stres giderici %100 bitkisel bir karışım

mervesivik

Aşkımsın Aşkım,tarzımsın tarzım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
1.042
2.397
sevgili hanımlar doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum stres psikolojik bunalımlar bir çok insanın sorunu ilaçlar başarılı olsada yan etkileri malum benim eşim çok gergin ve okb hastalığı olan çıt kırıldım bir adam bunun için doktora gittik çok ilaç kullandık fayda da gördük ama ciger enzimleri yükselince bırakmak zorunda kaldı onun yerine 6 ayddır şimdi ki yazacagım karışımı içiyor ve bütün sorunlarımız gitti bu karışımın faydaları çok ben okb için yazıyorum ama diğer kullanım alanlarınıda yazacagım sizlere geçmiş olsun

bir su pardağı içmek gerekiyor günlük bir su bardağı için

bir avuç taze ıhlamur çiçeği ve yaprakları
6 dilim yeşil elma
havanda dövülmüş anason bir tatlı kaşıgı
havanda dövülmüş karanfil 10 15 adet
reyhan çiçeği taze ve 3 adet yaprağı
çörek otu bir tatlı kaşıgı havanda döverek
bir adet çubuk tarçın küçük parçalara kırarak
ve bir tatlı kaşıgı nane

bunları kısık ateşte iyice kaynatın sonra dinlenmeye bırakın süzerek bardağa koyun ve günde bir bardak için afiyet olsun
kullanım alanları:ADET SÖKTÜRÜCÜ,AGRI GİDERİCİ,STRES AZALTICI,OKB,UYKU SORUNLARI,ERKEN BOŞALMA PROBLEMLERİ GİBİ ALANLARDA KULLANIMI UYGUNDUR.

paylaşım için teşekkürler. bu tarif kimin acaba.. yani saraçoğlu vs.. uzmanlardan birine ait mi.. yan etkisi olmasın sakın..

bunu doktor tavsiye etmişti yan etkisi var mı bilmiyorum eşim ilaç kullanıyordu ama karaciğer enzimleri tavan yaptı bıraktırdı doktorumuz bu karışımı bitkisel olarak deneyin dedi ama kararında için demişti yani azcık azcık yapmak gerek herşeyin fazlası mutlaka zarardır :)

çok teşekkürler canım. iyileşti mi eşin tamamen. ve ne kadar süre kullanarak şifa buldu

teşekkür ederim kardeşim evet eşim büyük oranda iyileşti ama hala arada kullanıyoruz haftada bir defa kadar stres olarak çok rahatladı panik atak titreme kekeleme yaşamaz oldu tek sıkıntı biraz kilo verdirdi zaaten zayıftı biraz daha vermiş oldu

kızlar bir konuya açıklık getireyim bunu karaciğer sorunu yüzünden gittiğimiz pskiyatr önerdi diye kullandık ve paylaştım bir yan etki olarak sadece hafif zayıflama yaşadık elbette herşeyin azı kar çoğu zarar en güvenilir ilaçların bile fazlası mutlaka zarardır bu yüzden az ve kararında içmek kullanmak herşey gibi bunun için de önemli umarım paydalı olur aranızda mide bulantısı yaşayan ya da hafif ishal yaşayan olursa içmesin onun dışında az miktarda kullanarak iki günde bir bir çay bardağı içilebilir

teşekkür ederim kardeşim evet eşim büyük oranda iyileşti ama hala arada kullanıyoruz haftada bir defa kadar stres olarak çok rahatladı panik atak titreme kekeleme yaşamaz oldu tek sıkıntı biraz kilo verdirdi zaaten zayıftı biraz daha vermiş oldu

şimdi anladım canım pardon :63::63:
zayıflatması da iyiymiş kg sorunumdan da kurtulsam bir taşta 2 kuş ne güsell :KK25::KK25:
her gün mü içeceğiz başlangıçta :? bir de malz. her içeceğinizde mi hazırladınız yok hepsini bir seferde öğüterek mi?

hergün değil başlangıç haftada bir sonra iki üç derken gunlük bir çay bardağı kadar malzemelerden çöre otunu tarçını anasonu ögüterek digerlerini tüm olarak kaynatacaksın sıcak sıcak içeçeksin ama işin püf noktası şu az miktarda yapmak bir çimdik derler ya örneğin bir çay bardağı için 2 papatya yeter bir dilim elma ufacık tarçın bir tutam çörek ve anason gibi az ve öz olsun çay bardağından fazla içme ve malzemeyi de bol kullanma

şimdi anladım canım pardon :63::63:
zayıflatması da iyiymiş kg sorunumdan da kurtulsam bir taşta 2 kuş ne güsell :KK25::KK25:
her gün mü içeceğiz başlangıçta :? bir de malz. her içeceğinizde mi hazırladınız yok hepsini bir seferde öğüterek mi?

hergün değil başlangıç haftada bir sonra iki üç derken gunlük bir çay bardağı kadar malzemelerden çöre otunu tarçını anasonu ögüterek digerlerini tüm olarak kaynatacaksın sıcak sıcak içeçeksin ama işin püf noktası şu az miktarda yapmak bir çimdik derler ya örneğin bir çay bardağı için 2 papatya yeter bir dilim elma ufacık tarçın bir tutam çörek ve anason gibi az ve öz olsun çay bardağından fazla içme ve malzemeyi de bol kullanma

&&&&&&&&ben oraya yazmayı unutmuşum hanımlar bir iki adet papatyada var&&&&&&&
FAZLASI DEGİL BİR EN FAZLA İKİ PAPATYA

X