- 6 Ağustos 2014
- 499
- 282
- Konu Sahibi Toprak ve su
Merhaba hanimlar . Ilk etapta konu basligina bakip bu da dert mi diyebilirsiniz . Tabikide her derdin daha buyugu vardir ama su aralar en buyuk derdim bu fazla uzatmadan kisaca ozet gecicek olursam, yasadigim butun olumsuzluklarin sebebi stres gosteriliyor. yaklasik 3yildir bebek istiyoruz hadi ilk iki yil olmadi kisim vardi ki kis olusma sebeblerinden biride stresmis . Son bir yildir yine olmadi doktor stres yuzunden yoksa hic bir tibi rahatsizliginiz yok diyor sakin olun hic kafaya takmayin (boyle bisi nasil kafaya takilmaz ) son alti aydir vucudum kafayi yedi zaten her ay farkli bir moda cikariyo basima artik esime oram aciyo buram agriyo demeye utaniyorum; ( kisaca sayayim 1. ay bir ayda ikikez adet gordum ve goguslerim ilk defa cok hassasti tabi ilk akla gelen bebek ama sonuc husran
2.ay sag gosumden kan geldi .ilk akla gelen kanser dunya basima yikildi Allahtan kotu bisi cikmadi .
3.ay asiri bel agrisi 4gunu bulan adet gecikmesi .ilk akla gelen gebelik ama sonuc husran
4.ay iki aydan fazla adet gorememe aklima gebeligi getirmeden bir ay dayana bildim ama nedeni asiri stresmis
ve bu gun. Persembe gunu dreksiyon sinavina girecem ve bugun yarin ve persembe sabahi sabahi birer saatlik direksiyon derslerim var 40 saate yakin ara surmeme ragmen bu gun hic yapmadigim kadar hata yaptim dayanamadim hocanin yaninda sinirden agladim ve bana ne dedi dersiniz uzulme sinav oncesi herkes boyle stresten cok hata yapiyor stres stres stres herkez ezbelemis gibi stres diyor baska bisi demiyor biri daha bana stres derse bogazi skip oldurcem herharlde bu uzun yazimi okudugunuz icin ve guzel cevaplariniz icin hepinize cok tesekur ederim
2.ay sag gosumden kan geldi .ilk akla gelen kanser dunya basima yikildi Allahtan kotu bisi cikmadi .
3.ay asiri bel agrisi 4gunu bulan adet gecikmesi .ilk akla gelen gebelik ama sonuc husran
4.ay iki aydan fazla adet gorememe aklima gebeligi getirmeden bir ay dayana bildim ama nedeni asiri stresmis
ve bu gun. Persembe gunu dreksiyon sinavina girecem ve bugun yarin ve persembe sabahi sabahi birer saatlik direksiyon derslerim var 40 saate yakin ara surmeme ragmen bu gun hic yapmadigim kadar hata yaptim dayanamadim hocanin yaninda sinirden agladim ve bana ne dedi dersiniz uzulme sinav oncesi herkes boyle stresten cok hata yapiyor stres stres stres herkez ezbelemis gibi stres diyor baska bisi demiyor biri daha bana stres derse bogazi skip oldurcem herharlde bu uzun yazimi okudugunuz icin ve guzel cevaplariniz icin hepinize cok tesekur ederim