spina bfida ve hidrosefali :(

ysmnc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
20
23
selam kızlar 4 buçuk aylık bebeğimi spina bfida yüzünden kaybettim bu durumda olup tekrar hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getiren var mı ?

Merhaba ,"kaybettim" derken sonlandirdiniz mi?ben sonlandirmak zorunda kalmistim ayni teshis nedeniyle iki seneyi gecti hala biran olsun aklimdan cikmiyor 3.gebeligimdi asla diyordum tekrar hamilelik dusunemiyordum ama yarim kalan hikayem ,tamamlanmayi bekleyen duygularim oldugunu biliyorum tekrar bir hamilelik istiyorum fakat korkularim daha agir basiyor ya ayni sey olursa?kararsizlik,korkular,saglikli mi olacak endisesi urkutuyor acikcasi ...icim den gecen ise ;yeni bir bebisle can bulacak ve hevesli

evet aldırmak zorunda kaldım ben de ilk gebeliğimdi aynı korkuları ben de yaşıyorum ama korkarak yaşanmaz Allah'a sığındım inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur

Arkadaşlar açtığım bu konuyu kendim yanıtlayım belki bu durumdaki diğer arkadaşlara bir umut olur evet hidrosefali ve spina bfida yüzünden kaybettiğim bebeğimden sonra 3 ay 5mg folik asit kullanarak ve doktor kontrolüyle tekrar hamike kaldım şimdi 2 yaşında bir kızım var Allahıma şükürler olsun sağlıklı. artık anne karnında spina bfida tedavisi yapılıyor istanbulda bunuda paylaşayım.Rabbim herkesin evladını korusun sağlıklı günler

X