Stresim tavan durumda..

Bierfi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2024
548
1.607
33
28
Selam kızlar,
açıkcası hamilelik düşünmüyorum her sene de gidip değerlerime baktırıyorum sorun olmasın diye düşündüğümde. Geçtiğimiz ay biraz fazla münasebetli geçti ovuslayon dönemimde de bir şüphem oldu ama önemsemedim. Bugun reglimin gecikmesinin 2. günü.Vucudum şiş normalde regl öncesi bağırsaklarım cok çalışırdı ama son günlerde öyle bir belirti yok. Göğüs hassasiyetim de yok. 2 gün once hafif kanamam oldu ama çok açık kahverengiydi. Tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum su anda dusunemediğim hiç belirtiler vs. kısmında bilgim yok. Test ne Kadar süre sonra yapılır cunku şüphem muhtemelen 9-10 temmuz falan. e daha baktığımızda 13-14 gün falan gecmiş oluyor. bilemiyorum bi stres oldum önümüzdeki hafta cok onemli bir proje sunumum var iş için :(

Şuan varsa kanda çıkar kan verebilirsiniz
Kanda bu kadar erken sonuc çıkıyor mu? acaba bi kaç gün daha beklesem mi diyorum bi yandan da oyle bir hazırlık yapıyorum ki projeye eger boyle bi durum varsa emeklerim boşa olacak. bazen forumda erken gebelik testi vs seyler goruyorum. onlarda çıkar mı acaba?

Predictor early gebelik testi ile 10/11 günden sonra çıkıyor .. eczanelerde satılıyor.

Predictor early gebelik testi ile 10/11 günden sonra çıkıyor .. eczanelerde satılıyor.
ah harika cok teşekkür ederim. Hastaneye gitmek de istemiyorum cunku ya kan vermek biraz benim için zor iş işlem tansiyonum düşüyor yanımda birisi olması lazım. Şimdi de kimseye söyleyemedim 4 senedir evli oldugumuz için cok hevesli cevremdeki herkes :D

ah harika cok teşekkür ederim. Hastaneye gitmek de istemiyorum cunku ya kan vermek biraz benim için zor iş işlem tansiyonum düşüyor yanımda birisi olması lazım. Şimdi de kimseye söyleyemedim 4 senedir evli oldugumuz için cok hevesli cevremdeki herkes :D
Stres yapmayın vakti geldiyse o da gelmiştir🌱♥️ Gönlünüzdeki gibi olsun inşallah, yaptıktan sonra buraya atarsanız keskin gözlerimizle inceleriz beraberce 😍

Stres yapmayın vakti geldiyse o da gelmiştir🌱♥️ Gönlünüzdeki gibi olsun inşallah, yaptıktan sonra buraya atarsanız keskin gözlerimizle inceleriz beraberce
İnsallah cok teşekkür ederim :KK200: Tabii atarıyım inceleyelim haha :D

Kanda bu kadar erken sonuc çıkıyor mu? acaba bi kaç gün daha beklesem mi diyorum bi yandan da oyle bir hazırlık yapıyorum ki projeye eger boyle bi durum varsa emeklerim boşa olacak. bazen forumda erken gebelik testi vs seyler goruyorum. onlarda çıkar mı acaba?
Çıkar evet ben kaset testte 11 gün sonra öğrenmiştim kaldı ki kana geçmeyen hcg kaset testte hiç çıkmazdı 😊

O markayı bilmiyorum ama bunun öncesini gösterdiğini Biliorum . Transferimin 3. Günü herkes imkansız demesine rağmen test doğru gosterdı 😄
Aşkitom senin bebişler ikiz ondan erken çıkmıştır 3. günde maşallah annesini mutlu etmek istemişler. Doğuma da az kaldı :KK200:

Aşkitom senin bebişler ikiz ondan erken çıkmıştır 3. günde maşallah annesini mutlu etmek istemişler. Doğuma da az kaldı :KK200:
Doğuma ben az kaldı dedikçe onlar gelmemekte ısrar ediyorlar 🤣güya ikizler çok durmaz dediler ama yok gelen giden .

Benımde çatlatma iğnesi yapılmıştı ondan hep şüphede kaldık 😀bide biri bi hafta geride o sonradan tutunmuş :)

Ay kızlar gittim ogle arası aldım erken testi ama stresten yapamadım gelmedi skdfhjskfshf
geri koydum kutuya geldim iş yerine bi grande cool lime aldım tuvaletim gelsin diye içiyorum şimdi hahaha :D insallah test bozulmaz oyle geri koydum ama

Doğuma ben az kaldı dedikçe onlar gelmemekte ısrar ediyorlar 🤣güya ikizler çok durmaz dediler ama yok gelen giden .

Benımde çatlatma iğnesi yapılmıştı ondan hep şüphede kaldık 😀bide biri bi hafta geride o sonradan tutunmuş :)
İkizlerin kalması cok cok daha iyi diye biliyorum. Arkadasımın ikizleri oldu baya geç olmasına ragmen kilodan kaynaklı küvezde kaldılar. :( Genelde oluyormus ama ikizlerde sanırım. saglıkla gelsin insallah :KK200:

İkizlerin kalması cok cok daha iyi diye biliyorum. Arkadasımın ikizleri oldu baya geç olmasına ragmen kilodan kaynaklı küvezde kaldılar. :( Genelde oluyormus ama ikizlerde sanırım. saglıkla gelsin insallah :KK200:
Amin inşAllah :) sabırsızlıkla bekliyorum bakalım :)

En hayırlı zamanda gelsinler canım benim

Back
X