Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

her şeye senin için katlanıyorum da sen benim için hiçbir şeye katlanamıyorsun ya! ah be çocuk nasıl yakıyorsun canımı bir bilsen ah bir anlasan... susmamı, içime kapanmamı izliyorsun da elimi tutupta çıkartmıyorsun ya beni bu karanlıktan... yazıklar olsun be çocuk!

şu garnierin bb kremini aldıgım güne lanet olsun o ne biçim bi renktir orta tonmuşş en açık tonunu istediğim halde her yüze uyar bu dedin salak kadın üstüne sıfır kapatıcılık ! yarın değiştireceğim derhal umarım değiştirmede sorun olmazda kurtulurum şundan !

Almanya'ya gideceğim kesinleşti.eşim biletimi aldı.hiç bilmediğim kültür...daha önce her şeye cesaretim vardı;ama Almanya gözümü korkutuyor nedense...ne ile karşıllaşacağımı bilmiyorum ve açıkçası çok korkuyorum...

esmer olmama rağmen garnierin orta tonu bende kapkara oldu
semiramiste düşünemiyorum bile
görevli de hiçbirşeyden anlamıyormuşş

Bu hafta nasıl geçecek?
Sözümde durabilecek miyim?
Sunumla uğraşmak istemiyorum.
Ama dersten de kaçmamak lazım.
Diğer sonuçları merakla bekliyorum.
Çok çalışmam gerek çooookkk.
Saçlarımı düzleştirmeyeceğim.
Çok doğal olacağım yarın.
Bir de kar yağarsa denildiği gibi, ne ala.
Ohhh... :))

Yoruldum ama deydi bence....Bitirince daha iyi olacağına eminim..........

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah'tan elektrik kesildi de adamakıllı ders çalışabildim.yoksa hala kk'da geziniyordum...

Senin o hokka burnunla minik dudaklarını yerim hele bal kahvesi çekik gözlerin..oyyyyh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…