Spiral takılı olduğu halde adetim 5 gün gecikti

HALLEYS

❤️❤️❤️
Pro Üye
29 Ocak 2015
6.981
127.671
748
Kızlar 7 ay oldu spiral taktıralı.
Takıldığı günden beri hiç adetim gecikmedi. Şimdi bugün 5 gün oldu ve hala ortada bir şey yok.
Hiçbir adet belirtisi de yok.
Bebeğim var daha 13 aylık.
Çok korkuyorum. Bebeğim doğduğunda bazı şeyler oldu, şimdi de korkuyorum işte yani eğer bebek varsa Rabbimin bir bildiği vardır diyorum ama içim rahat değil ki
Kızlar spiraldendir diyeceğim ama hiç böyle olmadı ki
Birde evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik ama var.
Allah aşkına kızlar bilen var mı, spiral varken olur mu böyle bir şey?

bence hayali bir çizzgi var cnm, bir kan tahlili yaptırsan kaymış olabilir,spiral sonrası kontrole gittinmi hiç

bence hayali bir çizzgi var cnm, bir kan tahlili yaptırsan kaymış olabilir,spiral sonrası kontrole gittinmi hiç
Hayali çizgi yakından bakınca daha da belli
Taktırdıktan 1 ay sonra kontrole gitttim herşey yolundaydı. doktor tekrar 1 sene sonra kontrole geleceksin demişti.
Yaaa etrafımdakiler spiralden gecikmiştir diyor ama bu test canımı sıktı.
Bende iki gün daha bekleyeyim olmazsam doktora giderim diye düşündüm ama kafayı yemek üzereyim canım ya

ozaman acile git kasık ağrım var diye ama gebelikten şüpheleniyorum de test yaparlar mecburen öğrenirsin ,benimde gebeliğimi 1 hafta önce böyle hayali bir çizgiyle öğrenmiştim

ozaman acile git kasık ağrım var diye ama gebelikten şüpheleniyorum de test yaparlar mecburen öğrenirsin ,benimde gebeliğimi 1 hafta önce böyle hayali bir çizgiyle öğrenmiştim
Tamam canım öyle yaparım artık. Sağ ol cevap verdiğin için

Ay canım maalesef spiral %100 koruma değil. 2 arkadaşım spiralle hamile kaldı. Silik de olsa çizgi varsa bebek var demektir. Vardır Yaradanin bir plani hayırlısı olsun hakkınızda...

Sazan gibi atladim da teee mayista açılmış konu
inan bende sonucu meraj,ediyorum neoldu acaba ya bende de spiral var spiralle hamile kalmaya calisiyom zor biliyorum ama esim suan,istemedigi icin ugrasiyorum ve cok istiyorum keske bende hamile kalsam

inan bende sonucu meraj,ediyorum neoldu acaba ya bende de spiral var spiralle hamile kalmaya calisiyom zor biliyorum ama esim suan,istemedigi icin ugrasiyorum ve cok istiyorum keske bende hamile kalsam
Yok canım bu konuyu açtıktan sonra adet oldum. Yani bir an endilenmişim boşuna

Yok canım bu konuyu açtıktan sonra adet oldum. Yani bir an endilenmişim boşuna
oylemi canm hayirlisi olsun bende spiral olmasina,ragmen deli gibi yumurtlama donemimde iliskiye girmeye calisiyorum belki olur umuduyla valla kafayi yiyecem dusunmekten surekli internetteyim

Teste rağmen sahiden oldunuz mu benimde geçikti 3 gün uzun zamandır takılı bende koekuyorum test alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…