Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ulaşabildiğim heryerden özür diledim ..Umarım gönlünü almışımdır adamcağızın...Yaa hiç sevmiyorum böyle hiç haketmeyen birini kırmayı....Üstelik eşimle de meslektaş (

Fakat nerden bilebilirdik oradan kaynaklanan bir durum olduğunu...........((((

Son düzenleyen: Moderatör:
bu kadar kötü olmayı nasıl başarıyorsun:26:

vücudundaki bir noktada hastalık olması normal de beynin hasta olunca anormal mi??hayır değil.

bir psikiyatriste görünmelisin.acil!

Boş boş dolanıyorum saatlerdir burada...
Oysa akıl bambaşka yerlerde....

yarın yine annemle alışverişe gideceğiz ne giysem karar veremıyorum hepsi güzel duruyor ama of kararsızlık yok mu

Mermer numuneler arasından seçim yapmalı ve ısmarlamalı önümüzdeki hafta içi........

o kadar dağıldım ki silkelenip parçalarımı toplamalı birleştirmeliyim kendine çekidüzen vermeliyim

26 çocuğu birden, tek bir kişi ... şu insanoğlu ne canavar bir yaratık ya,
Acının sözleri yıllarca gözyaşı olarak sürecek. Allah sabır versin analarına babalarına... Allah kimseye yaşatmasın inşallah...

canım biişeyapmak istemiyo şuan.zaten napcamki.arasam uykum var diyo 2dk konuşuyoruz.ben soğuk o soğuk.herkes soğuk geliyo .benim içimden bişe gelmediği için öyle görüyorum heralde bi de..

belki burdan yazıyorum ama sessizleştim .niye olduğunu düşünüyorum..

kafam gün geçtikçe daha çok karışıyo..
aptal gibiyim ya
farkına varamıyorum
hayatımı değiştirmek istemiyorum
gelcekten korkmak istemiyorum, şimdi korkmuyorum sanki :)

Yahu anlamıyorum ki,ne bu özendiğin hayatlara,bedenlere kendini koymak ve kendince bir dünya oluşturmak.Bazılarının acil psikiyatriste ihtiyacı var olmaz ki böyle.Gülmüyorum,acıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…