- Konu Sahibi KARTOPU344
- #11.961
canım benim nasılsın bebişin nasıl çok tatlı maşallahrabbim yavrularımızı korusun amin hamile arkadaşlarımızada sağ salim bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inş...
canım sana katılıyorum dünyanın engüzel şeyi bende kızımın yüzüne bakınca huzur buluyorum bi gülüyoki teyzesi artık herşeye tepki veriyo ve yavaş yavaş büyüyo bizim bebişlerimiz aynı zamanda doğdu sayılır ama benimki gün olarak büyük seninkinden yani senin oğlanın ablası sayılır canım benim :)))))
emenneciğim buraya fazla giremiyorum vakit bulamıyorum çocuk olunca öyle oluyo ev işiydi bebekti yemekti, kendime bile fazla vakit ayıramıyorum sen napıyosun bebişinin iştahı nasıl emziriyomusun sadece ben ek olarak mamada veriyorum 1 aydır artık büyüdükçe sütüm yetmiyo doymuyo diye vermeye başladım.
gamsem sen napıyosun bebişin nasıl resimlerini gördüm çok tatlı bi bebek maşallahonada
haklısın canım bende çok giremiyorum ama bebişim uyuyunca hemen bi bakim diyorum merak ediyorum sizleri yeni bir haber alırım ümidiyle giriyorum işte oğlum iyi çok şükür ben henüz başka birşey vermiyorum sütüm yetiyor ama kusması hala devam ediyor çok kusuyor bir türlü çözüm bulamadık inşallah zamanla düzelir ümidiyle bekliyoruz bakalım bu arada haftaya işe başlıcam bu nedenle de biraz üzüntülüyüm onu nasıl bırakacam bilemiyorum rabbime emanet inşallah sorunsuz bir şekilde devam ederiz hayatımıza öpüyorum seni ve kızını
merhaba arkadaşlar..evlatlar çok tatlıııı..ALLAHım herkese versin..bizimkide tepkilere çoktan başladı..dönüyor yattıgı yerden kalkıyor kuzum benim..zayıf ama ççevik bi bebek