- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- Konu Sahibi birgaripyazar
Arkadaşlar ben bankacılık ve sigortacılık okudum ayrıca lisans tamamlama yapıyorum iktisat son sınıfım açık öğretim fakültesinden..2013 mezunuyum.Kpss 81 aldım.İlk işe alım olarak kamuda katiplik sınavına girdim 90 kelime yazmam gerekirken 71 yazdım elendim.Evde birdahaki alımlar için klavye çalışıyordum tabi canıma da tak etti işsizlik.Garanti bankası gişe asistanlığı sınavına girdim mülakat kaldı.Genel müdürünü tanıyorum satış odaklı çalışıcaksın hedefler olucak.Güleryüzlü, aktif, girişken olmalısın.Meslek zor kendine güveniyorsan gir dedi.Anlattı da anlattı bende de biraz kafa karışıklığı oldu.İçim hep devlette bir işe gireyim olduğundan bu fırsatın elimden kaçmasına korktum.Lisansı 1 sene uzatıp tekrar önlisans kpss den girmeyi düşünüyorum.Size sorum anlatıldığı kadar zor ve stresli mi?Yani insanları ikna etmek zor yapabilir miyim bilmiyorum.Normalde gayet girişken insan ilişkilerinde iyiyim ama bir anda korku sardı.Şimdi daha mülakat var nerden biliyon gireceğini diyceksiniz tabii ki öyle :) Size sorum şu bankada çalırken kpss ye de hazırlanabilir miyim?Evde otur sadece kpss çalış mı dersiniz?Veya eğer girebilirsem bankaya bir gir mi dersiniz?Gözüm korktu açıkcası.Gereksiz uzattım şimdiden teşekkürler..