su reklamlar kaldirilsa nasil olur

oglak_kadini

The Devil's Advocate.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
21.181
16.781
Konuyu yanlis yere acmis olabilirim kusura bakmayin ama su p a l e o diyeti midir nedir inanin artik midem kaldirmiyor ya resimler bakteri mi besin mi ne onlar gozumun onunden gitmiyorlar kaldirilsa bunlar olmaz mi

Evet cok ığrenç reklamlar cikiyor.Gecen hafta ayni konuyu bende actim teldenmi giriyorsunuz cozum kolay reklam gormezssiniz

Evet cok ığrenç reklamlar cikiyor.Gecen hafta ayni konuyu bende actim teldenmi giriyorsunuz cozum kolay reklam gormezssiniz
Oyle mi gormedim konunuzu bocek midir solucan midir mantar midir nedir yaaa telden giriyorum genelde ama pc den de giriyorum

Biliyorum tenha gibi birşey gözüken reklam değil mi? Reklamın sağ üst köşesine tıklayın bu reklamı bit daha gösterme seçin.
Canim ayni reklamin üstüne gormemek icin tikliyoruz ya iste tekrar getirmiş oluyoruz baska reklamlarin uzerine tikla bak goreceksin gelmeyecek

Reklamin sag ust kenarinda ok gibi bir isaret var. Ona tiklayinca reklam secenekleri cikiyor. Ona tiklayin bu reklami gosterme, sebep uygunsuz alakasiz vs secin. Iptal ettiginiz reklam bir daha cikmiyor.
Ben de daha yeni kesfettim :KK70: kurtuldum cibil cibil kadinlardan.
Simdi de ispanyolca reklamlar cikiyor ama goruntuleri uyuz olmadigi surece sorun yok.
Gerci eskiden pro uyelere reklam cikmazdi, bi ozelligi kalmadi prolugun :p

şu göbekli adamın göbek deliğinin bağırsağının olduğu reklam mı? iğrenc eğer oysa, gözümüze gözümüze sokuyorlar.

Reklamin sag ust kenarinda ok gibi bir isaret var. Ona tiklayinca reklam secenekleri cikiyor. Ona tiklayin bu reklami gosterme, sebep uygunsuz alakasiz vs secin. Iptal ettiginiz reklam bir daha cikmiyor.
Ben de daha yeni kesfettim :KK70: kurtuldum cibil cibil kadinlardan.
Simdi de ispanyolca reklamlar cikiyor ama goruntuleri uyuz olmadigi surece sorun yok.
Gerci eskiden pro uyelere reklam cikmazdi, bi ozelligi kalmadi prolugun :p
Vaovv :KK59: prolara cikmiyodu demek terfimi aliyorsunuz pro olmak icin bizde gecsek bari:KK14::KK69:

image.jpg

X