Atayım da resim de görünmüyor sankiresim atarmısın?
Hayali çizgi yakından bakınca daha da bellibence hayali bir çizzgi var cnm, bir kan tahlili yaptırsan kaymış olabilir,spiral sonrası kontrole gittinmi hiç
Hayali çizgi yakından bakınca daha da belli
Taktırdıktan 1 ay sonra kontrole gitttim herşey yolundaydı. doktor tekrar 1 sene sonra kontrole geleceksin demişti.
Yaaa etrafımdakiler spiralden gecikmiştir diyor ama bu test canımı sıktı.
Bende iki gün daha bekleyeyim olmazsam doktora giderim diye düşündüm ama kafayı yemek üzereyim canım ya
Tamam canım öyle yaparım artık. Sağ ol cevap verdiğin içinozaman acile git kasık ağrım var diye ama gebelikten şüpheleniyorum de test yaparlar mecburen öğrenirsin ,benimde gebeliğimi 1 hafta önce böyle hayali bir çizgiyle öğrenmiştim
rica ederim sonucu yazarsan sevinirim merak ettimTamam canım öyle yaparım artık. Sağ ol cevap verdiğin için
Tamam canım sonucu alınca haber ederim inşallah.rica ederim sonucu yazarsan sevinirim merak ettim
Sazan gibi atladim da teee mayista açılmış konuAy canım maalesef spiral %100 koruma değil. 2 arkadaşım spiralle hamile kaldı. Silik de olsa çizgi varsa bebek var demektir. Vardır Yaradanin bir plani hayırlısı olsun hakkınızda...
inan bende sonucu meraj,ediyorum neoldu acaba ya bende de spiral var spiralle hamile kalmaya calisiyom zor biliyorum ama esim suan,istemedigi icin ugrasiyorum ve cok istiyorum keske bende hamile kalsamSazan gibi atladim da teee mayista açılmış konu
Yok canım bu konuyu açtıktan sonra adet oldum. Yani bir an endilenmişim boşunainan bende sonucu meraj,ediyorum neoldu acaba ya bende de spiral var spiralle hamile kalmaya calisiyom zor biliyorum ama esim suan,istemedigi icin ugrasiyorum ve cok istiyorum keske bende hamile kalsam
Kız Harbimm bende senin cevabını yeni gördümSazan gibi atladim da teee mayista açılmış konu
oylemi canm hayirlisi olsun bende spiral olmasina,ragmen deli gibi yumurtlama donemimde iliskiye girmeye calisiyorum belki olur umuduyla valla kafayi yiyecem dusunmekten surekli internetteyimYok canım bu konuyu açtıktan sonra adet oldum. Yani bir an endilenmişim boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?