Erkek İnfertilitesi spermiyogram ve hormanlar yardım lütfen !!!!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Deryakckn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
1.337
1.048
53
42
merhaba bir yıl içinde 4 kez düşük yaşadım eşimin raporlarını anlayan biri yorumlayabilirmi

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 87
  • 90115640_2537386896516110_2445510591150817280_n (2).webp
    90115640_2537386896516110_2445510591150817280_n (2).webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 66
Sperm testi iyi gözüküyor ama anladığım kadarıyla hormonlarda sıkıntı var fsh ve lh çok yüksek

Eşinizin sperm dna hasarına baktırdınız mı ? DNA hasarı yüksek Olabilir .Sayı ve hızınız iyi .Ama morfoloji bakılmamış .Eğer sizden kaynaklı bir sorun yoksa sperm DNA hasar testi yaptırıp tedavi olsun eşiniz .Üst üste düşüklerin sebebi DNA hasarından kaynaklı olabilir .

Eşinizin sperm dna hasarına baktırdınız mı ? DNA hasarı yüksek Olabilir .Sayı ve hızınız iyi .Ama morfoloji bakılmamış .Eğer sizden kaynaklı bir sorun yoksa sperm DNA hasar testi yaptırıp tedavi olsun eşiniz .Üst üste düşüklerin sebebi DNA hasarından kaynaklı olabilir .
Genetik bölümü mü bakıyor acaba ona

Genetik bölümü mü bakıyor acaba ona
Genetik değil .Normal sperm testi veriyor eşiniz öyle çıkıyor .Ama her hastane yapmıyor .Devlet hastaneleri de yapmıyor bildiğim kadarıyla.Bulunduğunuz şehirde yapan özel hastane var mı araştırın .Tüp bebek merkezleri de yapabilir .Hemen çıkmıyormuş galiba sonucu .Bide sperm morfolojisine hiç bakılmamış mı ?Ben testte göremedim

Genetik değil .Normal sperm testi veriyor eşiniz öyle çıkıyor .Ama her hastane yapmıyor .Devlet hastaneleri de yapmıyor bildiğim kadarıyla.Bulunduğunuz şehirde yapan özel hastane var mı araştırın .Tüp bebek merkezleri de yapabilir .Hemen çıkmıyormuş galiba sonucu .Bide sperm morfolojisine hiç bakılmamış mı ?Ben testte göremedim
Bakılmamış sanırım başka kağıt yok tek o var

Bakılmamış sanırım başka kağıt yok tek o var
Başka bir yerde sperm testini yenileyin .Morfoloji düşükse sadece sayı ve hız yetmiyor bildiğim kadarıyla .Eğer düzgün yapıda olmayan bir sperm yumurtayı döllerse gebelik devam etmeyip düşükle sonlanabiliyor .Aynı zamanda DNA HASAR testini de yaptırın bence

Başka bir yerde sperm testini yenileyin .Morfoloji düşükse sadece sayı ve hız yetmiyor bildiğim kadarıyla .Eğer düzgün yapıda olmayan bir sperm yumurtayı döllerse gebelik devam etmeyip düşükle sonlanabiliyor .Aynı zamanda DNA HASAR testini de yaptırın bence
Tamam çok teşekkür ederim yardım için

merhaba bir yıl içinde 4 kez düşük yaşadım eşimin raporlarını anlayan biri yorumlayabilirmi
Ben eşinizin sperm tahlilinde hç bşey göremedim gayet güzel gözüküyor . Sadece morfoloji bakılmamış oda önemli siz en iyisi özel bir hastanede detaylı baktırın içiniz rahat etsin. Bu arada lh ve fsh yüksek bayağı onun için doktora gidiyormusunuz şuan indirmek için ?

Eşinizin sperm değerleri gayet güzel görünüyor. Fakat dna hasarı olabilir mutlaka ona baktırın tekrarlayan düşüklerin nedeni bundan kaynaklı olabiliyor istanbuldaysanız eğer bahçeci tüp bebek merkezinde yapıyorlar 600 tl gibi bir fiyatı vardı en son. Bunun sonucu spermiyogram gibi hemen çıkmıyor ama bilginiz olsun.

Back
X