan da keten tohumu edinip prezervatif kullanmışsınız.
Fazla bir bağlantı kuramadım ama, bi doktora gidin bence artık.

Aynen ya bir doktora gidin bu kadar sey almadan. Onemli bise olabilir, ayrica sperm alerjisi diye birsey mi var ?hic duymadiydim sasirdim. Siz hemen yarin gidin bence

Kuruluktan tarhiş olmuş. Alerji falan değil o. Ayrıca mantar da vardır yüksek ihtimal. Eşinizle beraber doktora gidip öantar tedavsne başlayın kronikleşmeden. Öyle bilip bilmeden vajinaya penise sabun sprey sürmeyin

Tüm bu öğelerin arasında gözüm bir "doktor" ifadesi aradı, ancak bulamadı.
Kaşıntı için çözüm arayan siz, eczaneden kuruluk spreyi alıp, aktardan da keten tohumu edinip prezervatif kullanmışsınız.
Fazla bir bağlantı kuramadım ama, bi doktora gidin bence artık.
imzan süper:KK70::KK70:

konusahıbı doktora gıt

Aslında bu kadar dolambaçlı yolları denemeyi değilde, bir Doktor'a gitmeniz, daha doğru olanı değil mi sizce?
"Flora, mantar, alerji" artık hangisiyse, bir teşhis konulur.

Orasına ot sürdüğünü sanmam ot dediği içilir benim bildiğim. Nereye ot sürülür ki :)

Sperme alerji olabiliyor evet. Siz çocuk yapmaya mı çalışıyorsunuz tam anlayamadım ama vajinanın ıslak kalması mantara neden oluyor. Eşin boşaldıktan sonra mutlaka ayağa kalk ve tuvalete git. O şekilde uyuma.

Son iki bolumu basladim yarida kestim.
Okumadim.
Annem kizar sonra.

evet öyle bir alerji var
Doktora gitmen lazım sana anti-alerjik ilaç verebilir. Hamilelik planlıyorsan aşılama yöntemi ile gebelik elde edebilirsin. spermler temizleniyor rahim içerisine verildiği için alerji oluşmuyor. birde desensitiasyon tedavisi diye bişey var.
yani kısaca doktora gitmen şart. çocuk sahibi olmak istiyorsan. ayrıca lütfen aktardan oradan buradan bişeyler alıp yemeyin yaaaa

X