Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım Allahın izniyle seninde haberini alacağız çıkmadık candan umut kesilmez umudumuzu kaybetmiyeceğiz herkese ii akşamlar

ece niye bukadar umutsuzluğa kapıldın arkadaşım. benide korkutuyorsun. bende ümitsizliğe kapılıyorum seninle beraber. yapma ne olur. inşallah güzel haberi alacağız birlikte

içimden geçeni söylüyorum.. seni ümitlendirmek de istemem..sen hamile kalıcaksın bir sonraki ay arkandan ben gelicem..tabi yinede kısmet belli olmaz bu ay ikimiz birden şu yıllardır beklediğimiz mucize gerçekleşir sağlıklı bir hamilelik yaşarız..Aminn İnşallah..:Saruboceq:

Merhaba, bu ay ben de ilk aşılamamı yaptıracağım. Dün iğnemi oldum. Yarın saat 12:00 de aşılamam olacak. Umarım sonu güzel olur. Herkese bu zorlu yolda başarılar ve sabır diliyorum.

aramıza hoşgeldin canım a.s.

Allah yardımcın olsun arkadaşım. burası sana uğurlu gelsin inşallah. ilk aşılamamı olacalk????????

anladım canım işin zor. ama rabbim daha fazla engeller çıkarmadan karşına gönlünün muradını verir inşallah

Merhaba, bu ay ben de ilk aşılamamı yaptıracağım. Dün iğnemi oldum. Yarın saat 12:00 de aşılamam olacak. Umarım sonu güzel olur. Herkese bu zorlu yolda başarılar ve sabır diliyorum.

Allah ım yardımcın olsun umarım hayırlı haberlerin de gelir.

biz diyoruz ya hiç sorunumuz yok mesela kadının ph değeri spermlerin yaşamasına elverişli olmayabiliyormuş yani yaşamasını sağlamayıp çabuk öldürebiliyormuş. o da bir sorun onun testinide pek yapan dr görmedim. aşılama o engelleri aşmak açısındanda önemliymiş.

ikimizde inşallah salı günü güzel haberi vereceğiz buradan arkadaşım bu sefer inşallah tutunacak bebişlerimiz.:CüvCüv:

arkadaşlar bende çıkıyorum. bu akşam eşim geç gelecek. o sebeple bende akşam evden bağlanırım bol bol konuşuruz..

görüşemeyecek olanlara iyi haftasonları. kendinize iyi bakın ve sevgiyle kalın. hepinizi öpüyorum

ben artık doktoruma akıl vericem nerdeyse şu arkadaşa bu yöntem uyulanmış buna şu siz niye bunu uyguluyosunuz:) diye özel hastası olmasam döverdi heralde

kızlar aşılamadan sonra size bakan varmı. kendi işinizi kendinizmi yapanlardamsınız:) ya merak ettim. bazılarına bakan oluyormuş. bakan olanın dahamı çok şansı var açaba bakanı olmayana göre.

mrb! İlk aşılamalarda bakan oldu bişey değişmedi, daha sonrakilerde ben de bakmadım çalışmaya devam ettim yine bişey değişmedi, bu aşılamada kendimi de geçtim okulun işlerinden ilaç saatime bile zor vakit ayırabildim, bakılmayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Kısmet işte, şu an tahlil yaptırmaya bile cesaretim yok,

ben artık doktoruma akıl vericem nerdeyse şu arkadaşa bu yöntem uyulanmış buna şu siz niye bunu uyguluyosunuz:) diye özel hastası olmasam döverdi heralde

Ben bir önceki doktorumda yaşadım aynı durumu, özel olmasına rağmen çok tepkiliydi..Son görüşmemiz oldu zaten o da..

bidaha akıl vermeyim o zaman doktoruma :)
sibelcim hayırlı olur inşallah 2. aşılaman güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…