- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- Konu Sahibi mervesivik
sevgili hanımlar doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum stres psikolojik bunalımlar bir çok insanın sorunu ilaçlar başarılı olsada yan etkileri malum benim eşim çok gergin ve okb hastalığı olan çıt kırıldım bir adam bunun için doktora gittik çok ilaç kullandık fayda da gördük ama ciger enzimleri yükselince bırakmak zorunda kaldı onun yerine 6 ayddır şimdi ki yazacagım karışımı içiyor ve bütün sorunlarımız gitti bu karışımın faydaları çok ben okb için yazıyorum ama diğer kullanım alanlarınıda yazacagım sizlere geçmiş olsun
bir su pardağı içmek gerekiyor günlük bir su bardağı için
bir avuç taze ıhlamur çiçeği ve yaprakları
6 dilim yeşil elma
havanda dövülmüş anason bir tatlı kaşıgı
havanda dövülmüş karanfil 10 15 adet
reyhan çiçeği taze ve 3 adet yaprağı
çörek otu bir tatlı kaşıgı havanda döverek
bir adet çubuk tarçın küçük parçalara kırarak
ve bir tatlı kaşıgı nane
bunları kısık ateşte iyice kaynatın sonra dinlenmeye bırakın süzerek bardağa koyun ve günde bir bardak için afiyet olsun
kullanım alanları:ADET SÖKTÜRÜCÜ,AGRI GİDERİCİ,STRES AZALTICI,OKB,UYKU SORUNLARI,ERKEN BOŞALMA PROBLEMLERİ GİBİ ALANLARDA KULLANIMI UYGUNDUR.
bir su pardağı içmek gerekiyor günlük bir su bardağı için
bir avuç taze ıhlamur çiçeği ve yaprakları
6 dilim yeşil elma
havanda dövülmüş anason bir tatlı kaşıgı
havanda dövülmüş karanfil 10 15 adet
reyhan çiçeği taze ve 3 adet yaprağı
çörek otu bir tatlı kaşıgı havanda döverek
bir adet çubuk tarçın küçük parçalara kırarak
ve bir tatlı kaşıgı nane
bunları kısık ateşte iyice kaynatın sonra dinlenmeye bırakın süzerek bardağa koyun ve günde bir bardak için afiyet olsun
kullanım alanları:ADET SÖKTÜRÜCÜ,AGRI GİDERİCİ,STRES AZALTICI,OKB,UYKU SORUNLARI,ERKEN BOŞALMA PROBLEMLERİ GİBİ ALANLARDA KULLANIMI UYGUNDUR.