Su gelmesi erken dogum

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
Meraba kizlar daha once 33 haftalik erken dogum yaptim suyum patladi ve erken dogurdum rabbime sukur bebegim 12 gn kuvezde yatti sonra sagligina kavustu.
Smdi hamileyim ama oglumda dogumdan once wc cikmam cogalmisti braz agrilarim vardi .
Bikac gundur kasik agrim var dun acile gittik idrara baktilar sorun yoktu ebe ultrasnda 30 snye bakti iyi dedi doktru ardi yarn kontrle gelsn demis .
Bu arada dun haff pembesi ve kahve kan.geldi bi kac kez .
Neyse bugn doktru aradim dun yarin gelsin diyen doktr randevun yoksa.gelemezsin 1 ay snrasi bos ozmana al randevu gel dedi sinir oldum gitmiycem bidaha o doktora 19 haftaligim bu arada ama belim cok agriyor surekli az az altim islaniyo gibi geliyor gidicek doktor bulamadim acilde bakmiyolar .
En az 10 15 gne randevu veriyor hepsi acaba yine erken dogummu olucak belirtilerim benziyor

İlk dogumunda durup dururken mi suyun gelmisti ? Sorunlu bi hamilelikmi geciriyodun

Öncelikle içini ferah tut.iyi düşün iyi olsun.yarın da ilk iş araştır yeni bir doktora görün.hamileliğinde arayınca ulaşamayacağın ya da randevuyu 1ay sonraya veririm diyen doktordan hayır gelmez zaten.daha hamileliğin ortasında bunu farketmen bir bakıma iyi.doğum zamanı geldiğinde kimbilir nasıl davranırdı.
benim de erken doğum riskim vardı tüm hamileliğim neredeyse crinone jel ve iğnelerle geçti.sonuç mu normal doğumu bekledim bekledim teşrif etmedi kızım mecburen 40.haftanın sonunda sezaryenle kızım dünyaya geldi ve şu an 3 aylık.içini rahat tut bozma moralini.stresin bebeğine geçer.
Sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşman dileğiyle.

İlk dogumunda durup dururken mi suyun gelmisti ? Sorunlu bi hamilelikmi geciriyodun

Aksine normal.bi.hamilelikti sorunum yoktu koye gtmistk bi anda suyum gelmeye basladi msluk gbi hemen hastneye geldik doguma aldilar ama oncesinde wc cikmalrim fln cogalmisti

Baska bir doktora gidemezmisin,belki yakin bir ilce yada sehirde.ben de bu anlattiklarina benzer sryler yasadim sonu iyi olmadi.rahim agzini olctur mutlaka ve acil progesteron icmeye basla

Nişan gelmesini tarif ediyorsunuz vakit kaybetmeden bir doktora gitseniz sıkıntı varsa onlem alsalar

Evet ya nişana benziyo benim de 37.haftanın başında oldu saatte 20 kere tuvalete gitme akabinde pembemsi kan hopp sezeryan ama seninki çok küçük

benim 36 haftada suyum patladı ve bır anda gelmeye basladı 1 hafta oncede kacırıyorum sanmıstım
bendekı tek sıkıntı makata hıssettıgım baskılar ıdı sureklı tuvaletım varmıs hıssındeydım bı ıkınma ıstegı gıbı bısı
umarım oyle bısı degıldır suanda sızdekıde hemen acıle gıtmelısınız

X