Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Tahmin ettiğimden daha hesaplı tuttu....Artık kalan renkleri önümüzdeki aya ısmarlarım... Numune zemin kumlarını unutmazlar umarım.........

ne sıkıcı bır cumartesı bıde mısafır gelıcek pofff sinirlerim bozukken mısafır sevmıyorum yıne gülmek zorunda kalıcam zordan.. normalde başımın üstüne ama offffff
sigara içmek istiyorum onu da yapamıyorum of offf

Bazilari hayal dünyasinda yaşar, bazilari da hak ettigini... Yine bazilari hayatlarini baskalarini taklit etmekle heba eder.çakma olmak zor olsa gerek :)))

Yahu yazık diyorum boşver diyorum hasta yada bi eksiği var belliki çekemiyor yüzüne vurma diyorum kendime ama yok hav hav hav susmuyor kadın

Neler yaptığını ufacık aklıyla kendini kandırdığını herkes biliyor kendide ama hala utanmadan konuşuyor kendini yedi bitirdi lanet olsun keşke hiç görmeseydi de bela olmasaydı başıma
Pes ben olsam yerin dibine girerdim allah ar damarını çatlatmasın kimsenin ya ne belaymış...valla bıktım artık kadın dediğin böyle oluyorsa ben kadın değilim ya allah aşkına düş yakamdan

sabah nasıl kalkacamm:)bi de o aldığım hırkayı neyle değişsem mi ki neyle değişsemm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…