Bölgesel İncelme Squat ile kalça şekilendirme

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Kızlar bu squatı yapan var mı?Faydasını gördünüz mü?Kalçaları toparlamak birazda dolgunluk vermek için yapmak istiyorum..Nasıl yapıldığı veya faydası olup olmadığı konusunda bilgi verebilir misiniz?

Merhabalaar , faydası çok tabi yapmasıda bi hayli zahmetli :)

Şöyle ki ben ağırlıkla squat çalışmanı öneririm , 5 kg lik bar veya 8 kglik bar ile 3 set x 10 tekrar yapsan çok güzel olur :)

Bar dediğim şey içi dolu demir çubuklar , başka şeylerle karışmasın diye yazdım , kolaay gelsin :)

Şöyle ki ben ağırlıkla squat çalışmanı öneririm , 5 kg lik bar veya 8 kglik bar ile 3 set x 10 tekrar yapsan çok güzel olur :)

Bar dediğim şey içi dolu demir çubuklar , başka şeylerle karışmasın diye yazdım , kolaay gelsin :)

squat büyütüyo mu küçültüyo mu? :KK70: yandan mı arkadan mı büyütüyor?
yuvarlak ve dik popo için ideal midir? yanında başka haraketler yapılmalı mı?
çok soru sordum be :KK70:

2 hafta oldu yapalı normalde kalçam 103 cm ama bi toparlanma değilde daha da büyümüş gibi hissettim devam edeyim dikleşsin biraz :)

squat büyütüyo mu küçültüyo mu? :KK70: yandan mı arkadan mı büyütüyor?
yuvarlak ve dik popo için ideal midir? yanında başka haraketler yapılmalı mı?
çok soru sordum be :KK70:
Büyük kalçaları önce bi sıkılaştırıyor yağları eritip kas oluşmaya başlıyor.Yani küçültürde büyütürde bu senin isteğine bağlı.Farklı hareketler yapılır desteklenir ama ben şimdi sadece bunu deniyorum.Dik ve dolgun popolar için :))

Büyük kalçaları önce bi sıkılaştırıyor yağları eritip kas oluşmaya başlıyor.Yani küçültürde büyütürde bu senin isteğine bağlı.Farklı hareketler yapılır desteklenir ama ben şimdi sadece bunu deniyorum.Dik ve dolgun popolar için :))

1.68'im kilom 54. Sadece dik ve yuvarlak olsun istiyorum, önerir misiniz? Popom küçük de değil büyük de ama aşağı doğru gidiyor ve şekli hoşuma gitmiyor da.

Kızlar yapan ve kesin etkisini ğören varmı. 3.cü günümdeyim ve adım atacak dermanım kalmadı. 60 squat. :KK57::KK17:

Arkadaşlar bende Squat yapıyorum bugün 13gunum ve kalçada bacaklarımda selulit gibi şeyler oluştu delik delil gibi görüntü yapmadan önce böyle şeyler yoktu neden oldu siz de de aynı şey oluştu mu

X