SPİNAL SEZARYEN VE BAŞ AĞRISI ?? YARDIMMM

bulyonlupilav

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
88
22
31
DOĞUM YAPMIŞ ARKADAŞLARA SORUM OLACAK :) SEVGİLİ ANNELER DOĞUMUNUZU HANGİ ANESTEZİ YÖNTEMİYLE YAPTINIZ ? SPİNAL ANESTEZİDE ÇOK BAŞ AĞRISI OLUYORMU ? BENDE KISMETSE SPİNAL SEZARYEN OLACAGIM AMA NORMAL ŞARTLARDADA BENİM KOLİK BAŞ AĞRILARIM ÇOK ŞİDDETLİ OLUYOR EĞER SPİNALDEDE BAŞIM AĞRIRSA ÖLÜRÜM :KK43: YARDIM LÜTFEN YAŞAYANLAR TECRÜBELERİNİ PAYLAŞABİLİRMİ

Cnm dogum sonrasi bas agrilarina tek cozumm turk kahvesi yada nescafe icmelisinnn

DOĞUM YAPMIŞ ARKADAŞLARA SORUM OLACAK :) SEVGİLİ ANNELER DOĞUMUNUZU HANGİ ANESTEZİ YÖNTEMİYLE YAPTINIZ ? SPİNAL ANESTEZİDE ÇOK BAŞ AĞRISI OLUYORMU ? BENDE KISMETSE SPİNAL SEZARYEN OLACAGIM AMA NORMAL ŞARTLARDADA BENİM KOLİK BAŞ AĞRILARIM ÇOK ŞİDDETLİ OLUYOR EĞER SPİNALDEDE BAŞIM AĞRIRSA ÖLÜRÜM :KK43: YARDIM LÜTFEN YAŞAYANLAR TECRÜBELERİNİ PAYLAŞABİLİRMİ
mecburı sezeryan mı ve neden spınal genel anestezı ?

Bence en guzeli normal dogummmm ben mejburiii sezeryan olmustum:KK43:

mecburı sezeryan mı ve neden spınal genel anestezı ?
canim Merhaba ilk gebeliğimde kızım prematüre doğdu mecburen sezaryen oldu hadi bunu geçtim ssvd yapmak istiyordum ama karinimin her iki tarafında kaşık fıtığı ndan olduğum ameliyat yerleri var yasak o yüzden normal doğum bana tuvalette ikinmak bile y as ak :KK43:

spinal anestezi oldumm.hayatimda cekmedigm acilari cektim sonrasinda.bende prematre dogum yaptim.bas ve sirt agrisindan 4 gun inim inim inledim.allah kimseye yasatmasin.ictigm kahvelerin ictigm agri kesicilern haddi hesabi yok.yani gecmeyince gecmiyo arkadaslar

spinal anestezi oldumm.hayatimda cekmedigm acilari cektim sonrasinda.bende prematre dogum yaptim.bas ve sirt agrisindan 4 gun inim inim inledim.allah kimseye yasatmasin.ictigm kahvelerin ictigm agri kesicilern haddi hesabi yok.yani gecmeyince gecmiyo arkadaslar.ama herkeste olmuyo tabi

spinal anestezi oldumm.hayatimda cekmedigm acilari cektim sonrasinda.bende prematre dogum yaptim.bas ve sirt agrisindan 4 gun inim inim inledim.allah kimseye yasatmasin.ictigm kahvelerin ictigm agri kesicilern haddi hesabi yok.yani gecmeyince gecmiyo arkadaslar.ama herkeste olmuyo tabi
Ben bu hafta içi sezeryanla doğum yapıcam canım bebeğimin kilosu düşük beslenemiyo. Küvezde olacak dedi doktor bu süreci biliyomusun? Beni neler bekliyo

Ben bu hafta içi sezeryanla doğum yapıcam canım bebeğimin kilosu düşük beslenemiyo. Küvezde olacak dedi doktor bu süreci biliyomusun? Beni neler bekliyo
evet kızım 19gun yogun bakımda kaldı.senın bebegn kac kılokı.kacıncı haftadasın .neden direk yatar dedıler kı

evet kızım 19gun yogun bakımda kaldı.senın bebegn kac kılokı.kacıncı haftadasın .neden direk yatar dedıler kı
33. Haftadayım ama bebek 29 haftalık görünüyo yani kilosu çok düşük 1 bucuk kilo canım. Ciğer iğnesi yapıcaklar kuveze kesin alınır dediler

2 dogumumda spınal oldu. Hiç baş agrım yada bel agrım olmadı. Ikıncı dogumdan sonra 24 saat yatrmadılar benı hep oturur vazıyetteydım. Sade neskage içtim. Sade neskafe agrı larınada cok iyi gelecektr emın ol.

X