- Konu Sahibi KARTOPU344
-
aminnn inşaallah kızlar ben çıkıyorum sizlere iyi akşamlar. önümüzdeki hafta bence bol bol hamişlik haberleriyle geçecek. kartopu aynı gün olmuşduk senle bakalım ilk hangimiz hamişlik haberini vereceğiz.. elini çabuk tut... şaka bir yana da allah ım hepimizin gönlündekini nasip eylesin. dün kandildi dua ettim inanın artık sadece kendim için değil dizler içinde dua ediyorum. sizlerde dualarınızı esirgemeyin. buraya kaydoldum olalı kaç kişi bende bir gün yazacakmıyım hamişim diyordu bir çoğu şuan hamile kızlar herşey sırayla inanıyorumki hepimiz yazacağız Allah ım yardımcımız ve destekçimiz olsun. iyi akşamlar.
ece niye bukadar umutsuzluğa kapıldın arkadaşım. benide korkutuyorsun. bende ümitsizliğe kapılıyorum seninle beraber. yapma ne olur. inşallah güzel haberi alacağız birlikte
Merhaba, bu ay ben de ilk aşılamamı yaptıracağım. Dün iğnemi oldum. Yarın saat 12:00 de aşılamam olacak. Umarım sonu güzel olur. Herkese bu zorlu yolda başarılar ve sabır diliyorum.
ben kpss sınavına girmiştim ankara dışında ailem adanada diye adanadanda tercih yapmıştım. tesadüf adana oldu. evim ankarada ben burada annemlerde kalıyorum. eğer çocuk olursa ankarada kimsem yok diye adanaya yerleşmeyi düşünüyoruz ama olmazsa bir sğre bekleyip tayin isteyeceğim ankaraya. eşim çocuk olmadan gelmez adanaya.
Merhaba, bu ay ben de ilk aşılamamı yaptıracağım. Dün iğnemi oldum. Yarın saat 12:00 de aşılamam olacak. Umarım sonu güzel olur. Herkese bu zorlu yolda başarılar ve sabır diliyorum.
içimden geçeni söylüyorum.. seni ümitlendirmek de istemem..sen hamile kalıcaksın bir sonraki ay arkandan ben gelicem..tabi yinede kısmet belli olmaz bu ay ikimiz birden şu yıllardır beklediğimiz mucize gerçekleşir sağlıklı bir hamilelik yaşarız..Aminn İnşallah..:Saruboceq:
ikimizde inşallah salı günü güzel haberi vereceğiz buradan arkadaşım bu sefer inşallah tutunacak bebişlerimiz.:CüvCüv:
kızlar aşılamadan sonra size bakan varmı. kendi işinizi kendinizmi yapanlardamsınız:) ya merak ettim. bazılarına bakan oluyormuş. bakan olanın dahamı çok şansı var açaba bakanı olmayana göre.
ben artık doktoruma akıl vericem nerdeyse şu arkadaşa bu yöntem uyulanmış buna şu siz niye bunu uyguluyosunuz:) diye özel hastası olmasam döverdi heralde
arkadaşlar bende çıkıyorum. bu akşam eşim geç gelecek. o sebeple bende akşam evden bağlanırım bol bol konuşuruz..
görüşemeyecek olanlara iyi haftasonları. kendinize iyi bakın ve sevgiyle kalın. hepinizi öpüyorum[/QUO
merhaba bende dün ikinci aşılamamı yaptırdım hayırlısıyla inşallah bu sefer olur sizede bol şans benide aşılama yaptıranlar listesine ekleyebilirsiniz
ece ve eneplnAr çok teşekkürler bilmeyince insan çok korkuyo heyecanlanıyo.aşılamadada çok heyecanlanmıştım aslında hiç birşey yokmuş. . ii ki varsınız tecrübelerimizi paylaşıyoruz.
merhaba gül, öncelikle sana bişey söylemek istiyorum, bana kimse söylememişti sap gibi kalmıştım, hsg ye giderken yanında mutlaka ped götür, ben hiç kanama olacağını bilmiyordum, ağrı olacağını da bilmiyordum(iyiki de bilmiyomuşum), ben devlet hastanesinde yaptırdım, inanılmaz ağrı oldu, sonrasın da da 2 gün boyunca ağrı-kanama, resmen oydular içimi yaa, ama bu seni korkutmasın, gerçekten çok ağrısız yapan yerler varmış, hiç acı hissetmeden çektirenler var, benimki şansızlık, şimdiki aklım olsa hayatta orda çektirmezdim
kolay gelsin, aşılaman da ilkinde tutar İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?