Strath Tablet mi Elevit mi?

maskori

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
8
1
34
Merhaba arkadaşlar,
8 haftalık hamileyim şuanda sadece sadece Folikasit kullanıyorum. 12. haftadan sonra doktorum foliksaiti bırakıp Strath tablet içmemi önerdi. Elevit'in daha çok önerildiğini duydum. Strath tablet hakkında internette ayrıntılı bilgi bulamadım. Aranızda Strath tablet kullanan var mı?
Sizce Elevit mi içeyim yoksa Strath tablet mi?
Fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Merhaba arkadaşlar,
8 haftalık hamileyim şuanda sadece sadece Folikasit kullanıyorum. 12. haftadan sonra doktorum foliksaiti bırakıp Strath tablet içmemi önerdi. Elevit'in daha çok önerildiğini duydum. Strath tablet hakkında internette ayrıntılı bilgi bulamadım. Aranızda Strath tablet kullanan var mı?
Canim eleviti duyunca bana bi yerden tanidik geliyor demistim
http://cahidejibek.com/2013/10/28/gebelerin-kullandigi-vitaminde-domuz-katkisi/
Sonra okudugum bu yazi geldi aklima internette.bilemem boyle seylere ne kadar dikkat ettigini ama eger hassasiuetin varsa baska bi alternatif bul bence...

Merhaba arkadaşlar,

Strath tableti bende hic duymadim ancak 13. Haftamda elevite basladim sonra donuz jelatini icerdigini ogrenip alternatifi olan decavit i kullandim hala kullaniyorum. Dr la konusursan sana yradimci olacaktir.

kızlar merhaba , bende 17 haftamdayım fakat bahsettiğiniz elevit i hiç duymadım ne ilacı bu? folik asiti kesince doktor bana omega 3 hapı verdi sadece

Ben de folik asit trio yu kullaniyorum bi de decaviti kullaniyorum ,doktor ikisini de birlikte kullanacağmi söyledi.

Ilac içerken çok dikkatli olun doktorunuza her gidisinizde bu ay da içme gerekli mi diye sorun kan tahlili isteyın degerleriniz normalse içmeyin. Benim 32. Haftamda karaciger enzim degerlerim 7 aydır ilaç kullandığım için ( decavit , gynoferon ve Omega 3 ) aşırı yüksek çıktı Allah korusun farkedilmese daha da ilerleyebilirdi önce bunu belirtmeliyim. Elevit domuz katkısı barindirmaktadir diğerini hiç duymadım. Decavit içinde hem folik asit hem diğer vitaminler Bulunuyor :) nolur cook dikkatli kullanın benim gibi hem aşırı kilo alıp hem karacigerden gitmeyin allah korusun

X