Sterilizatör ve Ateş Ölçer tavsiyesi?

LaDespedida

bıdığım
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
765
445
Bilgisi tecrübesi olan anneler ne önerirsiniz?

ben chicconun kulak ölçerini almayı düşünüyorum. sterilizatör olarakda avent düşünüyorum. sizce??????

Bilgisi tecrübesi olan anneler ne önerirsiniz?

ben chicconun kulak ölçerini almayı düşünüyorum. sterilizatör olarakda avent düşünüyorum. sizce??????

sterilizatör ne arkadaşım.. çok para vermeye bu kadar meraklı olmayın bebeğin inanamayacağınız kadar çok masrafı var zaten.. gün aşırı kaynatırsın biberonları olur biter.. yüzde yüz mikropsuz ortamda yetiştiremeyeceğine göre çocuğunu sterilizatör de çok gereksiz bir gereç..

ateş ölçer olarak da ben Visio focus temassız ateş ölçer tavsiye ediyorum.. bebek uyurken bile ateşini ölçebiliyorsun rahatsız etmeden..

Sterilizatör almayı bende hic düşünmedim ama ates ölçer icin baya bi araştırmaya girdim. En son yogun bakim hemşiresi olan bi arkadasım kesinlikle kulaktan ölçer kullan dedi. Braun marka kulaktan ölçer almayı düşünüyorum. Hem medikalci hemde uc yıllık bi anne olan arkadasımda bende Temassiz ölçer de var kulaktan ölçer de ikisiyle de ölçüyorum kulaktan ölçer yarım santigrat fazla cikiyo ikiside olur farketmez demişti.

Bende bu atesölçer konusunda bi karara varamadim.bebek mağazalarinda hep we well markasini onerdiler.temassiz ölcenler daha pratik gibi geliyor bana ama tecrubesizlik iste karar veremiyorum malesef

Temassız ölçen çok pratik her şeyi ölçebiliyorsun Bebeğin banyo suyunu sütünü mamasını aklınıza ne gelirse

ben chicco'nun kulak olcerini ve sterilizatorunu aldim arkadaslar... ikiside cok guzel urunler. bakalim bebegimiz dogmak uzere o zamanda memnun kalcakmiyim soylicem. ama simdilik kullanisi denedigimde cok.kolaydi

bizde de eczaneden 6tl mi neydi oyle bi fiyata aldigimiz ates olcer var.o olcene kadar bizim atesimiz cikiyor sinirden:)
zaten bebek hasta birde onu beklemek cidden sinir bozucu..
alindan olcenler pratik duruyor ama dogru ölcuyormuki?pek tavsiyede bulunanda olmamis..dr lar ne tavsiye eder ki bilgisi olanlar aydinlatirsa sevinirin

temassız ateş ölçer için hangi markayı önerirsiniz?
bizde de eczaneden 6tl mi neydi oyle bi fiyata aldigimiz ates olcer var.o olcene kadar bizim atesimiz cikiyor sinirden:)
zaten bebek hasta birde onu beklemek cidden sinir bozucu..
alindan olcenler pratik duruyor ama dogru ölcuyormuki?pek tavsiyede bulunanda olmamis..dr lar ne tavsiye eder ki bilgisi olanlar aydinlatirsa sevinirin

Ben visio focus temazsiz ates olcer aldim..bebegim uyanmadan olcuyoruz atesini, mama ya da banyo suyunun sicakliginida olcebiliyor, oda isi olcme fonksiyonuda var.. Ben yaz,kis tum fonksiyonlarini kullaniyorum,memnunuz:-)

X