şu kadina da bi fikir verin lutfen...

Kokunhuzur_2014

Sen iki melegimin kanatlarisin
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
3.100
829
Kizlar yardima ihtiyacim var 2,5 yillik evliyim oturma grubum bellona hic iyi cikmadi kumasa ne varsa yapisiyo supurmekten kafayi yiycm artik gorunce sinirlerim bozuluyo ekstra gacirdamalar da var tabi kose koltuk almak istiyorum kullandiginiz kumasindan memnun kaldiginiz silinebilir marka soylermisiniz tesekkurler

Ben de özel tay tüyü yaptırdım. Hiç leke tutmuyor. Sandalyelerim çok açık renk ve bir gün vişne suyu döküldü. Islak mendille önce fazlalığını alayım dedim sadece ıslak mendille bile çıktı hiç leke kalmadı.

Salon takimim tay tuyu bnde memnunum ne renk yaptirmaliyim peki uzerine dusen sey pek belli olsun istemiyorum oturma grubum mor koyu renk ama belli oluyo malesef

Salon takimim tay tuyu bnde memnunum ne renk yaptirmaliyim peki uzerine dusen sey pek belli olsun istemiyorum oturma grubum mor koyu renk ama belli oluyo malesef

Canım morlar neolursa olsun toz gösteriyo.
Süt gri koltuklarım berjerler mor aynı kumaş ama illallah dedirtti tozu.
Rulolar var kedi köpek kılını temizlemek için onlardan aldım. Bi geç üstünden hemen alıyo tozunu

Canım morlar neolursa olsun toz gösteriyo.
Süt gri koltuklarım berjerler mor aynı kumaş ama illallah dedirtti tozu.
Rulolar var kedi köpek kılını temizlemek için onlardan aldım. Bi geç üstünden hemen alıyo tozunu
Hersey tecrubeyle anlasiliyo cnm moru severim ama su koltuklar yuznden mordan sogudum resmn gri olabilir halimda da var

Bu konulardan hiç anlamam.tay tüyünü de ilk defa duydum.cok şaşırdım.hangi marka mobilyalarda oluyor bu tay tüyü koltuklar arkadaşlar?

Odam

Eklentiler

• IMG-20150521-WA0007.jpeg
    IMG-20150521-WA0007.jpeg
    106 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG-20150521-WA0003.jpeg
    IMG-20150521-WA0003.jpeg
    113,3 KB · Görüntüleme: 122
X