Su Diyeti İle 5 Günde 3 Kilo!

Nurgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2007
269
107
Limonlu su için
ÇORBA ve meyve sularının ağırlıklı olduğu programda, ananas, çilek gibi bağırsakları çalıştıran ve ödem attıran meyveler de var. Sabah ve akşam içilen limonlu sular ise insülin salınımını azaltıp açlık hissini geciktiriyor. Ancak, Elele dergisinin temmuz sayısında yer verdiği bu diyet, kalp ve şeker hastalarına, hamile kadınlara ve emziren annelere yasak.

İşte süper diyetin detayları

Sabah: 1 bardak ılık limonlu su, 1 bardak portakal ve greyfurt suyu karışımı, 2 dilim taze ananas, 6 tane çilek ve 2 kaşık yulaf ezmesi.
Ara: 1 bardak ıhlamur, papatya ve melisa yaprağı çayı, 1 bardak ılık su ve 1 çay kaşığı zencefil tozu ile hazırlanmış çay.
Öğle: 2 bardak su, 2 kâse sebze çorbası, bol yeşil salata (avokado, turp, taze soğan, tere, roka, maydanoz, domates, yağ ve limon).
Ara 1: 3 tam ceviz (Aralar birer saat ara ile tüketilecektir).
Ara 2: 2 dilim ananas, 1 elma, 1 bardak zencefil tozu çayı.
Ara 3: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, domates, salatalık ve maydanoz, 1 bardak papatya çayı.
Akşam: 2 bardak su, 2 kâse sebze çorbası, 1 porsiyon sebze haşlama (tercihe göre üzerine az zeytinyağı, bol limon ile ketentohumu eklenebilir), 1 kutu probiyotik yoğurt.
Ara: 2 dilim ananas, 15-20 adet siyah çekirdekli üzüm, 4 taze kayısı, 2 bardak ılık limonlu su.(çiğdemce lezzetler)

index.php

Son düzenleme:
ya ben kilo verme sorunluyum galiba. 1 aralıktan bu yana az yiyorum. ama sadece 10 kilo gitti. dün akşam balık ( hamsi - yağlı balık) yedim ki o da ekmeksiz. bugün göbeğim çıktı hemen. nefret ediyorum kendimden...

İki ayda 10 kilo vermissiniz gayet iyi..karamsar olmayin ..demekki kilo vermeye alismis vucudunuz..bundan sonrasi daha kolay olur..

ya ben kilo verme sorunluyum galiba. 1 aralıktan bu yana az yiyorum. ama sadece 10 kilo gitti. dün akşam balık ( hamsi - yağlı balık) yedim ki o da ekmeksiz. bugün göbeğim çıktı hemen. nefret ediyorum kendimden...

2 ayda ne kadar vermeyi umuyordunuz?
gayet sağlıklı bir şekilde vermişsiniz.
bende 1 aydır diyet yapıyorum ve 4 kg verdim.
ayda 3-4 kg ideal .gerisi sağlıksız olacağı gibi hızla geri almaya yol acar.

verdigin kilo çok güzel bence :)
Siz nasıl verdiniz peki?

ben dukan yapıyorum.
ama tabi temelde ekmek ve unlu mamüller ile tatlı hayatımdan çıktı. bünyem rahata kavuştu.
4 kg bile cok fark ediyor insanda.

tabiki farketmezmi.. Benim kan şekeri problemim var çok çabuk düşüyor tatlı yemezsem :KK43:

aslında kararında bir kayıp olduğunun farkındayım. ama acele ediyorum işte :) mini etek giyebilecek kadar zayıflamak istiyorum. bu yaz plaja bikini ile çıkmak istiyorum :))

boy 160 cm kilo şu an 68,7

60 a düşsem çocuklara çikolata dağıtıcam :) dahası da ALLAH kerim :)

size de bol kayıplar inşallah :)

verdigin kilo çok güzel bence :)

Siz nasıl verdiniz peki?

teşekkür ederim :)

donukpudra ya sormuşsunuz ama bende söyleyeyim yöntemimi:
sabahları bi dilim peynir yarım paket etiform
11 gibi 1 adet ceviz ya da 3 - 4 adet badem/kaju vb.
öğleyin ne yemek varsa bir çorba kasesi. (yemeğin suyunu içmiyorum. yağlı olduğundan. )
saat 3 4 gibi 1 elma veya 1 portakal veya 2 mandalin.
akşama da yine ne yemek varsa yarım kase yiyorum :)
ilk bir kaç gün zorlandım ama artık acıkmıyorum :)

tabiki farketmezmi.. Benim kan şekeri problemim var çok çabuk düşüyor tatlı yemezsem :KK43:

kan şekerinizi dengelemek için yeşil elma üzerine biraz tarçın dökerek yiyebilirsiniz. hem şeker ihtiyacınızı karşılar, hem de sağlıklıdır yağa dönüşmez. aklınızda olsun.

sevgiler,

aslında kararında bir kayıp olduğunun farkındayım. ama acele ediyorum işte :) mini etek giyebilecek kadar zayıflamak istiyorum. bu yaz plaja bikini ile çıkmak istiyorum :))

boy 160 cm kilo şu an 68,7

60 a düşsem çocuklara çikolata dağıtıcam :) dahası da ALLAH kerim :)

size de bol kayıplar inşallah :)

kilo 63,1 :KK53: yaklaşık 1,5 aydır 63 64 arasındayım. yapıştı kaldı :p ramazanda almam inşallahhh

teşekkür ederim :)

donukpudra ya sormuşsunuz ama bende söyleyeyim yöntemimi:
sabahları bi dilim peynir yarım paket etiform
11 gibi 1 adet ceviz ya da 3 - 4 adet badem/kaju vb.
öğleyin ne yemek varsa bir çorba kasesi. (yemeğin suyunu içmiyorum. yağlı olduğundan. )
saat 3 4 gibi 1 elma veya 1 portakal veya 2 mandalin.
akşama da yine ne yemek varsa yarım kase yiyorum :)
ilk bir kaç gün zorlandım ama artık acıkmıyorum :)
üzerinden uzun zaman geçmiş ama bir sorum olacaktı. bana menü oldukça az gözüktü. siz bu menüyle haftada kaç kilo verdiniz

Akşamları sadece salata gibi bir şey yemeyi deneyin yağsız ve tuzsuz. Limon sıkabilirsiniz bol çiğ sebzeye. Proteinlerinizi de en geç öğlen 3 te tüketin. Ayrıca gün içerisinde de meyve yiyecekseniz (tatlı ihtiyacı için de sadece bu) yeşil elma gibi ekşi olandan yalnız 1 tane yiyin

5 gün aç dursanız gene 3 kilo veremezsiniz. Belki vücut su kaybeder ama 3 kilo yağ 5 günde asla erimez.

5 gün aç dursanız gene 3 kilo veremezsiniz. Belki vücut su kaybeder ama 3 kilo yağ 5 günde asla erimez.
Kesnlikle doğru. Su kaybı olur ama yağ için haftada 1 kilo yalnızca. Buna ek olarak aerobik antrenman yapılmalı. Yani uzun süreli ve düşük şiddette olan çalışmalar. 25 dk dan sonra yağ yakımı başladığı için kesinlikle antrenman süresi bu 25 dkdan çok daha uzun olmalı

X